Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 21. 8. 2007 10:00

Ra
♥♥♥♥♥--

co vás "dnes" příjemného potkalo?

Bylo mi včera smutno a napadlo mě co takhle napsat co jste příjemného během dne zažili, co vás milého potkalo (…třeba to někoho smutného potěší…)  smile

Ten den se mi nedařilo, tahalo mě to dolů a aby se mi ulevilo, začala jsem si všímat pozitiv. Tolik se mi chtělo se někomu svěřit, vypovídat se … nebylo komu a nechtěla bych tím ani obtěžovat. V tom davu lidí a turistů na Malé Straně se na mě usmívala prodavačka potravin a ptala se, jak se mám (před rokem jsme se odsud odstěhovali). Vyměnili jsme si pár teplých lidských slov. Úžasný! Kdyby neměla směnu, okamžitě ji pozvu na kafe nebo čaj. V tramvaji po půl minutě pustil jeden člověk asi 85letého důchodce sednout. Skvělý! Oslovil mě zelinář, že jsem prý stálý zákazník a kde jsem tak dlouho byla a z květáku za 25Kč mi chtěl slevit 5Kč. Málem mě rozplakal…

A co vy? Chtěli byste se také podělit o ty milé střípky všedního dne? Anebo vám to připadá hloupé?

krásné dny mezi tolika lidmi

hjarta

Není tady

#2 21. 8. 2007 13:18

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Re: co vás "dnes" příjemného potkalo?

Dneska nám po týdnu začala opět téct teplá voda. Takovou radost z teplé sprchy jsem už dlouho nezažila!

Není tady

#3 21. 8. 2007 13:18

Barbara
♥♥♥----

Já mám občas takové dny, kdy si říkám, že musím udělat každý den nějaký dobrý skutek a jelikož jezdím
do práce autem, tak to řeším tak, že někoho čekajícího na zastávce MHD svezu. Je fakt, že všichni jsou moc
potěšeni a většinou překvapeni, spíše čekají, když zastavím, že se chci na něco zeptat, takže jim sdělím jen
tak mimochodem, že dělám ty dobré skutky, takže to mám již pro ten den odbyto. Často se mi stane, že mají
potřebu se mi nějak revanšovat, což já odmítám. Ale je fakt, že když vystupují, většinou u zast. metra, tak
mám dobrý pocit. Ovšem když jsem to referovala doma, tak mi synové jednoznačně sdělili, že si koleduji, aby
mě někdo přepadl, takže už to s nima neprobírám.

Není tady

#4 28. 8. 2007 22:57

Rozmarýna
♥♥-----

To je hezké téma Ra,
úplně tu radost i předešlý smutek cítím s Tebou. Často se mi to taky stává, že úplná maličkost, jakou je úsměv kolemjdoucího, nebo vlídnost prodavačky dovedou udělat divy, které jsou potom krááásně nakažlivé. Jen je mi líto, že nevím, čím se tento pozitivní mechanismus spouští. S chutí bych si jej navolila častěji.
Ale určitě to není jen o těch druhých, ale i o nás samotných, co ze sebe vyzařujem. Fumguje to asi podobně jako zrdcadlo. (Takže i stím smutkem, nebo jiným nešvarem bohužel taky).
Tak další dny přeju hodně úsměvů ( ty nás nic nestojí :smile)

Není tady

#5 28. 8. 2007 23:49

Helča
♥♥♥----

Dnes byl pro mě příjemnej den - můj muž konečně dodělal strop v ložnici....

ale byl  u toho móóóc nepříjemnej   stolt 

big_smile

Pravá cesta je ta nejtěžší.

Není tady

#6 29. 8. 2007 0:16

Olympia
Host

Prisel za mnou syn a povidali jsme si o jeho radostech a starostech.
A ja jsem si behem hovoru rikala, jake mam stesti, ze ma ke mne duveru,
jakeho mam nadherneho syna a byla jsem z te nasi spolecne chvile dojata a zalil me pocit stesti a zivotniho daru.

#7 29. 8. 2007 0:35

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Tak jsem u tohoto tematu zacala premyslet, co me potkalo dneska dobreho a doslo mi, ze cely den byl uzasny. Rano jsem si sla zabehat, dokoncila jsem konecne ukol, ktery jsem odkladala celou dobu, deti, o ktere se staram jsou naprosto uzasne hodne, takze muj pracovni den probehl bez problemu a az ulozim za chvili decka ke spanku, tak se pujdu divat na svoji oblibenou TV show. No, proste pohoda den tummenupp

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#8 29. 8. 2007 9:18

Macex
♥♥♥♥♥♥♥

Sice to není příjemné, ale je to k zasmání...
Ráno jsem doma nechala svačinu, pak jsem na dálnici zjistila, že jsem si zapomněla domluvit odvoz ze servisu, kam jsem mířila, pak jsem nechala v autě servisní knížku, kterou chtěli při příjmu a auto daleko. A ve finále jsem z toho servisu odešla včetně těch klíčů od auta a honili mne přes dva bloky.... lol
Takže dnes očekávám již jen pád trakařů (jak v jedné otřesné nové reklamě v TV) a odpolední vyzvednutí auta s cenou opravy 12.000,--, místo avizovaných ca. 6000,-- Kč při tomto typu garančky.  Ale přesto mi nemizí úsměv na tváři.... Hezky svítí sluníčko.... šéf se dnes také usmívá (i potom co pro mne jel do servisu osobně...), takže pohoda....

Není tady

#9 29. 8. 2007 9:23

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Macex, tak to je opravdu den blbec, ale když to bereš s úsměvem, tak si "šťastná to žena", jak z Babičky.:-)

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#10 29. 8. 2007 9:27

Ra
♥♥♥♥♥--

tummenupp

Díky všem!
Vaše příspěvky působí blahodárně! Až mě tak příjemně mrazí…
Lidé si více stěžují a málo mluví o těch pozitivech. Stejně jako ve zpravodajství, spousta negativních, smutných zpráv. grater Anebo se rádi přou o své pravdy. dumbom Líbilo by se mi zpravodajství těch pozitiv každého dne. smile
Je milé si přečíst, kdo co příjemného zažil, čeho si všimnul, co si uvědomil. Jako skládanku jednotlivých lidských osudů, která hladí a člověk má pak radost, že ne všichni tak těžce vnímají své bytí mezi námi. par Rozšíří to úhel pohledu na svět.

A co potkalo zase mne?
… jak jsem psala, přestěhovali jsme se a složitě se shodovali na vybavení a detailech toho nového bytu. Stěny máme stále prázdné, nemůžeme se shodnout na obrazech. Partner je hodně náročný až puntičkář. Není to jednoduché. V neděli jsme se oba shodli na jednom velikém plátně, ale bylo moc drahé. Oba jsme si jej na naší stěně dokázali představit, jak by se tam hodilo, jak by osvěžil byt. Včera ráno jsem přeci jen navrhla, ať o tom popřemýšlí. Odpoledne napsala SMS, zda půjdeme ten obraz koupit. Odepsal mi že NE, ať z práce jedu domů! Cítila jsem zase tu neústupnost a bylo mi smutno, že stěny stále zůstanou prázdné a byt dokonale sterilní. Nechtělo se mi ani domů a tak jsem se v práci zdržela. Když jsem se vrátila domů, obraz visel na stěně! Neskutečné! Nechtěl ani, abych zaplatila polovinu jeho ceny. A navíc uvařil výbornou večeři!  Měla jsem pocit, že sním… va

A co vy, máte zase něco?

hjarta

Není tady

#11 29. 8. 2007 10:34

TamtaOna
♥♥♥♥---

Tak tomu říkám nádherné téma! Díky za něj Ra... To je přesně to, co jsem si potřebovala přečíst. Ouplně to ve mě evokovalo ten obyčejný hřejívý úsměv, který mi včera nabídla prodavačka, když jsem jí nechala malé dýško... Pocukrovala mi palačinku a dala mi ji s tak milou tváří... Jakobych jí dala majlant.
-Včera jsem si taky koupila vytouženou lávovou lampu, která mi náhodou padla do oka v obchodě s nábytkem. Vždycky jsem ji chtěla a teď se mi vlní na stole.
-Baví mě má práce. Bavím se s lidmi na ulici a snažím se jim něco objasnit. (také) Včera jsem oslovila jednu dámu a zeptala se jí, neměla-li by chvilinku na lidská práva. Ona se otočila a zeptala se mě: ,,Vypadám snad jako pr...?!"... Působila naštvaně, ale taková odpověď nadchne tummenupp

Není tady

#12 29. 8. 2007 20:06

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Ted tu sedime s malou, ona sklada puzzle a poslouchame nasi oblibenou pisnicku. Pobrukuje si a snazi se tancit na zidli. Kupodivu mi to ke stesti naprosto staci. Asi prestavam byt narocna smile

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#13 29. 8. 2007 21:12

sudina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dneska můj malej syn začal pořádně chodit!!!Ale tááák krásně...už ne jen když jsem poblíž,ale prostě sám a takovou "štreku"...na tenhle den nezapomenu!!!!

Není tady

#14 29. 8. 2007 21:44

po
♥♥-----

taurus napsal(a):

Ted tu sedime s malou, ona sklada puzzle a poslouchame nasi oblibenou pisnicku. Pobrukuje si a snazi se tancit na zidli. Kupodivu mi to ke stesti naprosto staci. Asi prestavam byt narocna smile

Přesně!! Malá se koupala ve vaně, povídala si s panenkama, smála se sama pro sebe, starší dcera mi zavolala maminko jak se máš je mi smutno a mi bylo úžasněhjarta
Ono fakt stačí málo ke štěstíkapitulation

Není tady

#15 30. 8. 2007 8:33

Ra
♥♥♥♥♥--

úžasný, holky tummenupp

krásné dny hjarta

Není tady

#16 30. 8. 2007 10:09

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

Matýsek se na mě každou chvilku směje, vyměnili jsme konečně kliky ve dveřích a navíc mi tu z repráků hraje písnička z Vratných lahví už asi popatnácté v kuse a nikomu to nevadí a já si to užívám smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#17 2. 9. 2007 21:29

jitřenka
♥♥-----

Dneska mě moc mile překvapila přítelkyně mého mladšího syna, Byli u nás na obědě a jelikož viděla, že jsem dost unavená a mám v ložnici velký koš prádla. tak mi ho vyžehlila. No to se mi nestalo, že bych seděla a pila kávu , a někdo za mě žehlil.

Není tady

#18 3. 9. 2007 18:33

Dominika 22
♥♥-----

Ahojky,nádherné téma. Objevila jsem tuhle stránku a moc se mi tu líbí. Já ikdyž jsem dneska byla na pracáku - takže nic příjemného.Byla jsem tam poprvé, překvapilo mě jak jsou ty úřednice tam příjemný a snaží se pomoct jak to jde!Hned jsem se trochu z depky , že nemám práci a že nemůžu nic sehnat dostala! A kdybych měla říct další radosti. Minulý týden jsem byla z přítelovou neteří venku to je takový sluníčko, že se člověk nemůže mračit! Ale těch radostí je spousta, tak piště piště ráda si přečtu....

Není tady

#19 3. 9. 2007 21:36

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Dneska jsem se koukla na kalendář a došlo mi, že možná už za dva týdny budu mít svoje miminko v náručí...

Není tady

#20 4. 9. 2007 9:20

Ra
♥♥♥♥♥--

Gábi,
úžasná zpráva tummenupp, ať máš porod v pohodě a brzy za sebou tummenupp a můžeš se těšit z dudlik

Dominiko,
moc držím palce, abys práci brzy našla, je prima, že to takhle zvládáš tummenupp

Není tady

#21 4. 9. 2007 11:11

Dominika 22
♥♥-----

Gábi, to se máš na co těšit. Miminka jsou skvělý!!!Tak hlavně ať je to zdravý to je nejdůležitější!!!!

Není tady

#22 4. 9. 2007 15:58

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

Domi, Ra - děkuju smile taky doufám, že bude všechno rychlé a v pořádku...
Domi, držím palce při hledání práce, byla jsem na UP evidovaná skoro půl roku tak vím, jak to dokáže potrápit...

Není tady

#23 4. 9. 2007 16:05

Fatima
♥♥♥♥♥--

Našla jsem v koši pajcku ;o)))

Není tady

#24 4. 9. 2007 16:21

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Ty se hrabeš v odpadcích? lol Ale jinak gratuluji!

Není tady

#25 4. 9. 2007 16:27

Fatima
♥♥♥♥♥--

Ladie napsal(a):

Ty se hrabeš v odpadcích? lol Ale jinak gratuluji!

Ladie - denně. Bližší info viz. duchovní v náhodách wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí