29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, chci se zeptat jestli nevíte o nějakém krému, který by pomohl při tom aby jizva byla méně viditelná.Mám čerstvou spáleninu na dost viditelném místě a až se mi udělá jizva ráda bych aby nebyla moc vidět.Máte s tím někdo zkušenosti, co vám pomohlo?Dík
Není tady
Cotratubex mast se to,myslím,jmenuje...nebo dost často stačí měsíčková mast a pravidelně masírovat,třeba použitým hodně měkkým kartáčkem na zuby...ale to až po zahojení,samozřejmě...Existujou i nějaký náplasti,ale asi se to většinou musí objednávat přes lékárnu,je to podle velikosti,ta firma pak pošle přesně velkej kousek tý náplasti.Ale to teda už netuším,jak se to jmenuje...
Tak dík, no o tom měsíčku jsem slyšela, no kamarádka říkala že ona zkoušela natírat jizvu měsíčkovou vazelínou, ale nějak moc to nepomohlo.No zatím se mi to hojí, tak to potom zkusím.
Není tady
.
Upravil(a) Olympia (13. 4. 2010 18:36)
tak já ten měsíček teda zkusím.Spáleninu mám na břiše, takže myslím, že se mi neopálí, ani opalování moc neholduju.
Není tady
Majlo, mě na jizvu zázračně pomohl laser. Byla jsem párkrát na "svícení" a jizva skoro zmizela.
Není tady
Já jsem o laseru přemýšlela, ale chci to nejdřív zkusit cestou krému.Navíc teď na laser jaksi nemám peníze.Takže to nechávám jako poslední řešení.
Není tady
Tu jizvu stejně před laserem budeš krémem měkčit a rozmasírovávat pokud ji necháš déle, protože ona ztuhne a a laser čím dříve tím lépe myslím že krémem nic nespasíš....
Není tady
Sádlo, sádlo, sádlo.
Nejlepší je sádlo na promazávání, je nejvíce podobné lidské kůži. Ale na noc si kup ve speciální lékárně gelové polštářky. Prodávají se na cm2 a na větší ránu to přijde na stovky, ale pomůžou zbavit se jizvy. Gely přikládáš několik týdnů, měsíců, přes den masíruješ až do vymizení !
Není tady
Aneri, tak ty gelové polštářky mi nepomohly vůbec. Naštěstí jsem za ně neplatila... Mazat sice můžeš, ale jizvu to moc nezmění - zkušenosti z mého okolí.
Není tady
Ladie - nevěřím !!! Máme to vyzkoušeno, je důležité, jak dlouho jsi je přikládala a nosila! Je to otázka času i půl roku a více na starší jizvy. Já mám ruku po operaci a nepozlala bys, kde se řezalo, syn je po velké operaci a částečně jizvy mizí, určitě se jich zbaví,ale nejlépe vymizely jizvy psovi. Operace přes celé bříško, mazala jsem asi půl roku a masírovala denně a nikdo nepoznal. že byl pes po operaci. Takže chce to opravdu trpělivost, kůže se skládá z několika vrstev a ty nezměníš za pár dnů ani týdnů, ale měsíců a roků ! Záleží na šití vrstev, ale ta vrchní se dá opravdu změnit !
Není tady
Našemu pejskovi jizvy (taky bříško) zmizely nejrychleji - zarostly srstí Já měla ošklivou jizvu na nártu (od koně). Dlouhodobě jsem používala gelové pásky, Wobenzym a kdoví, co ještě. Stejně mi nakonec pomohl jen laser. A na jizvu na obličeji jsem už ani nic jiného než laser nezkoušela... Ale jsem ráda, že ty máš dobré zkušenosti
Není tady
Na jizvy i akné pomáhá krém Elicina i na staré jizvy.Regeneruje kůži,ale je to delší záležitost výsledky se dostaví
min za 14dní až 3měsíce.Ale výsledek je překvapivý.Chce to trpělivost.
Není tady
moja2 - ne-----
příspěvek jsem nyní smazala, protože závada byla odstraněna.
Upravil(a) Bety (5. 11. 2007 21:23)
Není tady
Nevíte prosimvás jaká léčba nebo mast může pomoci aby mi zmizela jizva na rtu?? Fakt si nevim rady a moooooc bych byla ráda kdybyste mi poradili..díky
Není tady
já si před 14 dny taky popálila (opařila) břicho, používám kalciovou mast a vypadá to, že to bude bude bez následků
Upravil(a) lindaB (8. 8. 2008 21:05)
Není tady
Ahoj, já si před rokem taky dost ošklivě opařila břicho. Bylo to fakt nepříjemný. Taky jsem to mazala nějakou mastičkou na popáleniny a k tomu jsem ještě dlabala Wobenzym, který mi doporučila mamka, která ho brala po operaci kyčle proti zánětům a otokům. Tahle kombinace se mi skvěle osvědčila. V létě jsem už zase klidně ukazovala bříško v plavkách
Není tady
Jizvu odstranit nelze. Plastický chirurg se může pokusit udělat ji "méně viditelnou" - to je vše. Na krémy bych nedal ani zlámanou grešli, veřte, že se to muze prodražit pokus/omyl systémem víc než návštěva odborníka.
Upravil(a) Johny_Cage (3. 10. 2008 16:56)
Není tady