|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Konečně jsem zdolala stoh papírů na svém pracovním stole, získala velkou zakázku a navrch pusu od manžela.
Není tady

Dnes ještě nic, ale včera navečer mě kamarádka vytáhla do pizzerie, oslavily jsme spolu ty dobré zprávy z mammografu. A ještě mi BM včera přivezl vysavač, co mi opravoval. Je teď samá ochota. Takže včera byl fajn den. A dnes bude snad taky, aspoň doufám. 

Není tady
Modroočko, ten je nějákej aktivní 

Není tady
Vyprala jsem koberec (stihla jsem to a bez nehod), koupila si Eriku do květináče za okno, ustřihla si krásnou růži do vázy a sledovala modřinky (ptáčky), jak lezou po lojový kouli na parapetu. A před chvílí volal manža ze služebky, že v pohodě dojel na místo určení. jdu si otevřít lahvinku ... 
Není tady

PRÁZDNINY

Není tady