29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
Co by jste dělali,kdyby jste neustále potkávali bývalou milenku svého manžela a ona se vám smála do obličeje a stále vás něčím provokovala a pomlouvala u svých známých?
Není tady
acer napsal(a):
Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
Co by jste dělali,kdyby jste neustále potkávali bývalou milenku svého manžela a ona se vám smála do obličeje a stále vás něčím provokovala a pomlouvala u svých známých?
Nedělala bych vůbec nic. Čím provokuje? Na pomluvy bych vůbec nereagovala a ta slečna nebo paní by pro mě byl vzduch. Vůbec bych se tím nezabývala, prostě vzduch.
Není tady
acer: Já jí ještě nepotkala, ale naopak se chystám v říjnu na akci, kde ona bude. A budou tam lidi, kteří neměli nic jinýho na práci, než drbat a dělat z "toho" senzaci. I když mám trému ( nebo co ), tak se na to i docela těším. PROTOŽE JÁ MÁM NAVRCH!!!!!! A ty taky, neboj se. Ona se ti může smát, provokovat atd... Taky se na ní usmívej. A vypni prsa.
Není tady
Máte pravdu,nevšímat si jí.Horší je,že se mi to nedaří.
A čím provokuje?Snaží se ,aby nás neustále potkávala.Od doby, kdy mě poznala mě kopíruje!Do té doby se vždycky přifrcla,no to bylo hrozné!!! Nejdříve si začala kupovat úplně stejné věci jako já, pak ji možná začalo být trošičku trapně a tak si je alespoň kupuje v jiné barvě,nechala se ostříhat podobně jak to nosím já a i stejně obarvit,dokonce si dělá i účesy jako já.Prostě mě ve všem kopíruje a pak machruje před ostatními jaký má dobrý vkus.Setkal jste se s tím už někdo? Je normální? Směje se mi do obličeje.Také se jí směju,ale vím,že jí to provokuje ještě víc a ještě víc se mi pak mstí.Ona je strašně zákeřná!Prostě si nedá pokoj.Vím,že po mým manželovi pořád jede a kdyby jen maličko se na ni usmál už by ho zase bombardovala smskami a volala mu a pak by ho zase sváděla.Prostě to je zákeřná mrcha a to je vdaná a má děti!
Není tady
acer napsal(a):
Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
jestli zůstal u tebe manžel tak bych se smála já jí tak se jí začni smát také hoď se do gala a ještě bych jí slušně pozdravila:supr:
Není tady
acer napsal(a):
Máte pravdu,nevšímat si jí.Horší je,že se mi to nedaří.
A čím provokuje?Snaží se ,aby nás neustále potkávala.Od doby, kdy mě poznala mě kopíruje!Do té doby se vždycky přifrcla,no to bylo hrozné!!! Nejdříve si začala kupovat úplně stejné věci jako já, pak ji možná začalo být trošičku trapně a tak si je alespoň kupuje v jiné barvě,nechala se ostříhat podobně jak to nosím já a i stejně obarvit,dokonce si dělá i účesy jako já.Prostě mě ve všem kopíruje a pak machruje před ostatními jaký má dobrý vkus.Setkal jste se s tím už někdo? Je normální? Směje se mi do obličeje.Také se jí směju,ale vím,že jí to provokuje ještě víc a ještě víc se mi pak mstí.Ona je strašně zákeřná!Prostě si nedá pokoj.Vím,že po mým manželovi pořád jede a kdyby jen maličko se na ni usmál už by ho zase bombardovala smskami a volala mu a pak by ho zase sváděla.Prostě to je zákeřná mrcha a to je vdaná a má děti!
tak když je to takový svině asi bych se snažila, aby se to její čupr chování dostalo k manželovi hahhahahha co? tobě už to může být jedno ona tvého manžela pronásleduje takže on za nic nemůže hahahhahhaha
Není tady
Acer, povznes se nad to..Je po bitvě a Tys ji vyhrála. Jestli dělá vše proto, aby vypadala jako Ty, může Tě to jen těšit, ne?
Není tady
Acer není to jenom tvůj subjektivní dojem? A nemělo by ti to být naprosto jedno?
Acer,taky si myslim,ze by te to melo tesit,ze te napodobuje.Je to trochu zvlastni,ze se te snazi napodobit asi to ona v sobe nema srovnane.Ja bych ji ignorovala a nedelala si z toho hlavu.Muzes byt pysna na to,ze se ji libi jak vypadas,kdyz se te snazi napodobit.tak hlavu vzhuru a tvar se sebevedome ona toho sebevedomi moc nema ,kdyz se snizi k tomu vypadat jako ty.Ale hraje si na sebevedomou,ale uvnitr je zamindrakovana proto takova hra.
Není tady
Evko,to jsem také dělala,že jsem se usmívala,ale právě,že to nemá konce.Ale pokud Ty ji vidíš jednou za čas,určitě bych si to také užívala.
čekuládka:Manžel to ví,už jsem ho o tom kdysi informovala.Nechápu jejich manželství.Věděl,že ho manželka podvádí na každém rohu,ale zrovna o téhle nevěře nevěděl.Nic se nezměnilo.On na ni kašle.Sice ona si hraje před ostatními na oddanou a milující manželku,ale ve skutečnosti to je u nich trochu jinak.On je bohatý podnikatel,tak jestli se s ní bojí rozvést.Nevím.
Anda:Máš pravdu,mělo by mě to těšit,ale je to trapné když se potkáme a jsme stejně ustrojené a učesané.
Není tady
acer napsal(a):
Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
Řekl bych: "Ahoj kočko" a dal ji takovou facku, ze by ji jedno oko vylitlo uchem a druhe zteklo po brade na prsa.
Není tady
. Mankote pane, mě napadlo totéž
......... Akorát že bych jí dala pěstí jednu do nosu....
sexynet napsal(a):
acer napsal(a):
Ahoj všichni!
Mám jen jeden dotaz.
Co by jste dělali,kdyby jste neustále potkávali bývalou milenku svého manžela a ona se vám smála do obličeje a stále vás něčím provokovala a pomlouvala u svých známých?Řekl bych: "Ahoj kočko" a dal ji takovou facku, ze by ji jedno oko vylitlo uchem a druhe zteklo po brade na prsa.
možná že by nebylo na škodu trochu jí proplesknout:storstark:
Není tady
Nekdy je jedna poradna facka lepsi tisice slov
(a jak to pekne prospiva psychice!)
Není tady
Ježíš, to je ale úroveň... Potom by mala navrch ona - presne o toto jej podľa mňa ide. Sosá z teba týmto štýlom enerigu, a ty keď sa rozčuľuješ, tak jej ju poskytuješ. S.r na ňu, preboha. Také niečo ťa nemôže rozhádzať - veď sa z nej všetci súdni ľudia musia smiať... a tí nesúdni ti môžu byť ukradnutí.
Není tady
Hm, někdy taková facka je lepší než horda psychologů
Kdyz te nekdo se.e, tak ho zadupej do zeme! Minimalne z toho budes mit svely pocit
Na nejakou "uroven" se nehraje od padu prvni republiky.
Není tady
Ja nepotrebujem zadupávať nikoho, aby som mal squellý pocit - moje pocity sa odvíjajú od iných vecí. A úroveň - ja svoju mám a nepustí ma, ani keby som sa dala na zápasy v bahne... A aj ľudí, ktorých fackám, si starostlivo vyberám - nie každý môže mať tú česť a odtlačok mojej ruky na líci
Není tady
nějak nepobírám, co z toho ta paní má ... jestli sis něco nevsugerovala. Každopádně to zavání spíš její trapností ...
Tak se ostříhej na ježka, hoď na to fialovej přeliv, oblíkni ostře zelený kostýmek a k němu výrazné oranžové botky Crocs, přidej pár barevných doplňků ... ty budeš cool a ona třeba nenajde odvahu
Upravil(a) Míša Kulička (21. 8. 2007 13:10)
Není tady
Dík za příspěvky.
Facku by fakt potřebovala a né jednu,ale to vím,že já nikdy neudělám.No, nikdy neříkej nikdy,že?Ne to bych fakt neudělala.
Jinak si opravdu nic nevsugerovávám.Prostě si něco koupím na sebe a do týdne to má ona na sobě také nebo alespoň podobné a nebo v jiné barvě.A to to trvá už nějaký rok.
Já vím,nejlepší je si toho nevšímat!!!Ale nějak se mi to pořád nedaří!!!
To její chování je opravdu trapné,buď nemá vůbec žádný vkus a ten můj se ji líbí a nebo se mi snaží ukázat,že ona na to prostě má.Ale spíš bych se přikláněla,že opravdu nemá žádný vkus.
Dám příklad: Koupila jsem si kalhoty,ona mě v nich uviděla a do týdne je měla také, akorát v jiné barvě a za další týden jsem ji potkala v úplně stejných co jsem si koupila já.A takhle je to pořád,skoro se vším.
Není tady
Acere, tak to ber tak, že jsi pro ni vzorem . Ve všem, když se po tobě tak opičí
. Asi bych jí příště s milým úsměvem řekla, že jsem neobyčejně ráda, že kopíruje můj šatník, protože jak je vidno, tak nemá svůj vlastní vkus a tak holt musí kopírovat ten můj. A že tímto způsobem tvého manžela zpátky nedostane
Upravil(a) lvice (21. 8. 2007 14:26)
acer: Jee, to je ale prima, ja bych si ji taaak vychutnaval
Hned bych si sel na tyden pujcit Mercedes S500, a tyden ji parkoval pred vchodem
Není tady
Sakra to je skvělý nápad
momentálně mám půjčené BMW X3 svého bývalého a dělá to divy. Ovšem já ho mám kvůli dovolené a né kvůli milence.
P.S.
někde tu je příspěvek, jak jsem Křepelici shodila do trávy...je to dávno a musím přiznat, že mi to poradil psycholog.
Není tady
Kukí, jé ahój, už jsem tě tu dlouho neviděla . A na mojí berušku - 10 let starou Felicii nikdo nejde
. Snobi
Upravil(a) lvice (21. 8. 2007 15:06)