19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Dnes jsem tam čekala pouhých 75 min. a kdy jsme byly na řadě, najednou ly na řadu právě příchozí minimka na očkování. Já ale vím, e mimina mají svůj čas, kdy "velké děti" tam nesmí a ani se nepotkávají. A dnes ho neměla.
Nevydrela jsem s nervama a odela. Jetě jsem musela pro své léky, které beru leta a denně. Pak abych si jako samoivitelka udrela místo, kdy stojím jako vůl a čekám a čekám u dr... Leta předtím jsem své dovolené věnovala tomu, abych s dítětem proseděla svůj čas v čekárně a čekala pokorně na svou řadu! Za den jsem stihla 2-3 dr., kdy jsme nebyly objednané na čas. A i kdy na čas, 15-30 minut je stejně normál.
Kdy jsem minule přila do čekárny o 5 min. později ne mé dítě, které tam sedělo frontu, u byla poznámka, e ale ona SAMA tam nemá co dělat. U ji bude 12.
NECHCI tam chodit a nechci tam čekat a nechci se tam nakazit od nemocných rodičů (jak se mi to stalo minule). Vemou mi dítě, kdy s ní přestanu chodit k dr? Nemám kde ukrást na ty poplatky za dr., za recept i léky, které nai supermoudří poslanci dnes v rámci záchrany svých křesel pod zadky určitě schválí.
Není tady
S 12ti letými dětmi jsem k Dr. u nechodila, jen jsem tam zavolala a řekla, e je tam posílám a co jim je. Ale asi taky záleí na doktorce.
Není tady
No člověče, "za nás" to bylo do 10 let, e rodiče museli s dítětem k lékaři. A vzpomínám si, jak jsem jela tramvají k doktorce v 10 letech sama v horečce 39 st., a čekala sama v čekárně, obslouila se u doktorky, zala pro léky do lékárny, do postele se dostala kolem 11 hodiny absolutně hotová, se stranou chřipkou...
Tak tohle bych svému dítěti nechtěla nikdy udělat...
Ale k věci. Dnes je to jinak a nevím přesně jak. Nae lékařka by 11-ti leté dítě brala taky s podivem, ale v 15-ti snad u by to bylo O.K.
Není tady
Jo dík. PRávě e snad kdy je dítěti 10 let, u na ní nedostanu??? oetřovačku?Minule mne něco tak naznačovali.
Dítě s teplotou bych NIDKY nenechala jít samotné k dr., to je jasné. Ale kdy má něco jiného, proč ne? Říkala jsem si, napíu ji doprovodný dopis pro dr. s vysvětlením, proč tam nemohu trávit zakadým 2 hod. Na rovnátka můe sama! tam to řekli rovnou, tam ji ale nepoutím, nebo to je přez velmi runou křiovatku, a to se bojim.
Teď má třeba to, e ji něco pokousalo, přímo i do pupíku a ten mokvá. Teď u tam má jakoby strup nebo co a dítě tvrdí, e to bolí. Tudí nám hrozilo, e půjdem dál na koní. Přila tam jiné dítě, e chce na uní a sestra, domluvíte se s dr. My se taky JENOM chtěly domluvit, ke komu!
S tím tam můe sama, hloupá není.
Tak, díky, zkusim prvně dopis, pak telef.volání. Lékárnice dále radila dávat Jodisol a pak event.doktor, a se to nezlepí. Já sama chodim ke konímu, tak mu asi zavolám a poradím se telefonicky.
Není tady
Stránky: 1