Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 8. 2007 15:46

algida
♥♥-----

Re: Točení v kruhu

Pikola napsal(a):

Občas přemýšlím jestli to má dál cenu, ale pak když jsem s ním tak mě to přejde.. dneska jsem mu napsala ať omezí svoji komunikaci s "kamarádkou" a zase sme se pohádali, on že pořád jen kontroluju a nevěřím mu.

no tak to podle mne neni zadny kontrolovani kdyz on dela neco pred tvyma ocima ty o tom vis ze to dela (sice nevis o cem spolu mluvi nebo tak) a vadi ti to. a tak mu reknes ze ti to vadi mozna mu i reknes proc ti to vadi a panacek je urazenej, ze si muze za to ze ho zena kontroluje? uz jsem tady moc krat cetla ze jsou jen tri moznosti: rozchod, nebo se s tim smiris, nebo to kvuli tobe prestane delat.
jemu asi nedoslo jak velkou paseku tou neverou nadelal. a ze ted by mel brzdit a snazit se ve vasem vztahu - duvera se neda vybudovat za tyden, a uz vubec se neda budovat kdyz pred tvyma ocima si nechava masirovat ego nejakou mladickou fuchtli.
kazdopadne to ze hodnotis vztah jestli ti to stalo za to je uplne normalni. ze se kvuli tomu trapis je smutne ale taky uplne normalni. potrebovala bys ted podporu od partnera,znovu pekne chvilky, znovu budovat vztah nevracet se k tomu a vyhybat se chovani ktere predchazelo krizi (to plati pro nej - a da se to, znam chlapy kteri to dokazali otazka je jestli to chce dokazat on) myslim ze ti ty stavy zacali mozna prave proto ze si rozjel dalsi sms-kovani a ty mas pocit ze se situace opakuje. jeste dodam ze po precteni vsech tvych prispevku je to podle mne samolibej blbec - to obcas kazdej, ze ma taky svetly stranky je fajn, ale to ma taky kazdej. pokud on se nemini omezovat v zajmu harmonickeho manzelstvi a dela neco co by asi vadilo kazdy zensky, tak neni o cem. neplacej se v tom, nezavirej pred tim oci jinak se budes trapit porad. bud to delat nebude, nebo at trapi jinou. zaslouzis si vic

Upravil(a) algida (20. 8. 2007 16:03)

Není tady

#27 20. 8. 2007 15:48

Pikola
♥♥♥♥♥--

Společná domluva je, on je v podstatě spokojenej manžel, jen já ho pořád "otravuju".
Červíček hlodal před tím půlrokem, všichni radili že nemám pravdu, že to tak není a bylo.. ale teď už chápu že jeho nepředělám a měla bych pomoct sobě, to jesti si pak nechám já jeho nebo on mě.. to se uvidí.. a co teda dál?

Já se totiž tak trochu děsim psychologa, nevim co mu rict, jak moc, aby me zas nekam nezavrel.. znate to JA NEJSEM PRECE BLAZEN!

Není tady

#28 20. 8. 2007 16:17

barunka01
♥♥♥----

Pikola napsal(a):

Společná domluva je, on je v podstatě spokojenej manžel, jen já ho pořád "otravuju".
Červíček hlodal před tím půlrokem, všichni radili že nemám pravdu, že to tak není a bylo.. ale teď už chápu že jeho nepředělám a měla bych pomoct sobě, to jesti si pak nechám já jeho nebo on mě.. to se uvidí.. a co teda dál?

Já se totiž tak trochu děsim psychologa, nevim co mu rict, jak moc, aby me zas nekam nezavrel.. znate to JA NEJSEM PRECE BLAZEN!

psycholog neni pro blazny :-) a nikam vas zavrit nemuze, ani leky vam nepredepise, jenom si s vama bude povidat a pomuze utridit si nazory.

Není tady

#29 20. 8. 2007 17:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

sexynet napsal(a):

Pikola: Pokud nemate deti, je vse 100x snazsi. A pokud ti byl neverny, a nemate deti, na tvem miste bych s nim asi nezustal.
Jde o to, ze ta duvera, kterou jste k sobe meli, je narusena, a neni moc pravdepodobne, ze se nekdy obnovi na 100%. Muzete spolu byt, ale... uz vzdy budes vedet, ze te podrazil.

100% dôvera???? va Tú nemám ani sama k sebe(lebo sa poznám, čo som za sviňu, kroch kroch...). A v chlapa... hmm No, nič.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 20. 8. 2007 17:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pikola napsal(a):

sexynet napsal(a):

Pikola: Uvedom si, ze laska neni o tom toho druheho vlastnit. Je o vzajemne duvere, pochopeni, o tom, ze se s nim citis dobre. To, co delas a jak to beres neni pro lasku dobre. I to, jak spekulujes, mi pripada, ze ho beres spise jako svou vec. On neni tvuj ve smyslu majetku. On je zivy clovek.

Já právě si nejsem jistá, že je to o tom vlastnit. To že ho neuhlídám, neovlivním ani nic jiného, to už vím dávno.. Ale nevím, proč pořád honí ty sukně.. proč chce mě a pak se nechat chválit od ostatních, proč? Proč když tohle ještě před rokem nedělal to najednou dělá? Nebo jsem to neviděla? Nebo je to normální a nemám se tím zabývat? Nejsem normální já že to nedělám? Že mám blbej pocit když si s nějakým klukem píšu? Tak to radši nedělám vůbec?
Prostě netuším jestli si budeme oba někdy důvěřovat.. on mi za to nadává, já si za to nadávám, pak on na mě podezíravě kouká když mi přijde zpráva, takže dělá to samé..

O tom je právě ten kruh. Chápu že mi nikdo neporadí jestli v něm zůstat že to bude lepší, nebo v plný rychlosti vystoupit ven.. tillfreds

Blbá kompatibilita. Každý ste nastavený inak...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#31 20. 8. 2007 17:40

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

100% dôvera???? va Tú nemám ani sama k sebe(lebo sa poznám, čo som za sviňu, kroch kroch...). A v chlapa... hmm No, nič.

To, ze ty ji nemas, je preci ale tvuj problem ne? smile Ja ji mam, ma zena ji ma, a myslim, ze je naprosto bezne, ze si lidi veri.

Není tady

#32 20. 8. 2007 17:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Bežné? Ako vieš? Vieš, koľko ľudí si je neverných? Spýtaj sa matrimonológv a seuxológov. Možno je "normálnejšie" byť neevrný ako 100% dôverovať... Či s anám to páči, alebo nie. Mne sa len nepáči, že ju navádzaš, že ak nemá 100% dôveru(nie, ty ju programuješ, že ju nebude mať - oznamovacím spôsobom), tak je to v háji zelenom. Ja si myslím, že dôvera je krehká vec, treba s ňou zaobchádzať opatrne a oháňať sa 100% je detinské a nezrelé.

Brita

Není tady

#33 20. 8. 2007 18:00

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já nevím, asi je opravdu problem že ho chci mít pořád pod kontrolou, mám nutkání mu lézt do soukromých věcí, je mi z toho uplně blbě.. myslíte že mi někdo pomůže?

Není tady

#34 20. 8. 2007 18:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Psychológ, psychoterapuet... Kartárka, veštica - neviem, komu dôveruješ...

Brita

Není tady

#35 22. 8. 2007 0:59

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

Pikola napsal(a):

Já nevím, asi je opravdu problem že ho chci mít pořád pod kontrolou, mám nutkání mu lézt do soukromých věcí, je mi z toho uplně blbě.. myslíte že mi někdo pomůže?

Pikolo, myslím, že:
a) rozhodně nic nezkazíš tím, když si necháš odborně poradit (psycholog, manželská poradna...), ba naopak;
b) vztah bez důvěry nemá cenu a taková nevěra s ní umí pěkně zamávat roll
c) pokud je tvůj manžel tzv. typ záletníka, tak s tím už nic nenaděláš - bude to dělat stále a jen málokterá z nás se s tím dokáže smířit;
d) ve 26ti letech nemůžeš tvrdit, že je někdo tvoje "největší láska"... dumbom
e) pokud nemáte děti a platí bod c) a b), potom je řešení poměrně "jednoduché"...

Držím Ti pěsti, aby jsi v sobě našla tu správnou odpověď stolt

Není tady

#36 22. 8. 2007 7:03

barunka01
♥♥♥----

mozna by vam manzelska poradna prospela obema, treba by manzelovi naznacili, ze je opravdu potreba se ve vztahu trochu snazit, kdyz ma za ne co stat, a tobe mozna ukaze, jestli o nejake pokracovani jeste stojis

Není tady

#37 26. 8. 2007 20:49

Pikola
♥♥♥♥♥--

Tak jsem se rozhodla, nema to cenu, nebudu mu nikdy verit.

Není tady

#38 26. 8. 2007 21:14

host eska
♥♥♥♥♥♥-

hjarta
Ještě to není rozhodnutí s tak úplně s klidným srdcem, co?
Drž se, kočko

všichni u podpisu moudře hovoří, a já budu mluvit, až mi lýtka dohoří... bo nejsu žadny rétor big_smile
http://www.kamelie.ic.cz/sm1_soubory/sm29_mal.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gifhttp://www.bahno.cz/minismile/ms_2294.gif

Není tady

#39 27. 8. 2007 7:11

Pikola
♥♥♥♥♥--

Není, celou noc pláču.. ale jemu je to asi jedno, skoro mi to ještě vyčítá, že na to nemůžu zapomenout. Ale mě to spíš tak nějak otevřelo oči. Teda doufám že je to ono.. že dělám správně. Pro oba a hlavně pro sebe.

Není tady

#40 27. 8. 2007 8:45

Me
♥♥♥♥♥♥-

barunka01 napsal(a):

mozna by vam manzelska poradna prospela obema, treba by manzelovi naznacili, ze je opravdu potreba se ve vztahu trochu snazit, kdyz ma za ne co stat...

Souhlasím s tímto názorem. Nejdříve bych volila tu poradnu, mohou vám tam oběma otevřít oči.
Jinak mi tohle téma tak trochu připomnělo moje vlákno o psychickém masochismu wink hmm

Není tady

#41 27. 8. 2007 9:13

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pikolo, cítíš nejistotu, ale tu nebudeš mít nikdy, zvlášť, když jsi mu  na jeho "platonickou" lásku přišla. Tvůj partner se mi zdá nezralý, pokud mám hezký a plnohodnotný vztah, nemám zapotřebí vyhledávát byť jen flirt. Stačí ten, který se namane  náhodou, ne plánovaně.

Tu nejistotu nezměníš, pokud se skutečně neosvobodíš od závislosti na svém partnerovi. Vím, jak je to težké, jsem oproti tobě už starej pardál, máme děti a společný majetek, a o to je horší udělat nějaký jiný krok než i po dost nepříjmených událostech včetně nevěry zůstat.

Zkus si  udělata inventuru, jak moc pro tebe partner znamená, jestli je  to skutečně te, se kterým chceš zestárnout, nebo je to jen zvyk a bojíš se, že zůstaneš sama a nezaopatřená.
Spousta holek ve vztahu trpí tím, že se bojí být samy.

Musím tě ujistit, že nikdy není pořád růžovo a milo, jsou dny, kdy bys toho svého vraždila, jsou dny, kdy cítíš lhostejnost, a jsou i dny, kdy jsi absolutně šťastná. Ale ten pocit je jen Tvůj!
Ty se rozhoduješ, co je pro tebe dobré a co ti ubližuje.

Nemůžeš mu zakázat kontakt s jinými ženami, víš, jak bolí nedůvěra a žárlivost, kdy se ti zatmívá a z inteligentní holky je blábolivá hysterka.

Vše je jen v tobě, jak moc se máte rádi, jak si o tom dokážete popovídat a hlavně se podle toho chovat.

Opět ze zkušenosti  se můžeš na chvíli ve vztahu upozadit a ustoupit, pokuď máš vedle seba chlapa, který je u tebe, když ho potřebuješ, dovede se tě zastat a zajímá ho, jak se cítíš. Ale pokud tvůj přítel ví, že tě jeho eskapády ubližují a nenamáhá se s tím přestat, tak je to důvod  přehodnotit, jestli je to ten pravý a jediný.
Všichni víme, jak rychle dokáže přejít flirt v mámivé opojení, kdy se boří mosty, padají hráze a tečou potky slz a krve jen pro hormonální obluzení.

Láska a vztah je o nečem jiném, v tom se nedělají podrazy, existuje tu repekt a důvěra. Jsou to velká slova a je to moc těžké mít s člověkem, který nás neustále vědomě udržuje v nejistotě a strachu.

Upravil(a) Regina (27. 8. 2007 9:14)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#42 27. 8. 2007 9:38

siska
♥♥-----

Picola-tvůj M se nezmění, sám ti říká, že jestli ti jeho chování vadí, je to tvůj problém. Buď se k tobě chová, tak jak chceš, aby se choval a to ostatní vnímat nebudeš nebo se chová hezky a to ostaní vnímat stejně budeš anebo se ani nechová hezky k tobě. A podle toho se zařiď. Pokud cítíš, že důvěru v něj nemáš a ani ji mít nebudeš, pak se ti bude žít bolestně. A je jen na tobě kolik bolesti jsi ochotná snášet

Není tady

#43 27. 8. 2007 9:47

Pikola
♥♥♥♥♥--

regi díky, moc dobře jsi to napsala
To je právě to, myslím že pokud někdo miluje, nemá potřebu hledat jinde. On mi řekl že si s ní jen píše, protože ho k tomu doháním já tím že mu nevěřím.
Tak jsem si řekla a dost.

Nebaví mě se o něj jen starat, nespíme spolu skoro vůbec, prý zase kvůli tomu že mu nevěřím. Minulý víkend byl třeba bezva, ale vadilo mi jeho chování, že se choval jak utržený ze řetězu, že baví celou hospodu.. Dřív mi to přášlo úžasný, mít lva salonu, ale začalo mi to vadit.

Když jsem ho poprosila aby svoje "kamarádky" omezil, řekl mi že si bude dělat co chce. Asi to byla poslední kapka, prostě jsem mu včera napsala že konec.. a on nic, je mu to nějak jedno, že už nemá sílu se snažit.
Na jednu stranu jsem myslela, že se mu třeba něco ještě v hlavě pohne, že mi slíbí lásku až za hrob, jsem blbá, najivní. Prý se snažil už dost.
Na druhou stranu musím říct že je zlatý, každý den ráno krásná sms, skoro v každé miluji tě, říkal mi to třeba 5x za den, je to pěkný a zábavný chlap, nebojí se práce, když potřebuju pomůže, můžu se na něj většinou spolehnout. Ale chci jeho lásku jen pro sebe a asi chci moc, on bude pořád lítat hlavou v oblacích a flirtovat. Dřív mi to přišlo únosné, ale po té nevěře mi každá taková kamarádka přijde jako zrada.

Ale on mi to asi ulehčil. Teď asi vyřešíme ty provozní věci.
O sebe se nebojím, spíš o něj, já se uživím slušně, bez něj se naopak budu mít jako prasátko v žitě.. aspoň doufám.

Prominte že tady bleju tyhle cancy, ale je mi hrozně a nechci to nikomu říkat dokud to nebude dokončené, už tolikrát jsem řekla konec a nestalo se.

Není tady

#44 27. 8. 2007 10:00

vavatu
♥♥-----

Pikola napsal(a):

....každý den ráno krásná sms, skoro v každé miluji tě, říkal mi to třeba 5x za den...

Ale mnohem důležitější je, jak se chová, ne co říká nebo dokonce píše v SMS va.
A že ho doháníš k psaní s kamarádkama tím, že mu nevěříš? To je podle mě blbost - psát si s nimi chce a tenhle argument používá proti tobě - útok je přece nejlepší obrana butter.

Není tady

#45 27. 8. 2007 10:01

Pikola
♥♥♥♥♥--

To jsem mu taky řekla, ale zase že všechno převracím..

Není tady

#46 27. 8. 2007 10:01

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Znám to, musí nám hodně nasrat na hlavu, abychom to utly...

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#47 27. 8. 2007 10:04

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No Pikolo - myslím, že se zase nestane - budeš v tom kruhu dál a dál....  dokud nezměníš svůj přístup sama k sobě a ke vztahům obecně sad bohužel.
Ale chci jeho lásku jen pro sebe dumbom Tak to si budeš muset pořídit psa sad
Nevím, co poradit ... jen vím, že čím víc chceš tu "lásku" vlastnit - tím víc se ti bude vzdalovat.... Možná by jsi tu lásku měla prvně najít v sobě.

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#48 27. 8. 2007 10:04

vavatu
♥♥-----

Pikola napsal(a):

To jsem mu taky řekla, ale zase že všechno převracím..

Zdatný manipulátor. A manipulovat bude, dokavaď mu to budeš "žrát". Neboli si necháš sr.. na hlavu.

Není tady

#49 27. 8. 2007 10:06

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Tím to nemyslím proti tobě - chci dodat - pokud ti jeho chování vadí - tak to ukonči.
Prostě začni činama, protože slova nezabírají ... asi si je tebou moc jistý ! Pošli ho za kámoškama do hospy.

Upravil(a) Feuria (27. 8. 2007 10:07)

Není tady

#50 27. 8. 2007 10:09

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Ale holky ruku na srce - neděláme někdy opravdu z komára velblouda - nechceme někdy opravdu po těch chlapech víc než na co jsou stavění ? .... Oni se vždy můžou strhat, když se o ně nestojí.
Tak třeba to chce jen zmírnit požadavky nebo se prostě na to vykašlat a ochočit si jiné zvířátko big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí