Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#101 25. 9. 2007 20:44

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Re: co vás "dnes" příjemného potkalo?

Konečně jsem zdolala stoh papírů na svém pracovním stole, získala velkou zakázku a navrch pusu od manžela.

Mája

Není tady

#102 26. 9. 2007 7:18

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes ještě nic, ale včera navečer mě kamarádka vytáhla do pizzerie, oslavily jsme spolu ty dobré zprávy z mammografu. A ještě mi BM včera přivezl vysavač, co mi opravoval. Je teď samá ochota. Takže včera byl fajn den. A dnes bude snad taky, aspoň doufám. stoltgodlikestolt

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#103 26. 9. 2007 11:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočko, ten je nějákej aktivní vabig_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 26. 9. 2007 17:16

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Vyprala jsem koberec (stihla jsem to a bez nehod), koupila si Eriku do květináče za okno, ustřihla si krásnou růži do vázy a sledovala modřinky (ptáčky), jak lezou po lojový kouli na parapetu. A před chvílí volal manža ze služebky, že v pohodě dojel na místo určení. jdu si otevřít lahvinku ... big_smile

Není tady

#105 25. 10. 2007 20:38

Ra
♥♥♥♥♥--

tummenupptummenupp PRÁZDNINY tummenupp tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí