29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
3.Pianista
4.Piti piti pa
5.Pravá a levá ruka ďábla
6.Purpurové řeky
9. Povolení zabíjet
Upravil(a) bazalka (23. 8. 2007 12:48)
bazalko
Upravil(a) Míša Kulička (23. 8. 2007 12:49)
Není tady
8. Poslední tango v Paříži
10.Příliš hlučná samota ?
Není tady
1.Prázdniny pana Beana
2.Poslední císař
Není tady
elinka:
LOCO:
A máme to
Není tady
Tak další várka - evropské filmy na R a Ř
Není tady
2. Říše vlků ?
7. Rudá Sonja
9. Ronin
12. Rána deštníkem
Není tady
4. Růžový panter znovu zasahuje
5. Roztržitý
8. Ronja, dcera loupežníka
Upravil(a) Macex (30. 8. 2007 14:48)
Není tady
Koukám, že se ti vrátila stará dobrá forma
2. ; 4. těsně vedle; 5.
; 7.
; 8.
(má oblíbená pohádka, dlouho ji nedávali
, ale třeba bych byla zklamaná jak z Pipi Dlouhé Punčochy); 9.
; 12.
A zbývá nám:
1. Drama, Itálie/Francie, 1955, předlohou byl román Alberta Moravii, v hlavní roli Gina Lollobrigida
3. Drama/dobrodružný, Francie, 2003, autor předlohy Daniel Defoe, v hlavní roli Pierre Richard
4. Komedie/krimi, USA/Velká Británie, 1964, v hlavní roli Peter Sellers
6. Rodinný/pohádkový, Finsko, 2001, oblíbená pohádka mé dcery, ve Finsku vyhrála i nad Harry Potterem
10. Drama, Řecko/Velká Británie/USA, 1964, přepis knihy Nikose Kazantsakise, v hlavní roli Anthony Quinn
11. Drama/životopisný, Francie/Německo/Nizozemí, 1999, stačí mrknout na plátno a jméno filmu je jasné , v hlavní roli Klaus Maria Brandauer
Není tady
Díky za pochvalu, já u těch evropských těžko zazářím... ale občas se spleteš a dáš tam podřadné humoristické či krimi dílko a tudíž mám
šanci, já nejsem ani na klasiku ani na filmová okénka na ČT2, tudíž problém...
Nemáš náhodou plnou schránku? Nějak postrádám Tvé reakce....
Není tady
11. Myslíš jako třeba "Baba v klobouku apod??? "
Není tady
Macex napsal(a):
11. Myslíš jako třeba "Baba v klobouku apod??? "
![]()
![]()
Ne, stačí jméno malíře
Není tady
Macex napsal(a):
Nemáš náhodou plnou schránku? Nějak postrádám Tvé reakce....
jj, ale teď už jsem ji promazala... to je taky na houby, že tě to neupozorní, že zpráva nedošla.
Není tady
No a hlavě která.... když jich člověk třeba pošle víc....
Není tady
Na poslední, kterou jsem od tebe přijala, jsem odpověděla, že je mi jedno, kde se sejdem, hlavně, když se sejdem
Není tady
1) Římanka
3) Robinson Crusoe
4) Růžový panter
10) Řek Zorba
11) Rembrandt
Upravil(a) surikata (31. 8. 2007 18:32)
surikata
a ta poslední, 6.:
Příběh o dvou vesnicích trolů a elfů.
Sprostý, nevychovaný, hrozný skřítek Rölli a jeho kmen, vedený jejich starým šéfem, doplují na lodích do nové země. Tito líní skřítkové si postaví novou vesnici hluboko v lese. Ovšem jednoho dne jsou skřítci vystrašeni blížícím se podivným kmenem, a proto se raději skryjí do lesa. Kmen se usadí ve vesnici. Vede ho Millie, mladá elfí slečna, která náhodou objeví Rölliho a postupně se začínají sbližovat. Ovšem další příslušníci kmene tuto přízeň neschvalují a vzniká z toho celá řada komických a vzrušujících situací, je to boj mezi dobrem a zlem, přátelstvím a nepřátelstvím a nutností naučit se žít mezi sebou.
Není tady
A na tu pohádku jsem teda zvědavá....
elinkóóó ... ty nikdy nezklameš
Není tady
Tak pár evropských na S:
Není tady
7. Sissi
5. Superman
13. Sandokan