1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stává se mi, e mě začne píchat u srdce a ta bolest se mi vráí do levé ruky není to časté ale někdy se to objeví, nemohu se pořádně nadechnout a nesmím sedět a musím chodit, protoe to tak bolí méně. Kamarádka říká, e to je od nervů. Stalo se vám to někdy je mi 29 let.
Není tady
takové potíe znám z vlastní zkuenosti, měla jsem je při zablokované hrudní a krční páteři..ale stejně by určitě bylo vhodné vyetření, aby se vyloučili jiné příčiny, např.srdeční
Není tady
tak jsem byla na EKG a zjistili mi zánět pravého ramínka na srdci prý jsem musela přejít nějakou angínu nebo chřipku take dámy nepřecházet tyto nemoci můe to prý dojít a k transplantaci srdce
Není tady
A můu se zeptat, kde přesně tě to píchá?? Mně se to taky stává, větinou kdy třeba leím a prudčeji se zvednu, taková prudká bolest vdy těsně kolem levého prsu (někdy vpravo, někdy vlevo), chvilku jsem bez hnutí a zase to přejde. Myslela jsem si, e to je srdíčko, nicméně můj lékař mě vyvedl z omylu, prý kdyby mě bolelo na srdci, tak by mě bolelo uprostřed na hrudníku
Není tady
Zoubeček napsal(a):
A můu se zeptat, kde přesně tě to píchá?? Mně se to taky stává, větinou kdy třeba leím a prudčeji se zvednu, taková prudká bolest vdy těsně kolem levého prsu (někdy vpravo, někdy vlevo), chvilku jsem bez hnutí a zase to přejde. Myslela jsem si, e to je srdíčko, nicméně můj lékař mě vyvedl z omylu, prý kdyby mě bolelo na srdci, tak by mě bolelo uprostřed na hrudníku
Tak tohle mám často, e se bolestí nemůu nadechnout. Mám to od čas od času zablokované hrudní obratle. Jednou mě to tak chytlo, e jsem nemohla ani zvednou ruce . Dost mně pomohly reflexní masáe (důraz kolem lopatek). Od doktorky jsem se snad omylem dozvěděla, e je nárok na nějaké ty masáe několikrát za rok (snad 8x-10x) zdarma, ale je to u pár let, tak nevím jestli je to dnes taky moné.
Není tady