|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Ota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já teda vousáče taky nemusím, ale na něm to vypadá docela hezky.... to ten zub mě přivádí k šílenství daleko víc
PPavloo, jsem raněn, já jsem vousáč, takže věda zas přijde zkrátka
nelíbí se mi plnovous, bradka, nebo nedej bože knír
ale jinak teda takový to strniště, kdy se chlap pár dnů neoholí, tak to mi zase přijde docela sexy
I když je to někdy na pytel, páč když mám pak odřenou bradu od líbání jako nedávno a všem okolo je jasný proč ji mám odřenou a poslouchat ty nejapný kecy, aby se příště oholil![]()
Nevím, jak jsi na tom ty, ale v zájmu vědy vydržím cokoliva když bude nejhůř, tak tě prostě oholím... tvář myslím
Jenom bradu? 
Není tady
Petr100 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ota napsal(a):
PPavloo, jsem raněn, já jsem vousáč, takže věda zas přijde zkrátka
nelíbí se mi plnovous, bradka, nebo nedej bože knír
ale jinak teda takový to strniště, kdy se chlap pár dnů neoholí, tak to mi zase přijde docela sexy
I když je to někdy na pytel, páč když mám pak odřenou bradu od líbání jako nedávno a všem okolo je jasný proč ji mám odřenou a poslouchat ty nejapný kecy, aby se příště oholil![]()
Nevím, jak jsi na tom ty, ale v zájmu vědy vydržím cokoliva když bude nejhůř, tak tě prostě oholím... tvář myslím
Jenom bradu?
No Peťo, to co máš na mysli ty, tak to já teda nikomu na potkání neukazuju, takže tam je to fuk 

Není tady
Ota napsal(a):
PPavloo, plnovous a ten už dolů nikdy nepůjde, nosím ho už přes čtvrtstoletí
No jo, tak co s tebou
co budeme dělat 

Není tady

No asi to budem muset nechat jen u představ
Ale ty bejvaj kolikrát lepší než reál :-), při nich nedochází k zklamání 
Není tady
Tak já nevím jak ty, ale já radši ten reál 

Není tady

Ale to já taky, jenže už jsem starší pán a na divočárny z mládí už jen rád vzpomínám 
Není tady
Vzpomínky si nechej na důchod, teď bych věděla o něčem lepším 

Není tady

Vždyť já už v něm jsem 

Není tady
co budu teda teď dělat 

chtě nechtě holt musím hledat někoho jiného, kdo to se mnou v zájmu vědy prozkoumá, když už se teda cítíš jako dědek a už jen vzpomínáš 

Není tady

Ale prdlajs, necejtím, ale kalendář nezastavíš..
Není tady
a ty nevíš, že člověk je starej jen tak, jak se cítí 

Není tady

No to by mě potom nepustili ani do hospody 
Není tady
Hele, ty se jen vymlouváš... že ty se mě bojíš 
Není tady

Na to už sem fakt "starej", se bát, už jsem velkej kluk 
A když se nebojím, tý svojí...
Upravil(a) Ota (22. 9. 2007 16:43)
Není tady
Ááááá... tady se laškuje...

Takže: co mě nedávno příjemného potkalo. Jednoho dne
jsem měla svátek a brzy ráno mi přišla krásná veršovaná SMS a ve schránce venku na dveřích jsem měla kytku... a já nevěděla od koho. Pak jsem zjistila, že to byl kolega z práce, chtěl mi prostě udělat radost... jen tak. A od druhého jsem dostala kytičku lízátek. No, nejsou roztomilí? 
Není tady

AlixaZS Hezkýýýýýýýýý
Není tady
Ota napsal(a):
Na to už sem fakt "starej", se bát, už jsem velkej kluk
A když se nebojím, tý svojí...
tak co s tím Oťas uděláme 
Není tady

Babo raď, dědku jak ? 
Není tady
AlixaZS napsal(a):
Ááááá... tady se laškuje...
![]()
Takže: co mě nedávno příjemného potkalo. Jednoho dnejsem měla svátek a brzy ráno mi přišla krásná veršovaná SMS a ve schránce venku na dveřích jsem měla kytku... a já nevěděla od koho. Pak jsem zjistila, že to byl kolega z práce, chtěl mi prostě udělat radost... jen tak. A od druhého jsem dostala kytičku lízátek. No, nejsou roztomilí?
Teda Alix
a pak, že se nic novýho neděje... 
Není tady
Ota napsal(a):
Babo raď, dědku jak ?
s tebou nic není 
Není tady

To víš, ženáč 
Není tady
šišmarja, tohle jsem snad ještě od ženatýho neslyšela, to bych si měla někam zapsat, ať na to nezapomenu... vlastně ne, na to nezapomneu i tak, tohle mi ještě žádnej ženáč neřekl 
Není tady
Tak mě potěšily děti ,že se mnou byly (19.let,10 let a 4.měsíce) v bazéně.Jen nám chyběl tatínek :-((( .Má teď tři dny za sebou 12 hod směny.
Není tady
Heli, ty máš mezi dětma takovej věkovej rozdíl 
Není tady

PPavloo i to se v životě stává. Mám bráchu o 24 let mladšího, tatík tenkrát začal "řádit" na stará kolena (bylo to na přání)
Není tady