Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 8. 2007 18:00

Nevis
♥------

Nevěra

Ahojí a hezký den všem!!! Můžu se zeptat, co vnímáte jako nevěru????? tongue Docela by mě to zajímalo, protože každý to bere jinak....

Není tady

#2 23. 8. 2007 10:20

martinnna
♥------

Re: Nevěra

Ahoj Nevis! Já jsem hodně žárlivá a někdy mi i vadí, když můj přítel mluví s nějakou holkou. Ale to jako nevěru ještě neberu! Ale kdyby se s nějakou začal líbat.... tak SBOHEM. Tohle je pro mě už moc silný kafe!!!! Pusu na tvář bych ještě brala, ale líbání NE!!!!
To je můj názor

Není tady

#3 23. 8. 2007 10:32

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Muj nazor je, ze nevera je neco, nevim, jak to rict - proste samotnymi lidmi sity bic na samotne lidi... Jejich vlastni chtena pakarna.

Vysvetlim, jak to myslim - KDY ZE to jsem vlastne neverny:

Kdyz soulozim s jinym, nez "svym" partnerem?
Kdyz mame oralni sex?
Kdyz se libame?
Kdyz se dotykame?
Kdyz myslim na jine zeny obecne?
Kdyz myslim na jednu zenu konkretne?
Kdyz si predstavuji sex s jinymi zenami?
Kdyz si predstavuji sex s konkretni zenou?
Kdyz se zamiluji platonicky do jine zeny?

Vite, ona vetsine lidem VADI nevera fyzicka, ale pricinou, kterou nikdo neresi, a ktera "nevadi", je ta citova, co se odehrava v mozku. Tu nikdo neresi, protoze - co oci nevidi, to srdce neboli? Pekna blbost, co? smile

Takze ja to mam nastavene takto - fyzickou neveru vubec neresim, pokud v tom nejsou city. Kdyz jsou v tom city, tak to taky neresim, protoze uz neni co resit...

Není tady

#4 24. 8. 2007 9:56

Ra
♥♥♥♥♥--

ahoj Nevis,
a jak to bereš ty?

Není tady

#5 25. 8. 2007 23:52

Nevis
♥------

Jáá bych to brala asi hodně špatně, kdybych věděla, že se můj kluk líbal s nějakou jinou holkou! Určitě bych se s ním pak rozešla, protože bych mu už pak nedokázala věřit a pořád bych myslela na to, jestli na ni myslí víc než na mě atd:P. Ale znám třeba lidi, kteří líbání jako nevěru neberou...

Není tady

#6 26. 8. 2007 11:03

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Nevis: A kdyby na ni cele hodiny myslel, a tys to na nem samozrejme nepoznala, tak by bylo vse OK? smile smile

Není tady

#7 27. 8. 2007 9:27

Ra
♥♥♥♥♥--

ahoj Nevis,
rozumím ti, že by jsi mu už nedokázala věřit, je to přirozené. Pokud se dva lidé líbají asi už to není jenom o vlažném přátelství. Jak píšeš, honilo by se ti hlavou, že na ni myslí víc nežli na tebe. Cítíš, že už tohle by byla nevěra.

Co se ale stalo, že o tomhle přemýšlíš?

Není tady

#8 9. 9. 2007 19:48

Nevis
♥------

No prave, ze sem podvedla ja sveho kluka... a se svym nejlepsim kamaradem.... DAli jsme si schuzku po kratke dobe, povidali sme si, jako vzdycky v ramci pratelstvi, jenze pak jsme zasli na sklenicku a nakonec sme se oba opili a ja skoncila v jeho naruci, libali sme se, bylo to moc hezke..Normalne bych to neudelala, ale ten alkohol mi to proste dovolil. Bylo to fakt moc hezke, bylo to krasne jak me drzel za ruku a proste sem se citila moc krasne. On mi rekl, ze kdyz me poprve videl, ze se do me silene zamiloval. No a dneska ja na nej porad musela myslet a proste citila sem se moc hezky, proste po dlouhe dobe zamilovane a krasne..jenze on to vsechno popira a proste uz mi dava najevo, ze me nechce dlouhou dobu videt:( sem z toho moc smutna...svemu klukovi sem o tom rekla a on uz semnou nechce dal byt...sem fakt v piiip.... Ztratila sem kluka i kamose, o kterem sem zjsitila, ze mu slo ani nevim o co, ale ja proste vim, ze ke me neco citi, tak proc se tak chova???? Sice ted jede do jineho mesta studovat, ale kdyby to aspon nezapiral...jeste dneska k ranu mi psal krasne smsky a ted najednou takovy zvrat:( Sem z toho mimo a jen mï je z toho smutno...Omlouvam se  za ten sloh, ale ja to ze sebe musela dostat..proste nejradsi bych byla s nim a povidala si s nim a jeste neco vice...Ja mu to nedokazu rict, ale je to vlastne jedno....Dekuji za vas cas...jestli to nekdo docte a odpovi, tleskam....

Není tady

#9 9. 9. 2007 22:52

Nevis
♥------

ach jo a ten kamos, mam ho na icq, psali jsme si spolu a on jen psal, ze nanho mam zapomenout, ze to nemel dopustit, ze se mezi me a meho kluka nechce plest a ze mam zapomenout, ze se neco stalo...JA ani nemam odvahu mu neco rict,ze k nemu neco citim, protoze by to bylo jen horsi.... chhjo...  No urcite se to nejak vyresi a ja budu zase stastna... pisu tu zas, protoze nad tim musim porad premyslet a kamosky sou daleko. jedna s chlapem a druha v cizine:/

Není tady

#10 10. 9. 2007 11:02

Ra
♥♥♥♥♥--

to je ale smutný grater
... storstark ten alkohol dělá ale hrozný věci dumbom
Chtěla bys sebrat odvahu a zeptat se ho, jak si to všechno máš vysvětlit? Že nerozumíš tomu náhlému zvratu, když psal ještě tak krásný sms ... Co si o něm máš vlastně myslet? va

Je prima, že jsi sem napsala. Že jsi dokázala přiznat svoji nevěru sama sobě i příteli.

Jak ti je dnes?

Upravil(a) Ra (10. 9. 2007 11:05)

Není tady

#11 10. 9. 2007 12:31

Aknella
♥♥♥----

já jsem se svým přítelem 3 roky(je mi 20 a jemu 21). Líbání (a navíc v ovlivnění alkoholu) bych rozhodně nebrala jako důvod rozchodu. Pokud by šlo o sex(jakoukoli formu - styk, orál...) tak to je něco jiného. Ale pokud máš pevný vztah, tak líbání myslím není důvod rozchodu...

Není tady

#12 10. 9. 2007 16:53

Nevis
♥------

Jo, jenže já už to udělala jednou a myslím si, že je to od něj oprávněné aby se semnou rozešel:( Že už mi prostě nebude věřit...No ja si nakonec s tim kamosem psala a rikal, ze proste na to mam zapomenout, proste sileny zvrat, ze me dlouho nechce videt a plest se mi do zivota..  Nekdy si pripadam jako schizofrenni, ani nevim, proc sem to udelala s tim kamosem....

Není tady

#13 13. 9. 2007 23:56

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

To je hrozně individuální - záleží i na situaci. Pro mě by byla nevěra, kdyby ten můj po jiné i toužil, i kdyby s ní nic neměl. Naopak, pokud by se s ní vyspal zes sportu - no, to samozřejmě nevěra je, ale cítím, že bych to zkousávala líp. Pro mě je prostě důležitější to duševní

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí