Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 8. 2007 11:45

Pikola
♥♥♥♥♥--

Točení v kruhu

Ahoj, nevím kam to napsat, komu říct, cítím se nějak na dně.
Na začátku roku doma praskla nevěra, pak známy kolotoč, nakonec jsme zase spolu. Jsem silnější, už není on můj princ na bílém koni, spadly mi růžové brýle.. Ale.. Mám nějakou depku, pocit jestli to stálo vlastně zato grater.
Manžel je na mě hodnej, všechno, ale vím že má zase nějaké kamarádky. Není to nevěra, ale koukla jsem na účet za telefon a zasë tam není něco ok. Takhle začínala ta první nevěra.. Z jeho chování cítím že chce jen mě, že by to neudělal, ale já už tohle nezvládám, začínám se zase užírat jako tenkrát... Začínám být podezíravá, přemýšlím kde asi s kým je..

Tohle by mě ještě před měsícem ani nenapadlo. Nevím jestli je to chyba moje, nebo je to v něm a já zase "čichám průšvih".
Vím že kdyby se to celé opakovalo, tak už o něj bojovat nebudu a ani bych ho už dál nechtěla.  Začínám na něm totiž vidět tolik chyb, že pořád nevím proč s ním být,  mám ho moc ráda, na jednu stranu je úžasnej, ale pak vidím tu druhou a ptám se sama sebe "nechceš radši aby se s ním trápila jiná a měla bys pokoj?" va

Strašně mě to poslednou dobou žere.

Upravil(a) Pikola (20. 8. 2007 11:46)

Není tady

#2 20. 8. 2007 11:54

Pikola
♥♥♥♥♥--

Re: Točení v kruhu

Navíc si on začal občas myslet, že snad taky někoho mám, asi se bojí že bych mu to oplatila.. Prostě se v tom oba plácáme a já pořád nevím jessli to bude dobré. Nějak pořád chybí ta důvěra.
Nic mu nepřipomínám, nevyčítám..

Není tady

#3 20. 8. 2007 11:57

Maya.82
Host

Tak to by mě žralo taky. To se ti nedivím. Víš já bych ti strašně ráda poradila, ale ještě na to nemám ani věk ani zkušenosti abych mohla radit. Ale osobně bych si taky začla kolem sebe zbírat kamarády, chodila víc ven se bavit jen at mu to taky vrtá hlavou.

#4 20. 8. 2007 11:58

Maya.82
Host

No já bych řekla tak at se bojí. Když dokáže takhle bez rozmyslu ublížit někomu komu tvrdí, že ho má rád.

#5 20. 8. 2007 12:02

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já právě od té doby otočila, starám se o sebe, chodím ven bez něj, nestíhám ho kde ským je, nejsem snad víc doma než on. Nemylsi si že nemáš věk, mě je 26.
Navíc o těch jeho kamarádkám vím se seznámil na netu, jedný je asi 16, druhý asi 19, nevím jestli se vídají, beru to jako flirt, proč ne, ale proč si pořád něco potřebuje dokazovat? potřebuje obecenstvo když já už mu ho prostě dělat neholdám, protože mě jeho řeči už nějak neoslní?

Není tady

#6 20. 8. 2007 12:17

Me
♥♥♥♥♥♥-

Já bych si s takovým chlapem nechala otevřená zadní vrátka... prostě bych se nebránila posezení apod.i s jinými  muži, třeba tak poznáš někoho, kdo ti bude vyhovovat daleko více...
Já s tím mojim zažila takovou platonickou nevěru, on s tou holkou nespal, ale chtěl, a já z toho byla stejně vystresovaná jako ty, pořád mi to vrtalo v hlavě, nabourávalo to vztah atd. Zkončilo to téměř rozchodem.ted jsem si dala "voraz", chodím s kámoškou na různé akce, flirtuju s jinýma chlapama, a začala jsem se cítit skvěle. Vím, že je to blbé, ale mám pocit, jako bych mu to vrátila, a cítím tak větší rovnováhu, už nejsem ta ušlápnutá chudinka, které přítel slintá po jiných a ona sedí doma a myslí jen na něho...
A je to ted spíš on, kdo se bojí, že mě ztratí... problém je akorát v tom, že já ted opravdu myslím na jiné chlapy více než na něho, takže nevím,jestli ten vztah neskončím já a nezačnu si užívat svobodného života naplno .. hmm

Není tady

#7 20. 8. 2007 12:35

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Pikola: Pokud nemate deti, je vse 100x snazsi. A pokud ti byl neverny, a nemate deti, na tvem miste bych s nim asi nezustal.
Jde o to, ze ta duvera, kterou jste k sobe meli, je narusena, a neni moc pravdepodobne, ze se nekdy obnovi na 100%. Muzete spolu byt, ale... uz vzdy budes vedet, ze te podrazil.

Není tady

#8 20. 8. 2007 13:07

Pikola
♥♥♥♥♥--

Myslím že kdyby to nebyl můj manžel, tak s ním asi nejsem. Je to moje "největší láska", je nám spolu dobře, ale mě občas zase něco přelítne přes nos a já zase začínám pochybovat, jestli to celé mělo cenu. Vím že chce být semnou, mít semnou rodinu a žít, ale mě se začíná zdát, že nevím, jestli to jeho lechtání ega dál snášet, jestli dál žít s tím dítětem. On mě taky upozorňuje na moje chyby, jsem panovačná, na jednu stranu bych ho chtěla mít pod kontrolou, ale vím že to nesmím a nechci dělat. Taky jsem na prachy, on má rád nárazový akce kde je schopný utratit poslendí korunu, já jsem občas jak skrblík, je mi to třeba líto za něco dát tolik..

Občas přemýšlím jestli to má dál cenu, ale pak když jsem s ním tak mě to přejde.. dneska jsem mu napsala ať omezí svoji komunikaci s "kamarádkou" a zase sme se pohádali, on že pořád jen kontroluju a nevěřím mu.

Není tady

#9 20. 8. 2007 13:27

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Pikola: Uvedom si, ze laska neni o tom toho druheho vlastnit. Je o vzajemne duvere, pochopeni, o tom, ze se s nim citis dobre. To, co delas a jak to beres neni pro lasku dobre. I to, jak spekulujes, mi pripada, ze ho beres spise jako svou vec. On neni tvuj ve smyslu majetku. On je zivy clovek.

Není tady

#10 20. 8. 2007 14:03

uzlík
♥♥♥♥♥--

Pikola, mám to samé. Důvěra se ztratila a my se v tom plácáme. Jednou nahoře jednou dole. Teď jsem o tom psala u Reginy na vlákně. Je to o tom, že jsme se přes to ještě nedostaly a kdo ví, zda se vůbec dostanem. Je to takový začarovaný kruh. Oni přesně ví, kam až můžou, co si můžou dovolit, znají naše slabé stránky, mám pocit, že jsou jako by nad námi. Určitě spousta holek napíše, chovají se tak, jak jim to dovolíte, ale ono to není až tak jednoduché. Já jsem třeba připravená, že už bych konečně měla bouchnout, ale já jsem hrozná citlivka a většinou se rozbrečím a pak to nemá tu sílu, jakou bych si já představovala. Vím, že to jednou určitě přijde, možná ještě nenastal ten pravý čas, zatím nevím, zda mě to osvobodí nebo ublíží, zatím asi nemám pořád jasno, nechci ho ztratit, mám ho ráda, ale pořád mi něco chybí .....

Není tady

#11 20. 8. 2007 14:15

majkafa
Host

uzlíku dumbomdumbomdumbom Kdy už konečně vylezeš z jeskyně a sejdem se? Dám ti kapky, neboj, ono to půjde. pussa
Hergot, proč se v tom takovou dobu plácáš? Ty jsi snad masochistka nebo co. TO nikdy samo nepřijde, TO si musíš rozhodnout TY SAMA, že je konec, že takhle ne, udělat tlustou čáru, jít dál. Hergot, chceš ho opravdu ztratit? Sice byl nevěrnej, ale po tom tvém letitém plácání bych mu už udělila nejmíň patro svatozáře. dumbomdumbomdumbom

Upravil(a) majkafa (20. 8. 2007 14:17)

#12 20. 8. 2007 14:16

Pikola
♥♥♥♥♥--

sexynet napsal(a):

Pikola: Uvedom si, ze laska neni o tom toho druheho vlastnit. Je o vzajemne duvere, pochopeni, o tom, ze se s nim citis dobre. To, co delas a jak to beres neni pro lasku dobre. I to, jak spekulujes, mi pripada, ze ho beres spise jako svou vec. On neni tvuj ve smyslu majetku. On je zivy clovek.

Já právě si nejsem jistá, že je to o tom vlastnit. To že ho neuhlídám, neovlivním ani nic jiného, to už vím dávno.. Ale nevím, proč pořád honí ty sukně.. proč chce mě a pak se nechat chválit od ostatních, proč? Proč když tohle ještě před rokem nedělal to najednou dělá? Nebo jsem to neviděla? Nebo je to normální a nemám se tím zabývat? Nejsem normální já že to nedělám? Že mám blbej pocit když si s nějakým klukem píšu? Tak to radši nedělám vůbec?
Prostě netuším jestli si budeme oba někdy důvěřovat.. on mi za to nadává, já si za to nadávám, pak on na mě podezíravě kouká když mi přijde zpráva, takže dělá to samé..

O tom je právě ten kruh. Chápu že mi nikdo neporadí jestli v něm zůstat že to bude lepší, nebo v plný rychlosti vystoupit ven.. tillfreds

Není tady

#13 20. 8. 2007 14:18

majkafa
Host

Pikola, tobě to jednou nestačí? Tos mu musela zase projet mobil? Hernajz, holky, vy mě tak žerete, přijdu vám osobně nafackovat. dumbomdumbom Další masochistka. graterpussahjarta Budeš stokrát absolvovat tuhle lekci, dokud ji nezvládneš. Opravdu to chceš stokrát? Jednou nestačí? PROOOOČ? grater
Sorry, blbě jsem četla ten telefon. Ale to ostatní platí. Masochizmus - jedna z nekratších cest do pekel. Narušená důvěra, furt se v tom chceš plácat? Zapomeň jednou provždy nebo to skonči. Myslím, že jiná volba není. Ba je, ten masochismus. Tak se v tom řádně vyrochni. graterpussa

Upravil(a) majkafa (20. 8. 2007 14:34)

#14 20. 8. 2007 14:26

sexynet
♥♥♥♥♥♥-

Pikola: kdyz tve body rozeberu, a napisu na ne svuj pohled, bude to asi takto:

1) To že ho neuhlídám - > Uz jen to, ze napises tohle, je "laskovej protimluv". Hlidas si kabelku v tramvaji, ne pritele.
2) Ale nevím, proč pořád honí ty sukně - > nekteri chlapi to tak maji. A je to spatny, ve smyslu nevery - pokud by si zamerne hledal za tebe nahradu. Jinak je to celkem obvykle, a muzi potrebuji chvalit a rikat, ze jsou nejlepsi na svete.
3) Nebo jsem to neviděla? - > ano, je mozne, ze jsi to drive nevidela, a ze to delal vzdy.
4) Nebo je to normální a nemám se tím zabývat? - >nezabyvej se tim, nema to zadnou ohrozujici vahu, vas vztah ohrozujes ty sama.
5) Že mám blbej pocit když si s nějakým klukem píšu? - > To je tvoje chyba, a tvuj spatny pocit je sptny. Neni v poradku neco u tebe.

To je tak nejak v heslech, jak to vidim ja. Nemuzu si pomoct, ale citim z tebe neco ve smyslu "porouchala se mi hracka, neposlocha me a zlobi"
Ale treba se mylim, to nevim sad

Není tady

#15 20. 8. 2007 14:34

Pikola
♥♥♥♥♥--

Ne, neprojela jsem mu mobil, stačil náš společný účet a  tuna sms a volání zase kamsi.
Vím že ho nevlastním, ale právě nevím jestli radši nebýt sama.. Nebo se odnaučit mít chuť ho pořád kontrolat a nechat to být, ale to je tím co mi proveld, vím že to byl u něj omyl, hormony, ale já najednou na něm vidím tolik chyb. Asi jsem na hlavu.. Nebo mám pro mě špatnýho chlapa, nebo jsem pro něj špatná já a on je normální..

Není tady

#16 20. 8. 2007 14:35

majkafa
Host

sexynet tummenupp Ty jsi snad můj mluvčí, bo co. lol

#17 20. 8. 2007 14:36

majkafa
Host

Pikolo, opravila jsem, čti výše, please. pussa Drž see!,
On TI NIC NEPROVEDL. Šup na školičku k Pandoře. Vše si PROVÁDÍŠ JEN TY SAMA, to není nic ve zlém, vše je jen v našich hlavách, vždy si si natlučem POUZE o zdi, které jsme si vytvořili v našich vlastních hlavách. My sami. Naprosto dobrovolně. Stanovili jsme si pro sebe normy, které nám dělají život peklem. Je jen na nás, abychom ty normy změnili.  pussa

Upravil(a) majkafa (20. 8. 2007 14:38)

#18 20. 8. 2007 14:37

Pikola
♥♥♥♥♥--

ja vim.. myslite ze mam nekoho navstivit aby mi pomohl? abych prestala mit chut ho kontrolovat? Po provaleni jsem na to nemyslela, ale ted se mi to nejak vraci.. a ja nevim co dal

Není tady

#19 20. 8. 2007 14:40

majkafa
Host

Ano, navštiv - psychologa, nebo řádně pročti babinet - zvláště Život po nevěře, nebo na školičku k Pan, nebo vše dohromady, nebo odborná literatura, třeba Luise Hay - Miluj svůj život, Murphy - Moc podvědomí a spousta dalších. Hlavně se sebou neco udělej, ať sama sebe nezničíš.
Podívej se doma v šuplíkách, ve skříních, na půde, ve sklepě, kam jsi zašila své sebevědomí.

Upravil(a) majkafa (20. 8. 2007 14:41)

#20 20. 8. 2007 14:51

Pikola
♥♥♥♥♥--

Sebevědomí mám o 100% vyšší než před rokem, ale pořád je tam něco, pořád něco nacházím, jako proč si ani nevšiml že jsem ostříhaná, když si toho všiml zatím každý chlap v práci. Starám se o sebe, ne kvůli němu, ale kvůli sobě. Ale prostě od něj nějak necítím tu podporu, aby řekl "to spolu zvládnem".
To že je ukecaný a holky sním rády kecají vím celou dobu, ale najednou se sama sebe ptám jestli to chci. Asi tráva je u sousedů vždycky zelenější nebo já už nevím. Je úžasný, romantický, snesl by mi modré z nebe.. Ale nějak si nejsem jistá že to bude dobrý..
Dneska vím že mám problém i já,prostě se sebemrskám.. hnus.. ale jak z otho proboha ven? začalo to až u ní, nikdy dřív mě to nenapadlo.. a zase teď, je mi dovné oblečení co měl na sobě když jsem nebyla doma, jsem fakt na hlavu nebo mám zase pravdu.. a to mě asi na tom děsí nejvíc.
Nebo to nechat a přehlížet..

Není tady

#21 20. 8. 2007 15:05

majkafa
Host

Pikola, ano, snesl by ti modré z nebe, ale otázka zní: Jenom tobě? Odpověz si na ni pravdivě. pussa

#22 20. 8. 2007 15:12

Pikola
♥♥♥♥♥--

Nevim, myslim ze me a dalsi kousek komukoliv..
Snazim se s nim o tom mluvit, ale jeho reakce je jen bud s tim neco udelej, nebo to nema cenu.. to same mu ale rikam ja, nech ty svoje kamaradky na chvili, potrebuju se z toho dostat a on mi odepise ze se nebude omezovat.. je mi z toho spatne, to je asi to co me trapi. Mam treba klid a pak najendou koukam na ten film "Duse jako kaviar" a vnoci mam tak strasny sny, rano mu to rikam a on se skoro nastve..

Není tady

#23 20. 8. 2007 15:27

majkafa
Host

Pikolo, ty stále řešíš jeho. To nikdy nevyřešíš. Jenom sebe. Buď se s tím, jaký je smíříš, nebo to ukončíš, nebo se budeš navždy trápit . Vykašli se už na něj. Udělej něco pro sebe.

#24 20. 8. 2007 15:43

Mariska
♥♥♥----

Pikol, nepíšeš o mém expříteli???smile
Nebyli jsme manželé, ale to co popisuješ odpovídá i jeho povaze. Ze zkušenosti vím, že po schůzkách u psychologa i snaze změnit svůj náhled na věc se nic nezměnilo:( Partnera nepředěláš a pokud se stane to, že jeho povaha "společníka pro všechny" ti začne vadit, je jen jediné řešení, protože bys ses utrápila. Někomu holt takový typ člověka sedne a někomu ne.
A je pravda, že nemůžeš nikoho nutit, aby nekontaktoval své kamarády-dky, ať už jsou to jen přátelé na pokec nebo něco vícsad sice se s tím také nemůžu ještě srovnat, ale pracuji na tom...
Naprosto chápu, jak se cítíš a je jasné, že červíček hlodá, ikdyž jsou to všechno opravdu třeba jenom výplody fantazie:(((
Ale pokud jste manželé a společná domluva už nějak nefunguje, určitě bych vyhledala odborníka a promluvila si s ním, rozhodně to není na škodu a někdy dokáže nasměrovat, držím moc palce.

Není tady

#25 20. 8. 2007 15:43

Pikola
♥♥♥♥♥--

Já bych právě sebe nějak chtěla vyřešit, už vím že mám problem sama se sebou, neumím to nějak zvládat, je toho víc..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí