29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
matíkovi je přez 5měsíců a už byla doba kdy se budil jen jednou v noci a nyní opět třeba i 3x a má furt hladek. Co s tím? je to běžné?
Není tady
Taky jsme měly několikrát laktační krizi. Chce to vydržet....
No, ale u nás se stejně vstává asi osmkrát za noc. Krize nekrize :-) Když to nejsou prdíky, tak zoubky...
Držím palce, ať je to u vás lepší...!!!
Není tady
pupi, tak já tě taky nepotěším, já mám totiž pocit, že čím starší je náš Mikulka tím horší je to s nočním spánkem, už to ni raději nepočítám, kolikrát za noc vytáhnu "kozu"
Není tady
Je to běžné, bohužel. Nezoufej, může být i hůř.
U nás to bylo i 7x, 8x za noc... Pomohlo až přestěhování do vlastního pokojíku asi ve 13 měsících. Teď zjišťuji, jaké to je, spát celou noc v kuse.
Není tady
Ahojík, my taky spíme neustále s koziskem malé k dispozici ( rezignace mě jako matky na spánek Anýska v postýlce, protože bych se vůbec nevyspala, celé noci bych jen lehala / vstávala / kojila a do toho ještě poslouchala pláč )....
Takže asi to je ta závislost dítěte na matce !!!!
Jen mě fakt uklidňuje, že v tom nejedeme jen my
Není tady
holky děkuji za rady,ale jestli jsem včera psala 3x tak dnes to bylo 5x co dvě hodinky matík chtěl papat. jsem jak trefená pometlem.
on už celkově nějak málo spí, ani přez den toho nenaspí třeba jen hodku.
no a proč tedy přez den vydrží 4 hodinky bez jídla a v noci to nejde?
děkuji a pěknou neděli
Není tady
ahoja pupí,
tak nás to postihlo tento týden třikrát, že se budil už kolem půl čtvrté místo v obvyklých šest
- fakt nezvyk a pruda...ale vidím, že jste na tom ještě hůř...tak si vlastně nemám na co stěžovat - zatím, ťuk, ťuk, ťuk!
No zjistila jsem, když přes den jí max. co dvě hoďky a před spaním mu dám z obou prsou, tak je to lepší, tzn. vzbudí se až tak v pět, takže posun o hoďku a půl...tak uvidíme, zatím to takhle dvakrát zafungovalo, uvidíme...jako kdyby se najedl do zásoby
..jo jinak zatím jen a jen kojím.
Držím palce!
Není tady
No tak nechci strasit ale u nas je to obcas taky des meli jsme obdobi kdy jsem ani nedavala nohy do postele ale mela je uz dole a lezela jen telem jelikoz tehde mala nechtela u nas v postely byt. Ted tedy se to obratilo se zubama naopak by tam ted byla porad:( takze nevim co je lepsi ale uz se tady rozhodne tesim az se nedky zase vyspim celou noc to fakt nevim co je:( ale za mesic ji chci odstavit tak si slibuji ze se to snad zlepsi:)
GIO a ty jsi maleho prestala kojit? nebo pomohlo jen to prestehovani???
Není tady
Pupí, u nás se to taky teď zhoršilo, poslední 2 týdny vstávám v noci často i každé 2 hodiny. začala jsem dávat kaši, ale efekt to mělo jenom trošku - posun prvního buzení třeba o hodinu... Takže kaši už opět nedávám a budíme se. Jsem zvědavá, kdy se vyspim
Není tady
U nás to samý. budí se na kojení jak novorozeně v 23, ve 2 v 5 - to ještě jde. Taky chce prso každý dvě hodiny. A to u toho spíme obě dvě, takže ani nepočítám kolikrát za noc.
Starší kluk se mi takhle často budil do té doby, co jsem kojila (14měsíců) pak se to sice zlepšilo, ale stejně se budil tak 2xza noc na pití - čaj.
Není tady
Babu - no bylo to postupný odvykání - po nejhorším období (vstávání co hodinu, i co půl hodinu) jsme ho nechala několik nocí v péči tatínka, že v noci úplně přestanu kojit. Jakmile jsem se ale nastěhovala do ložnice, vyžadoval opět kojení v noci, napřed jen 1x, časem pak 2x. Víceméně spal do té doby, než jsme přišli do ložnice my.
No a po přestěhování většinou spí celou noc, protože ho asi nebudíme naší přítomností.
Kojím pořád, ale jen ráno, nebo v noci. To se budívá až nad ránem. Brzo chci kojení ukončit. Myslím, že jsem mu v tomhle už dala maximum.
Není tady
Gio tak na tom asi neco bude jelikoz mala taky spi lepe kdyz ja jsem v obyvaku takto jsme byli asi mesic kdy ja byla nemocna a mala se budila co pul hod. a bylo to naprosto neunosne tak nastoupil tatinek a ted v noci uz nekojim dam ji az nad ranem tzn. nejdrive v 5 hod. ale nalivame ji vodou vypije i 260 za noc coz mi prijde strasne moc. Dneska jsem koupila poprve ty plinky Huggis Super Flex tak jsem zvedava jestli budu muset v noci prebalovat. Jelikoz i toto nam ty noci dost spestruje ze ji musim min. 1x prebalit a nebo kdyz to neudelam tak i prevlict. ale je pravda ze kdyz nahodou spi lepe tak to tak procurane nema:(
Není tady
Tak maminky, moje dite ma 16 mesice, usina mi v 10 vecer na prsu, rano v 6 je vyspana a to se mi 3x za noc budi na kojeni! je to vic o zavisloti, ale omezit to nejde. Zatim kojim a chci jeste 2 mesice. Jsem kompetne vycerpana, nevyspana! nic nezabralo, zadne rady, dokonce jsem si na prso davala kozisek z kapuce - NIC! snad jsem vyjimka. Vsem ostatnim drzim palecky s lepsim spanim....v.
Není tady
Kojený děti jsou závisláčci, takže nejde ani tak o potřebu jídla, jako pouta.
Nikča taky spala všelijak, pak jsme se přestěhovali z 2+kk do baráčku a od necelých půl roku spí sama ve své posteli ve svém pokoji a vyspíme se všichni. A vstávám k ní 1x za noc na jídlo, max jednou ještě na pití.
Moje kamarádka taky kojila dlouho a malá nebyla závisláček, od roka spala celou noc jak dudek..Hodně to udělalo že ji nechali od 3měsíců samotnou v pokojíčku a nelítala k ní každou chvilku když kvikla a vyspali se všichni
Upravil(a) Klaris (21. 8. 2007 8:42)
Není tady