Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 27. 8. 2007 10:10

siska
♥♥-----

Re: Točení v kruhu

Picola-ty nemůžež vyžadovat jeho lásku jen pro sebe. Tu ti nikdo nedá a jestli to někdo slibuje, je to blbost.

Není tady

#52 27. 8. 2007 10:13

Pikola
♥♥♥♥♥--

Ne, myslim vernost, citit ze jsem pro nej jedina.. to necitim..

Není tady

#53 27. 8. 2007 10:17

Pikola
♥♥♥♥♥--

Asi jsem to blbe napsala..

Není tady

#54 27. 8. 2007 10:20

Pikola
♥♥♥♥♥--

Navíc myslím že to asi dotahnu do konce.. třeba se bojím co na to okolí, ale už je mi to jedno, babička to nějak zvládne.
Ohledně naší fin, sitauce, on mě tahá ke dnu.. platim za nej prusvihy, spis se bojim aby pak nemel dalsi..

Není tady

#55 27. 8. 2007 10:28

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Pikola napsal(a):

Navíc myslím že to asi dotahnu do konce.. třeba se bojím co na to okolí, ale už je mi to jedno, babička to nějak zvládne.
Ohledně naší fin, sitauce, on mě tahá ke dnu.. platim za nej prusvihy, spis se bojim aby pak nemel dalsi..

O něj se nestarej - starej se o sebe .... Co bude s ním - je jeho problém! ....

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#56 27. 8. 2007 10:29

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Pikolo se mi zdá, že jsi samaritánka a skvělá "oběť" pro i méně zdatného manipulátora ! ...

Není tady

#57 27. 8. 2007 10:33

Pikola
♥♥♥♥♥--

Asi jo, ale pracuju na tom.. asi jsem poznala že ty jeho herecký výkony mě už nějak neberou

Není tady

#58 27. 8. 2007 10:35

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Fe, já bych tak ráda měla zvířatko, co by ke mně vzhlíželo jako k bohyni! Nebo ne, to by mě nebavil, mě by stačil kamarád, ne na sex, ale takovej , co by mi dokázal přeložit manželovo marťanské chování, dokázal mi vysvětlit, co dělám blbě, poradit, pobavit....hm, tak to by musel být asi anděl sad

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#59 27. 8. 2007 10:39

faf
♥♥♥♥♥♥-

Ja si myslim, ze nie je tak uplne scestne chciet byt pre svojho partnera tou "naj".... To nie je o tom, ze na ziadnu inu ani nepozrie, alebo ze trebars bude 100% verny. Neviem to dost dobre vyjadrit, ale to zena jednoducho citi, ci je milovana a ctena...

Mozete byt s niekym, kto vam bude uplne verny a aj tak to nemusi byt ono. Pikola, daj na svoju intuiciu a neboj sa. Zaroven sa vazne venuj trochu sebe, svojej dusicke, musis si verit a poznat svoju hodnotu. Ibaze nie v zmysle obludneho ega.

S manzelom je to podla mna beznadejne, ste ako dvaja tvrdohlavi haranti, on je uz evidentne nastaveny na stalu "obranu", nie ste team, ste protivnici. Aspon na mna to z tvojich prispevkov dycha.  nepochopi, co ti vadi a o co ho prosis, pretoze nechce. Mozno je fakt este nezrely a mozno sa k sebe vobec nehodite.

I see hell in your eyes
Taken in by surprise
Touching you makes me feel alive
Touching you makes me die inside

Není tady

#60 27. 8. 2007 10:40

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ty Regi - to je prostě "problém" v komunikaci mezi Venuščinou a Marťanštinou sad
Tohle by jsme asi chtěla každá né ? ... Ty se v tom taky stále pěkně plácáš, co ?
Mě už se občas absolutně nechce a snažím se raději pochytit tu Marťanštinu ....(hlavně kvůli sobě) na řeči jsem nikdy moc nebyla - ale opravdu se s tím hned líp žije, když není takový komunikační blok wink ... přestat řešit neřešitelné - to je asi cesta z města ?

Upravil(a) Feuria (27. 8. 2007 10:42)

Není tady

#61 27. 8. 2007 10:41

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, jo - souhlas s Faf.

Není tady

#62 27. 8. 2007 10:50

Pikola
♥♥♥♥♥--

Holky díky, tak nějak mi to pomohlo, litovala jsem se, ale vím že dělám správně, i když to bude těžký

Není tady

#63 27. 8. 2007 10:58

siska
♥♥-----

Pikola-čím víc se mu budeš chtít zavděčit, tím to bude horší. A ty už to sama cítíš. Na okolí kašli, na to co s ním bude kašli, je to jen tvůj život. Pokud jsi rozhodnutá, je to dobře. Jen se připrav na to, že on je zvyklý tebou manipulovat a pokud se mu tvé rozhodnutí nebude hodit do plánu, bude ti říkat všechna sladká slova, co chceš slyšet. nebo spíš psát SMS, to je jednodušší a líp to vypadá. A pokud se bojíš dluhů, co by ještě mohl udělat, než se rozvedete, společné jmění manželů se dá nějak zúžit-musela by ses obrátit na právníka.

Není tady

#64 27. 8. 2007 10:58

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pikola napsal(a):

Sebevědomí mám o 100% vyšší než před rokem, ale pořád je tam něco, pořád něco nacházím, jako proč si ani nevšiml že jsem ostříhaná, když si toho všiml zatím každý chlap v práci. Starám se o sebe, ne kvůli němu, ale kvůli sobě. Ale prostě od něj nějak necítím tu podporu, aby řekl "to spolu zvládnem".
To že je ukecaný a holky sním rády kecají vím celou dobu, ale najednou se sama sebe ptám jestli to chci. Asi tráva je u sousedů vždycky zelenější nebo já už nevím. Je úžasný, romantický, snesl by mi modré z nebe.. Ale nějak si nejsem jistá že to bude dobrý..
Dneska vím že mám problém i já,prostě se sebemrskám.. hnus.. ale jak z otho proboha ven? začalo to až u ní, nikdy dřív mě to nenapadlo.. a zase teď, je mi dovné oblečení co měl na sobě když jsem nebyla doma, jsem fakt na hlavu nebo mám zase pravdu.. a to mě asi na tom děsí nejvíc.
Nebo to nechat a přehlížet..

Všichni tu už napsali asi všechno. Takže není moc co dodat.

Jen mě zaujalo, jak si trochu lžeš do kapsy:
1. v jedné větě píšeš, že ON si nevšiml, že jsi ostríhaná = záleží ti nějakým způsobem na tom, aby si ON toho všiml.
2. v druhé větš píšeš, že se o sebe staráš kvuli sobě a ne kvůli NEMU. V tom případě si lžeš do kapsy. Protože pak bys nenapsala první větu a netrápilo by tě, že si ON toho tvého nového účesu nevšiml.

Je to těžký. Nevěra je velmi těžký zásah do vztahu a do sebevědomí. Nemá velký smysl odkládat psychologa či nejakou tu Panteří školu v přírode, co ti doporučuje Majkafa.

Není tady

#65 27. 8. 2007 11:01

faf
♥♥♥♥♥♥-

Nico,
tak tym pojmom "Panterí škola v prírode" si zabodoval. lol

je to strasne zlate....

myslim, ze Majka myslela Pandorinu skolu.... gloria

ale pokojne by sa to dalo nazyvat aj tak, ako si to uviedol ty. tummenupp

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#66 27. 8. 2007 11:02

Pikola
♥♥♥♥♥--

On si nevšimlk jako jediný. Všimla si toho i uklizečka v práci, všichni chlapi. To mě spíš zarazilo.

Vím že jsem na něm závislá. Zamilované sms nepíše.

Není tady

#67 27. 8. 2007 11:03

faf
♥♥♥♥♥♥-

No Piko,

zasada č. 1 je nelutovat sa....   wink

rozumne si vsetko zvazit a povedat si, ze vsetko bude a vsetko JE dobre. Len to chce trochu snahy tym spravnym smerom. smile

I see hell in your eyes
Taken in by surprise

Není tady

#68 27. 8. 2007 11:29

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pikola napsal(a):

On si nevšimlk jako jediný. Všimla si toho i uklizečka v práci, všichni chlapi. To mě spíš zarazilo.

Vím že jsem na něm závislá. Zamilované sms nepíše.

To je asi správné si priznat, že jsi závislá - i když chápu, že to není zrovna lehké.
Já jsem jen chtěl poukázat na to, že máš tendenci si něco nalhávat. Ale vidím, že se to u tebe rapidně mění.
Držím palce.

Není tady

#69 27. 8. 2007 11:37

Pikola
♥♥♥♥♥--

Myslíš k lepšímu? Asi si toho nalhávám hromady, jeho pořád omlouvám že takový není.. ale svítá mi, aspoň trochu. Možná.. Já jsem takovej debil..Ach jooo!

Musím se mít ráda, být hodná hlavně na sebe. Pak to půjde.

Není tady

#70 27. 8. 2007 14:21

vavatu
♥♥-----

Pikola napsal(a):

.. platim za nej prusvihy, spis se bojim aby pak nemel dalsi..

Jaké průšvihy - nějaké staré, nebo pořád nové a nové? Snaží se nějak sám, aby si ty svoje průšvihy vyřešil? Nebo je neřeší vůbec a nechává to na tobě?

Není tady

#71 27. 8. 2007 15:36

Me
♥♥♥♥♥♥-

Já si o finanční podpoře partnera myslím svoje od té doby, co se mi kamarádka svěřila, jak platila dluhy svému příteli, byli spolu 2 roky, a když pak otěhotněla, vůbec ji nepomohl, naopak ji v tom nechal samotnou, a z toho, co mi řekla o jeho chování k ní a dítěti se mi zvedá žaludek ... a je to přitom úplně prima, hezká a pohodová holka, co by za takovou jiní dali...

Aby on pak ale nedolízal, zatím spoléhá na to, že to Pikola nikdy nedotáhne do konce a neopustí ho, tak dělá machry, až to ona ale opravdu udělá, tak mu dojde, že ji minimálně finančně potřebuje,  a pak se možná bude "lísat"...

Není tady

#72 27. 8. 2007 17:18

Pikola
♥♥♥♥♥--

vavatu napsal(a):

Pikola napsal(a):

.. platim za nej prusvihy, spis se bojim aby pak nemel dalsi..

Jaké průšvihy - nějaké staré, nebo pořád nové a nové? Snaží se nějak sám, aby si ty svoje průšvihy vyřešil? Nebo je neřeší vůbec a nechává to na tobě?

Většinou staré, už skoro žádné nejsou ,ale pak třeba zapomene zaplatit pokutu a já jí radši zaplatím sama aby to zase nedopadlo blbě.. To je moje blbost vím, vzala jsem si na sebe postupně všechno, on platí jen leasing na auto. Já právě mám v plánu, že jestli tady chce dál bydlet, dá mi půlku na nájem, na jídlo (jestli chce vařit), jestli zase bude remcat že nemá, ať si jde spát k mmamince.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí