|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Já to ale nemyslím špatně
jen to tak asi vyznělo. Docela obdivuju ty, co si na to troufnou, já už si něják chvílemi neumím představit, mít doma mimi a všechen kolotoč zase znovu 
Není tady

PPavloo, z pohledu sourozence to žádná slast není. Je asi nemožné najít normální vztah k někomu, kdo by mohl být tvůj potomek..je to zvláštní pocit.
Není tady
Povídej mi něco o zvláštních pocitech
moje stejně staré kamarádky buď teprve čekají mrňouska, nebo mají mimi a já si vedle nich připadám jako stará bába, páč my už jdeme pomalu do puberty 
Není tady

No Pavli, ve tvém věku si připadat jako stará bába? Já jsem starší a rozhodně si tak nepřipadám.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
moje stejně staré kamarádky buď teprve čekají mrňouska, nebo mají mimi a já si vedle nich připadám jako stará bába, páč my už jdeme pomalu do puberty
Kdysi jsem to měla taky tak, ale jen do té doby, než mě považovali za dceru svýho manžela a dokonce když jsem byla na třídní schůzce, tak učitel si myslel, že jsem starší sestra svýho syna...

Takže žádná bába, Pavli, štramanda jsi....

Není tady

No, mně se, to mi bylo o 5 let míň, zeptal jeden podomní obchodník, kde mám rodiče. Bylo mu asi okolo čtyřicítky. Nevím, jestli mi chtěl tak polichotit, abych si něco koupila, ale vyhodila jsem ho s dovětkem, že rodič jsem v tohle bytě já.
Není tady

Není tady
Modroočka napsal(a):
No Pavli, ve tvém věku si připadat jako stará bába? Já jsem starší a rozhodně si tak nepřipadám.
no jo, já vím... co s tím mám dělat 
Není tady
AlixaZS napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Kdysi jsem to měla taky tak, ale jen do té doby, než mě považovali za dceru svýho manžela a dokonce když jsem byla na třídní schůzce, tak učitel si myslel, že jsem starší sestra svýho syna...
Takže žádná bába, Pavli, štramanda jsi....
Mě nikdo za manželovu dceru nepovažoval
mě měli někteří jeho kamarádi za jeho milenku 
Alix, ty mě dycinky tak uklidníš
žes neřekla dřív, jsme to mohly dát dohromady 

Není tady
Modroočka napsal(a):
No, mně se, to mi bylo o 5 let míň, zeptal jeden podomní obchodník, kde mám rodiče. Bylo mu asi okolo čtyřicítky. Nevím, jestli mi chtěl tak polichotit, abych si něco koupila, ale vyhodila jsem ho s dovětkem, že rodič jsem v tohle bytě já.

jsi skvělááááá 
Není tady

Jasně, že jsem, to dá rozum, všechny jsme tady skvělý

Není tady

Není tady

A vo tom to je 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Heli, ty máš mezi dětma takovej věkovej rozdíl
PPavli, věkový rozdíl je sice velkej,ale zato jsem si každé miminko krásně vychutnala samostatně.První jsem měla ve 20.letech, druhé ve 29.letech a třetí ve 39.letech.V naší rodině to není nic neobvyklého,taťka má o 18,16 a 2 roky starší sourozence.Mamka je na tom podobně a dokonce má i bratra jen o 8.let staršího,než jsem já.Babička ho měla ve 42.letech.
Není tady
Tak to je
já bych se asi bála, že už jsem všechno zapoměla a hlavně jsem sobecky zvyklá na svůj klid.... muchluju se s cizíma a pak je ráda vracím 
Není tady

telefonát s dcerou, Bohemka konečně vyhrála a za chvíli budu mít padla - to jsou nejpříjemnější věci které mne dnes potkaly
Není tady
Peťo a když ti cinknu já, tak budeš mít taky hezkej den 

Není tady
Dostala jsem dopis od své indické holčičky, fakt mě potěšil!
Není tady
Dneska jsem se byla podívat s malou za holkama v práci a dostala jsem darovací listinu-zaplacený kurz plavání pro Zuzanku a mě od ledna 2008.Až jsem dojetím i slzičku ukápla 
Není tady

Já jsem se dnes byla podívat na autíčko, které mi za týden bude říkat "pane", nebo teda spíš "paní". To bylo příjemné.
Upravil(a) Modroočka (24. 9. 2007 18:57)
Není tady
aprill,
nedá mi to se zeptat, co píše, jak žije, kolik je jí let, jak dlouho se znáte?
Pokud by ti to nevadilo... 
Není tady

Dnes jsem byla s kamarádkou jako doprovod na mammografu, aby tam nešla sama, nález totiž nevypadal na ultrazvuku moc dobře. Je v pořádku. 
Upravil(a) Modroočka (25. 9. 2007 13:11)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Dnes jsem byla s kamarádkou jako doprovod na mammografu, aby tam nešla sama, nález totiž nevypadal na ultrazvuku moc dobře. Je v pořádku.
super zpráva 

Není tady
Ra napsal(a):
aprill,
nedá mi to se zeptat, co píše, jak žije, kolik je jí let, jak dlouho se znáte?
Pokud by ti to nevadilo...
Holčička už má 12 let a dva roky ji platím školné (dokonce už poslala vysvědčení, je to holka snaživá), píše o škole, rodině.
A úvodem dopisu mám přála veselé velikonoce
. Dopisy jsou krátké, mimo poděkování za peníze je to jen pár vět.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
super zpráva
Dnes ta nejlepší a nejen dnes.
Není tady