Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 21. 8. 2007 15:14

Kukačka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Ach ty milenky!!!!!!!!!!!!!!

šelmo - zdravím na jih čech!!! já měla dlouhé volno. Kolo, brusle, Šumava, Krumlov, houby, borůvky...nádhera.

K tomu autu - dnes jsem popojížděla přes most a nějaký cudzinec za mnou popobíhal a čuměl pořád do okénka. Byl to snědý Ital a já blondýna ve stříbrném BMW :-)))

Není tady

#27 21. 8. 2007 16:14

Evka
♥♥♥----

Holky, facka je náhodou super věc. Když už nikam nepožene JÍ, tak se uleví Vám. A o to jde, ne? big_smile

Není tady

#28 21. 8. 2007 16:21

Majla
♥♥♥♥---

Já to vidím jednoduše, manžel zůstal u tebe, na ni se vykašlal.Takže bych to hrála na tohle.Jen tak mimochodem jí vpálit že ona byla jen náhražka a ne moc dobrá.No pokud ji chceš odpálit, tak taková jen tak nevinně vyřčená poznámka ji snad schladí.Pokud nejsi akční tip, tak je asi nejlepší přehlížení, nezájem, ignorace.

Není tady

#29 21. 8. 2007 16:51

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

acer napsal(a):

To její chování je opravdu trapné...

Hmmm.... toť otázka....
Z mnoha důvodů nepředpokládám, že by se mi právě tohle mohlo stát, ale kdyby přeci, vyrazila bych do hor. Slezla tam kde jaký kopec, abych si dala řádně do těla a vyhnala si z hlavy takový krávoviny, jaký sis tam nasadila ty. To musí být teda pěknej masakr. A hlavně zcela zbytečněj masakr roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#30 21. 8. 2007 22:59

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ja na tvem miste bych s toho mela srandu,ze ona se takto chova a vubec by me to nerozhodilo.Pripadala bych si dokonala.Kdyz je nekdo kdo by me napodoboval.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#31 22. 8. 2007 9:00

acer
♥------

Jé,díky za příspěvky.
Já vím, asi se zabývám mlichernostmi,ale chtěla jsem slyšet co si o tom myslíte.
Tak ještě jednou dík.

Není tady

#32 22. 8. 2007 12:00

siska
♥♥-----

acer-a nemůžeš jít někdy nahá?

Není tady

#33 22. 8. 2007 18:23

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

Ahoj acer, úplně Tě chápu, protože já jsem velmi podobná. Věř, kašli na ni, oprostíš se od toho, až když bude středem Tvého zájmu něco jiného (třeba nějaký muž:-))) To je fantastické odreagování, když zjistíš, že na té druhé koleji pro změnu parkuje ona a tvůj manžel. Navíc bys viděla, jak by ztratil zájem o milenky, když by se mu třásl stolec pod zadkem. Na a na to oblečení je jeden fígl...nechej si něco ušít, kup látku, které nejsou plné pulty a hurá na to. To chci vidět, jak se bude opičit, zvláště, když tam nějaká šikula připíchne etiketku s echt dobrou značkou, ha?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

#34 24. 8. 2007 13:11

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Kukačko tummenupp to bych si přečetla jak jsi schodila......Křepelici...do trávy...lol

jinak ty rady jsou úúúplněěěě supéééér!!!!! a ještě jsem se pobavila!!! tummenupp
i když v reálu to asi prča není....co na to tvuj manžel a kde ji potkáváš???vě městě, v práci???

Upravil(a) adra (24. 8. 2007 13:13)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#35 24. 8. 2007 14:36

acer
♥------

Potkávám ji ve městě, i když už naštěstí ne tak často jako dřív.Dřív nás dokonce ve městě i snad pronásledovala,protože jsme na ni pořád naráželi,ale to nastěstí ustalo.

Asi bych opravdu musela chodit nahá,aby mě nemohla kopírovat, anebo si nechat na sebe šít,jak mi radí Bára a Siska.
Jinak manžel ji ignoruje, nevšímá si ji a mě říká,že si ji také nemám všímat.

Jo a u těch příspěvků co mi tady psali jsem se také nasmála.Také jsem si našla příspěvek od Kukačky.Super,také bych mohla něco takového podniknout,ale bohužel ta "naše milenka" je fakt neodbytná a okamžitě by se snažila mi to vrátit,jako vždycky!

Po přečtení vašich příspěvků, mi je tak nějak líp.Psali jste mi,že se mám nad tím povznést.A máte pravdu,stejně s tím nic nenadělám.No teď se mi to píše,už jsem ji totiž dlouho nepotkala.Ale budu se fakt snažit to ignorovat.
Všem díky

Není tady

#36 24. 8. 2007 15:12

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Treba cte Babinet lol

Není tady

#37 24. 8. 2007 17:32

acer
♥------

No to je také možné,ale spíš si myslím,že odjela na dovolenou.

Myslím si,že kdyby si přečetla co tady píšu,začala by mě ještě víc provokovat.
Doufám,že babinet nesleduje!

Není tady

#38 25. 8. 2007 21:09

siska
♥♥-----

acer-jak to, že odjela na dovolenou, když ty ne? To už tě přestala kopírovat?

Není tady

#39 25. 8. 2007 22:11

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Acerko, Selima má pravdu - neponižuj se hrubým chováním (psychologové říkají, že tu facku si můžeš klidně představit, ale ne ji realizovat).
Zkus si žít víc pro sebe, tuhle chudinku, která se z něčeho "duševního" asi nedostala, prostě ignoruj, zkus to - zabývej se něčím plnohodnotnějším. Jasně, že vím, jak to štve. Ale přece si tou osobou nebudeš kazit život - je příliš krátký.
Pokud máš vytipovaný čas a místo, kde se často potkáváte, možná bych kvůli ní po nějakou dobu víc chodila ruku v ruce s manželem... Ale jinak je lepší si fakt spíš žít pro sebe, než divadlem pro nějakou divnou ženskou. Neboj, ono to časem přejde. Nic netrvá věčně.
Jo ještě dotaz: jak dlouho to je, co jí Tvůj muž dal kopačky?

Upravil(a) Tercila (25. 8. 2007 22:18)

Není tady

#40 25. 8. 2007 23:01

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Acer, snad se nenecháš rozhodit od nějaké primitivní parazitky ?!?
Neboj, tyhle dámy s určitým myšlením si velice rychle najdou jiný cíl, když pochopí, že svoji úlohu definitivně prohrály. To, co ti ta paní předvádí, to je syndrom dodělávající kobyly - čím rychleji umírá její naděje, tím zuřivěji okolo sebe kope lol Bohužel si taková šklebera najde v brzku další oběť a rozjede obdobné rodeo s cílem zničit další rodinu.
Já opravdu nejsem zastánkyní Rambo-řešení, ale jak se tak dívám do minulosti, hodně bezesných nocí bych si ušetřila, kdybych se pořádně rozpřáhla a dotyčná by dostala takovou facku, až by jí tekla z nosu rajská. Ale to byl zase můj příběh a rozhodně nemám v úmyslu někoho nějak navádět gloria Jen tak na okraj - jednou si dovolila bývalá milenka otravovat mého muže na pevné lince, když nebyl doma a vydávala se za cizí osobu. Poněvadž měla madam vždycky problémy s alkoholem a i tentokrát volala značně pod vlivem, byla snadno odhalitelná, načež jsem z ní vymámila číslo mobilu, kam jí má můj muž zavolat a druhý den na něj dostala přes internet takovou textovku, že se staženými půlkami okamžitě zapomněla číslo pevné linky, kam předchozí den volala gloria  Manžel mi nezávisle na situaci přiznal, že volala i našim společným známým a do očí jim přede mnou řekl, že si nepřeje, aby ho jakkoliv kontaktovala a výslovně jim zakázal poskytovat o sobě jakékoliv informace lol Takže když má chlap odložené milenky dost, má jí až po krk a dovede si udělat ve věcech pořádek...

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#41 26. 8. 2007 8:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

acer napsal(a):

Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
Co by jste dělali,kdyby jste neustále potkávali bývalou milenku svého manžela a ona se vám smála do obličeje a stále vás něčím provokovala a pomlouvala u svých známých?

Nedělala bych vůbec nic, já jsem totiž dáma a ona je jen póvl, tak se jako póvl chová. Pust ji z hlavy, ona se jen nemůže vyrovnat s tím, že ti manžela nesebrala, že prohrála na celé čáře. Takový chování je trapný a ubohý.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#42 26. 8. 2007 9:06

Helča
♥♥♥----

acer napsal(a):

Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
Co by jste dělali,kdyby jste neustále potkávali bývalou milenku svého manžela a ona se vám smála do obličeje a stále vás něčím provokovala a pomlouvala u svých známých?

Byla jsem mladá....a milenka...hodně dlouho - nekopírovala jsem sice tu paní, ale schválně jsem courala všude tam, kde jsem věděla, že ji potkám, a taky jsem se jí smála do obličeje. Ovšem z toho důvodu, že jsem se jí všemožně snažila dát najevo, že ONA sice vyhrála mužskýho, ale já ten sex s ním.
Hrála jsem jí svým chováním na nervy a vyloženě se vysmívala!, protože jsem věděla, že vztah neskončil a jedinej z nás tří ,kdo si myslí, že ano, je  ona.
Nechci ti Acer ublížit.
To, že se dnes pozastavuji nad svým chováním  je jiná věc. Je to více než 20 let.

Pravá cesta je ta nejtěžší.

Není tady

#43 26. 8. 2007 9:57

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Acer, až ji potkáš, řekni si:"Co to je vůbec za ženskou? Vždyť tu já vůbec neznám. Ale směje se na mě, tak se budu smát taky." Můžeš jí trumfnout jen svým sebevědomým chováním. hjarta

Není tady

#44 26. 8. 2007 10:56

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Helča napsal(a):

acer napsal(a):

Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.

Byla jsem mladá....a milenka...hodně dlouho - nekopírovala jsem sice tu paní, ale schválně jsem courala všude tam, kde jsem věděla, že ji potkám, a taky jsem se jí smála do obličeje. Ovšem z toho důvodu, že jsem se jí všemožně snažila dát najevo, že ONA sice vyhrála mužskýho, ale já ten sex s ním.
Hrála jsem jí svým chováním na nervy a vyloženě se vysmívala!, protože jsem věděla, že vztah neskončil a jedinej z nás tří ,kdo si myslí, že ano, je  ona.
Nechci ti Acer ublížit.
To, že se dnes pozastavuji nad svým chováním  je jiná věc. Je to více než 20 let.

Presne jak pise Helca.Ona sice vyhrala muzskyho,ale ja ten sex s nim.Tak me ted pripada,ze ona se te muze vysmivat prave s tohoto duvodu.I kdyz ja potkavam denne sveho byvaleho pritele zenu nikdy bych se nedokazala se ji vysmivat.Ona se sice chova dost sebevedome a povysene,ale ona vubec netusi jak to skutecne je.Ze jeji manzel me v praci neustale vyhledava a denne oblbuje neznyma slovickama,ze me nosi drobnosti a ze kdykoliv ma v praci cas tak me pomaha s moji praci.Jen je mi divne,ze ji to jeste nikdo nedonesl.Tuto situaci nijak neresim nechavam tomu volny prubeh BP od sebe nevyhanim je to jeho vec on je ten zenaty a ja rozvedena.Spise mi pripada,ze sam nevi co chce a pro ostatni kdo tohle pozoruje musi byt dost dobra komedie.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#45 26. 8. 2007 11:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

acer napsal(a):

Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.

Nedělala bych vůbec nic, já jsem totiž dáma a ona je jen póvl, tak se jako póvl chová. Pust ji z hlavy, ona se jen nemůže vyrovnat s tím, že ti manžela nesebrala, že prohrála na celé čáře. Takový chování je trapný a ubohý.

No to,ze by me napodobovala to by me tesilo,ale to,ze by se me vysmivala by me srazilo sebevedomi az nekam......,protoze ona je mozna pysna na to,ze ona byla tou se kterou te podvadel tvuj manzel.To beru ze sve zkusenosti,kdy jsem byla podvadenou manzelkou.Ale kazdy jsme jiny.Milenka meho BM taky mela navrch nademnou a chovala se hodne sebevedome.

Není tady

#46 26. 8. 2007 12:45

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Helča:
Mám jen jeden dotaz.
Nechci ti Acer ublížit.

No, Acer, tak to je přesně to, co jsem Ti psala v SZ  sad - o možnosti, že čím víc si je milenka jistá třeba skrývanou podporou Tvého muže, tím víc si dovoluje k Tobě... Protože nemám pocit, že kdyby jí Tvůj chlap dal najevo "vypadni, já už nemám zájem", že by to, co Ti dělá, vydržela dělat několik měsíců. V případě jeho nezájmu by ses spíš mstila jemu osobně. Nevím.
Ty totiž vůbec nevíš, JAKÝM způsobem se rozešli a jestli vůbec. Jestli jí on nakecal, že sice musí zůstat v manželství, ale ji má strááášně rád, nebo jestli jí nechal naději v podobě třeba aspoň sníženého počtu jejich kontaktů. Pánové jsou schopni mnoha věcí.
I když, taky je možné, že Tvůj muž byl čestný a ona to nemůže strávit - jsou různě "nemocní" jedinci. Ale jestli to trvá už "nějaké roky", jak píšeš...nevím, nevím...
Jen Ty musíš vycítit anebo nějak zjistit, zda Ti manžel říká pravdu. sad
Držím Ti palce. Každopádně TY jsi lepší a máš na to, abys žila v pohodě. Moc Ti to přeji.

Upravil(a) Tercila (26. 8. 2007 12:51)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí