|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky. Jé, já tu dlouho nebyla, protože se tu nic nedělo. A ejhle, děje! Si tu hrajete s nějakým aušusáckým balónem 

Není tady

Steličkó ...
- to bude mít Macex radóst 

Magický míč to prej je - ve skutečnosti kouloidní ptákovina na gumičce. Možná dobrý k tomu, zavěsit to na hraní kočce. Pes by to rozkousal a pak by se zeblil. 
Není tady
...no, tak o tenhle plastikovej model kokový bakterie, jsem taky dneska přišla...
Steličko, nejsi sama.... 
Není tady

Že to je koule, to jsme poznali všichni, čtverec vypadá jinak, ale pořád čekám na to praktické využití a zabavení, tak sem nakopíruj, co to znamená magický míč? Co se s tím dělá?
Není tady

No, ono tam k tomu nic víc připsáno není... ale jak dlouho tě taková blbost na gumě zabaví? No - nejdýl asi tu kočku ... To už je opravdu šílenost, ale nekupto za 45,- Kč, že ....
http://www.speed-press.cz/2004/pages/ka … p;id=57567
Není tady

Hm, tak tady je něco praktického... 

Upravil(a) Macex (12. 10. 2007 16:03)
Není tady

To vypadá jako typická krbová kamna těsně před výbuchem, bo do nich někdo nalil benzín
....
Není tady

Tak lampa, těžítko, nebo taková ta věc, která slouží k tomu, aby z ní mohly nudící se hospodyňky utírat prach ... 
Není tady
Nebo třeba radio, má to nějaký čudlíky...
Není tady

Někdo už se tady dost přiblížil.... a popis hádáné věci, jako to, na co se chytá doma prach, to sedí i na televizi.... tudíž, takhle ne!!!!!! 
Není tady
Mací, ty jsi hrozná, tak ještě nějakou nápovědu. Jak je to velký? Používá se to v domácnosti? Je to na elektriku?
Není tady

Je to na elektriku, je to na utírání prachu, je to ozdoba a trošku praktická věc, je to poličková záležitost, takže přímotop to není... A pořád čekám na tu Miš, že si to dotáhne....
Není tady

Já ti fakt nevím ... že by elektrický svícen?
Není tady

Tak já vám to prozradím....
Je to trošku lampa, trošku hudební zařízení, trošku antistresor, trošku na prach, trošku na prd, ale možná že to opravdu funguje...
Aqualight...
Popis: Se svítidlem Aqualight Vám můžeme uvolnění garantovat. Použitím vícebarevných RGB LED (červená, modrá, žlutá) vytváří nekonečné kombinace barev. S pomocí vody lze vytvářet různé zvukové efekty, jako např. bubnování kapek deště nebo bublání potoka. A s pomocí integrovaného zvukového modulu lze vytvořit další rozličné zvuky, jako například hlas džungle nebo ptačí zpěv. Hlasitost i rychlost změny barev lze nastavit v krocích. Rychlost změny barev lze ovládat také pomocí zvukového senzoru. Takže se barvy budou měnit v rytmu oblíbené hudby.
Není tady

Něco takového se prý dává k vánocům příbuzným, kterým se zeslušnosti něco dát musí, ale neví se co ... doma tomu říkáme "putovní dar" 
Není tady

Putovní dary většinou nemají ani takovou hodnotu, tohle stojí ca. 1500,-- a ještě si dovedu představit, že si tam nějaký ten prales pustím a budu u toho číst nebo tak.... Jako ozdoba nebo jako relaxační světlo nebrat.... 
Já jako putovní dary nesnáším veškeré sklo, porcelán a keramiku.... To je za trest to dostat.... Tu dva hrnky, tu dva talíře, tu přátelská souprava včetně dezertních, tu miska, tu dóza na nic, tu sada misek na nic, tu keramická "nesmyslnost" na nic....., člověk má pak kuchyň zapatlanou různým "druhotřídním" nádobím, který se buď doma někomu nehodil a nebo ho zrovna vyprodávali v keramičce apod....
Není tady

A ty to neposíláš dál? Putovní dar musí putovat 
Není tady

No, když je nejhůř, tak se snažím, ale komu, když v okolí se to nikomu taky nelíbí, žádné hodné příbuzné a známé tím potrestat nechci a s těma zlejma a blbejma si už dávno nic nedávám, tudíž buď to zůstane doma nebo se to vyhodí....
Není tady
Já to dělám s nevhodnými dárky tak, že je nechám chvíli ze slušnosti uležet a pak, když je nikdo nechce, je prostě vyhodím. Takový jarní úklid - většinou. 
Není tady
Tééééda, vy jste baby nevděčný, vám tak něco dát!
Máte si to schovávat do škatule, jako já, občas přenést sem-tam a za rok, za dva, za deset... se budete divit, co to všechno máte... 

Zrovínka nedávno jsem našla vázu a popelník z "hutního" skla... No a zkus to dneska koupit! 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
A ty to neposíláš dál? Putovní dar musí putovat
Svatá pravda, jen si dovolím upozornit, že je vcelku dobré (obzvlášť pro sklerotiky, jako jsem já), si na obal putovního daru napsat jméno dárce. Dá se tak vyhnout případnému trapasu...