18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nemáte zkuenosti čím léčbě toho alespoň trochu pomoci? na běný bolesti zad se doporučuje plavání, ale při vyhřezlý plotýnce ho zakazují... víte o něčem co trochu uleví od bolesti nebo pomůe...? děkuji za vae rady a zkuenosti....
Není tady
kamarád byl na operaci...ádný léčení nepomohlo...ALE co reiky nebo kineze??? nějaká opravdu dobrá...? nebo léčitel...já bych dnes byla opatrnějí s doktorama....bez ncih to samo nejde...ale ta alternativa....
Není tady
ahoj Adru..:-) díky...netýka se to mě, ale mého přítele...U doktora byl- řekli mu, e zatím stačí rehabilitace a pak se uvidí...jde mi spí o to, e máme jet za 14dní na dovolenou,tak jsem si myslela, jestli není něco, čím tomu trochu pomoct...
přemýlím nad tím proto, e sama problémy se zády mám, tak vím, e třeba bazén mi pomáhá...nebo ta nahřívací flaka...
ale protoe tohle je pro mě neznámá věc, tak hledám pomoc tady u vás..:-)
Není tady
Tak pokud někomu pomůou takové maličkosti, je jetě dobře. Jasně, e se to bude stupnovat. Mě u asi pomůe jen ta operace. V lepím případě, kdy mi loupne v zádech, se plazím po čtyřech po bytě, ale jen, pokud to jde. Kýbl slz od bolesti k tomu, v horím případě se ani nehnu z lůka, pomůe pouze úlevová poloha, kdy to nejméně bolí, kopa práků/snáím Tramal/ od bolesti a pokud to jde, zaspat co nejdéle. Ono se řekne cvičit a hubnout, ale pokud člověk nemůe ani vstát, těko se mu skáče.......Mě trochu od bolesti pomáhají gelové masti/Dolgit, Dolmina/ a zábal, ale ty jsou protizánětlivé, jakmile je někde dobře skříplý nerv, nepomůe ani svěcená voda :-).
Take dovolená ano, ale ádné namáhání, skoky do moře a dalí roárny namáhající záda !
Není tady
Co se týče vyhřezlé plotýnky - nevím ... ale při běných bolestech zad (blokády apod.) se mi osvědčuje akupresura!
janísku tak to ti neporadím já o tomhle moc nevím....snad dovolena proběhne v klidu a pak to budete muset řeit...ale větinou se lidé s ploténkou podrobují operaci...ten muj známý na tom byl před třemi lety...a záda ho bolí stále, nosí nějaký pás a práky teda se snaí nebrat...ale někdy je to nesnesitelné...tuím e si ale bere ibalgin tak jednou týdne....drí se hoch ...
ale asi před rokem jsem viděla v televizi operaci ploténky kdy tam pacientovi vloili nějaký snad platinový kousek nečeho...byla to pacientka a do několik týdnů,nos pí dnů...byla bolest pryč..
ale janísku promin...já tady píu o operadi, kdy máte jet na dovču...a vubec se neví jak to pítel bude dál mít, třeba mu tarehabka pomůe...jsem trolík,omlouvám se !!!
Není tady
adru, to je v pohodě...nějak to dopadne...snad dobře...přece nemůeme mít oba smůlu, e si něco takovýho pořídíme takhle brzo... u jsi četla info od sandri-na tom "naem"témátku děl.čípek?
Není tady
Tak znamý měl vyhřezlou plotýnku a vdy říkal,e má hrozné bolesti..Nic mu nepomáhalo..trochu práky proti bolestem..Nakonec musel na operaci..
Není tady
(janísku u jem tam byla na "naem" témátku)
jo jo dnes se věková hranice zdravotních problémů hodně posunula dolů...ale určitě to bude v pořádku...a na dovolené si pořádně "zaskotačíte"
tak zatím papa
Není tady
power joga !!! Fakt, dokonce enská u nás co jí předcvičuje u byla před operací v nemocnici, jetě stihla utýct, s tím e to je jetě poslední ance. Jasně e to není hned, ale power joga dost zpevní svaly na zádech a pomůe.
Není tady