Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 21. 8. 2007 15:46

pipi
♥♥-----

Bodavá bolest

Stává se mi, že mě začne píchat u srdce a ta bolest se mi vráží do levé ruky není to časté ale někdy se to objeví, nemohu se pořádně nadechnout a nesmím sedět a musím chodit, protože to tak bolí méně. Kamarádka říká, že to je od nervů. Stalo se vám to někdy je mi 29 let.

Není tady

#2 21. 8. 2007 20:36

elinka
♥♥♥♥---

Re: Bodavá bolest

takové potíže znám z vlastní zkušenosti, měla jsem je při zablokované hrudní a krční páteři..ale stejně by určitě bylo vhodné vyšetření, aby se vyloučili jiné příčiny, např.srdeční

Není tady

#3 30. 8. 2007 16:53

pipi
♥♥-----

tak jsem byla na EKG a zjistili mi zánět pravého ramínka na srdci prý jsem musela přejít nějakou angínu nebo chřipku takže dámy nepřecházet tyto nemoci může to prý dojít až k transplantaci srdce

Není tady

#4 5. 9. 2007 8:18

Zoubeček
♥♥♥----

A můžu se zeptat, kde přesně tě to píchá?? Mně se to taky stává, většinou když třeba ležím a prudčeji se zvednu, taková prudká bolest vždy těsně kolem levého prsu (někdy vpravo, někdy vlevo), chvilku jsem bez hnutí a zase to přejde. Myslela jsem si, že to je srdíčko, nicméně můj lékař mě vyvedl z omylu, prý kdyby mě bolelo na srdci, tak by mě bolelo uprostřed na hrudníku

http://lb1f.lilypie.com/1kggp2.png

Není tady

#5 5. 9. 2007 9:09

Décima
♥♥♥♥♥--

Zoubeček napsal(a):

A můžu se zeptat, kde přesně tě to píchá?? Mně se to taky stává, většinou když třeba ležím a prudčeji se zvednu, taková prudká bolest vždy těsně kolem levého prsu (někdy vpravo, někdy vlevo), chvilku jsem bez hnutí a zase to přejde. Myslela jsem si, že to je srdíčko, nicméně můj lékař mě vyvedl z omylu, prý kdyby mě bolelo na srdci, tak by mě bolelo uprostřed na hrudníku

Tak tohle mám často, že se bolestí nemůžu nadechnout. Mám to od čas od času zablokované hrudní  obratle. Jednou mě to tak chytlo, že jsem nemohla ani zvednou ruce . Dost mně pomohly reflexní masáže (důraz kolem lopatek). Od doktorky jsem se snad omylem dozvěděla, že je nárok na nějaké ty masáže několikrát za rok (snad 8x-10x) zdarma, ale je to už pár let, tak nevím jestli je to dnes taky možné.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí