|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Objevila jsem tohodle náááádhernýho kluka a super písničku.Čokoládový cukroušek ze skupiny Blue.No není k sežrání? 

http://www.youtube.com/watch?v=83F83Ra4kVQ
Není tady
Jůůůů ten je ale kráááásnej
a ty náááádherný oči .... a ty rty .... ty ale musí líbat 

Není tady
A holky...je to černoch
No to patří asi spíš na sexuologickou.
Tak abych nebyla total
: Dnes mě potěšila jedna sestřička na odběru krve,měli tam mraky lidí,ale hezky si se mnou popovídala,než přišla píchačka a udělala díru do ruky. To už tak veselý nebylo,ale zase teď budu mít pár dní vesele barevnou ruku 
Není tady
no jo, černoch
a kráááásnej a .... 
Není tady

Posledni dobou to je se mnou dost mizerny, takze se vracim k tomuhle vlaknu, abych si pripomnela, ze zivot neni zase az tak hroznej
: dneska jsem dostala email, ze ukol, ktery jsem odevzdala do skoly byl zpracovan vyborne a tim padem jsem obdrzela potrebne kredity a pak mi pes dneska udelal nadherne stopu. Takze parada
Není tady

PPavlaa napsal(a):
no jo, černoch
a kráááásnej a ....
Viď? 
nejhezčí černoch na světě.Tomu bych i dveře otvírala a zavírala.(ještě lépe,kdybych mohla s ním zůstat za těma dveřma) 

A tady další můj krásný dnešní zážitek.Asi jsem zakopla,upadla na hlavu a nějak se mi to vrátilo do postpuberty.
http://www.youtube.com/watch?v=Sm4HZ3WM … mp;search=
Upravil(a) Ivča K. (5. 9. 2007 16:07)
Není tady
na to jde říct jen áááááách ............
je fakt krááááásnej a ty oči, ty jsou tak nááádherný a ty rty.... (vím, že se opakuju, ale nemůžu jinak
) je prostě sladkej 
na takovýho bych tak hupsla 

Není tady

O tom si můžeme tak nechat zdát,teda já určitě. 
Není tady
No tak ten je vážně k sežrání!!!
Není tady
Ivča K. napsal(a):

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
Tak se se mnou pokochej na dobrou noc! Se Simonkem.

http://www.youtube.com/watch?v=RdCPgTyo7bY&NR=1
Upravil(a) Ivča K. (5. 9. 2007 20:30)
Není tady
hmmmmm .... ááááách ..... napadají mě šílený myšlenky 

Není tady
Ivčo co je
dneska hezounek nebude 

Není tady

Zmokla jsem,to moc příjemný zážitek nebyl,tak si ho vylepšíme.Písnička nic moc,ale Simonek mňam.Ty vousy by taky nemusel mít.
http://www.youtube.com/watch?v=pCQqHW4J … mp;search=

Není tady
Já teda vousáče taky nemusím, ale na něm to vypadá docela hezky.... to ten zub mě přivádí k šílenství daleko víc 
Není tady
Ale za hřích by určitě stál!
Není tady
Stál by za několik hříchů...... :-)))
to určitě, jen by se na mě nesměl moc usmívat 

Není tady

Tak dneska jsme jako firma byli prodány a na uvítanou jsme dostali čokoládu ve tvaru desek,které se u nás osazují,nejdříve jsem si ji chtěla schovat na památku,potom jsem ohlodala konektory,pak i kondenzátory a nakonec jsem to sežrala,byla výborná švýcarská osazená destička.
Není tady
přestalo pršet...
Není tady

oteplilo se a nádherně svítilo sluníčko 
Není tady
Potkala jsem včera kámošku, která mi vyprávěla o tom, že skutečně 3 roky žije s panem Dokonalým, kterého si každá tolik přeje.
Je pozorný, hodný, společenský, doprovází ji do divadla, kina, chodí tancovat, připraví večeři se svíčkama, uklízí a když chtěl prát, bránila svou pračku, že to je její práce. Přítel je věřící, každou neděli chodí na mše, ale ji nenutí a toleruje její nevíru. Říkala, že všeho moc škodí a že si naopak musí udržovat své hranice a na dovču odjela sama s kámoškou, aby si odpočinula... 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Já teda vousáče taky nemusím, ale na něm to vypadá docela hezky.... to ten zub mě přivádí k šílenství daleko víc
PPavloo, jsem raněn, já jsem vousáč, takže věda zas přijde zkrátka 

Není tady
Ota napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
PPavloo, jsem raněn, já jsem vousáč, takže věda zas přijde zkrátka
nelíbí se mi plnovous, bradka, nebo nedej bože knír
ale jinak teda takový to strniště, kdy se chlap pár dnů neoholí, tak to mi zase přijde docela sexy 

I když je to někdy na pytel, páč když mám pak odřenou bradu od líbání jako nedávno a všem okolo je jasný proč ji mám odřenou a poslouchat ty nejapný kecy, aby se příště oholil

Nevím, jak jsi na tom ty, ale v zájmu vědy vydržím cokoliv
a když bude nejhůř, tak tě prostě oholím... tvář myslím 

Není tady

PPavloo, plnovous a ten už dolů nikdy nepůjde, nosím ho už přes čtvrtstoletí 
Není tady