|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak já přidám svoje postřehy, nyní nám nejvíce a jediné na noc vyhovují ty tescové, mám nakoupené i Huggies superflex, ty dobře padnou, ale přes noc nevydrží, navíc po nasátí tak divně žmolkují jako když se ta buničina trhá a pampersky nám taky přes noc nevydrží, teda vydrží, ale ráno je plína už mokrá ale tescová ne a to náš Kuba čůrá dost.
Není tady
Premium, nepremium 

to je dobrý
Jaký je rozdíl netuším, používáme jen ty "premium" . Ale v reklamě na tyto "premium plenky" píší, že jsou prodyšnější než ty super flex. Jsem s nimi moc spokojená.
Gabriell... pro novorozeně můžu doporučit snad jedině Pampers 1 newborn. To je snad to nejlepší co může být, teda alespoň dle mé zkušenosti. Mají v sobě jakousi síťku a protože čerstvě narozená miminka snad více srajděj než čurají
tak to krásně steče za tu síťku a miminko v tom neleží. Toť má zkušenost.
Upravil(a) Venis (20. 8. 2007 18:48)

Není tady

My teď hodně používáme Pampers, protože se hodně opruzovala

Není tady
TAk manzel rikala ze pry to Premium mame:) on to totiz kupoval tak to vi:)
Není tady
tak my jsme v porodce měli Huggiesky, doma pak tesco a pampers a zatím nejspokojenější jsem byla s těma huggieskmaa newborn a pak pampers číslo 2. Ty máme teď a jsme max. spokojený. Neprotékají, nikde neškrtí, malá není opruzená, prostě pohoda.
JInak fialový tesco taky nejsou špatný, ale malá z nich měla trochu otlačený třísla
Není tady
Gabriel pro novorozence doporučuju Pampers New born 1, dvojky už tak dobrý nejsou, ale trojku už jsou zase super, jak už tu někdo psal. At už active baby, nebo Sleep and Play.
Není tady
Gabrielle napsal(a):
aha, tak fajn. Asi pořídím ty Pampersky 1. A ještě dotaz, kolik jste jich měly doma připravených. Myslím balení?
V porodnici jsem vypotřebovala jedno celé balení (6dní), záleží na tom jak velké se ti mimčo narodí. Řídí se to podle kg. Ale my jsme měli tak 4 balíky a ještě jeden jsem pak kupovala. Ale to už bylo jen tak tak. Matěj rychle přibíral, takže z nich rychle vyrostl. Narodil se a měl 3,25kg a ve 4týdnech měl 4,8kg... Dokoupit ti je může vždycky někdo, je to lepší než aby se ti do nich mimčo pak nevešlo.
Upravil(a) Venis (22. 8. 2007 16:08)

Není tady
používám fialové tesco plínky a zatím malé stačí od 20hod-5hod bez pročůrání.
Není tady
Je to zajímavý, co maminy to jiný názor. Hlavně na ty pampersky. 
Není tady