|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No Macíku, to jsou normálně maloměstský názory. Co by sis nevyvěsila na bakon i růžové se slůňátky? Tomu říkáš svoboda ducha??? Pchááá! 
Není tady

Jako už jen ta hygiena, dovedeš si představit si prsknout na balkon uschnout mokrou vložku, na kterou se díky vodě chytne i to, co letí opravdu, ale opravdu jen náhodou kolem? A to neřeším těch x-partají nad tebou, kdy jedna zamete balkon a shrne to dolů a foukne vítr.... druhá tam zase má bafací koutek, tudíž klepe se popel přes rantl dolů, další tam hážou zbytky jídla, nebo oloupané šlupky z ovoce apod....
To by to ale krásně vypadalo, až by to suché donesla do koupelny, nacvakla na spoďáry a šup si s tím na sebe.... Hm..... ach jaká romantická představa.... 
Není tady
Kde to, probůh, bydlíš? Na Chánově?
Ale jinak - víš přece, že přílišná hygiéna škodí tělu. Třeba by sis vytvořila nějaký prima protilátky, ne? 
Není tady

Ne, na regulérním velkém sídlišti a zrovna ty, co myslíš, bydlí vedle a jako jedni z mála nic z balkónu nesypou a nehážou.... Ty znáš někoho ze sídliště, který by neměl takové zkušenosti z čerstvě pověšenejma povlakama z 4 postelí. Jedna známá šla na to fikaně, pověsila to ne na šířku, ale na výšku, tudíž, jako že to zabere malou plochu a bude menší pravděpodobnost, že se jí do toho někdo něčím trefí.... a naštvala tím, tak svého spodního souseda, kterému zastíníla maličko světlo do místnosti, že se jí do toho utřel ruce od kolomaze... 
A taky jsem zapomněla na sousedy našich, kteří mají bišonka a jelikož se jim nechce z 6. patra cválat dolů, když se chce psovi na záchod, tak ho posílají na balkon na dlažbu.... Koupit záchod pro psa příjde těm lidem, kteří mají dvě nová auta a obchod s kojeneckým zbožím, asi luxusní zaležitostí.... Takže hádej, jak to vypadá o patro, až o dvě níže?
Není tady

Tý bláho, ještěže bydlíme až nahoře ...
Není tady
No...já bydlela v paneláku taky nahoře. Nic jsem nesypala, ale fakt je, že jsem občas nechca přelila kvítka. 
Není tady

to se mi taky stává 
Není tady
Macex napsal(a):
A taky jsem zapomněla na sousedy našich, kteří mají bišonka a jelikož se jim nechce z 6. patra cválat dolů, když se chce psovi na záchod, tak ho posílají na balkon na dlažbu.... Koupit záchod pro psa příjde těm lidem, kteří mají dvě nová auta a obchod s kojeneckým zbožím, asi luxusní zaležitostí.... Takže hádej, jak to vypadá o patro, až o dvě níže?
Omlouvám se, že se vám sem motám, ale MAcex mi připomněla sousedy, kteří bydlí nad tchýní. Prováděli totiž to samé, jen místo bišonka měli vlčáka.... 
A co se týče věšení prádla... nikdy nezapomenu, jak jsem pověsila na dvůr vyvařené povlečení ze 4 postelí a náš rozmilý soused proroštoval kotel a přihodil několik kousků pražců, kvalitně nasáklých asi vyjetým olejem...

Surikato, se neomlouvej a klidně piš ... mně se stalo něco podobného na starém bytě. Pověsila jsem prádlo na takový ten věšák před oknem a sousedka přelila kytky naprosto úžasným způsobem - ani jeden kousek nezůstal čistý ... Tak mám teď vždycky blbý pocit, když ty muškáty přeliju já 
Není tady

Tak ještě jednu blbinku:
Není tady

No, materiál nejni přímo uveden, ale vezmu-li v potaz účel použití, tak z nějakého měkčeného plastu nebo gumy. Velký je to asíííí .... no to taky není určeno .... tipuju něco mezi krikeťákem a kopačákem 
Není tady

není 
Není tady

nenené ... je to klidně i pro hloupoučké děti a dospělé 
Není tady

na nic užitečného jsem nepřišla ... ale jo, možná to na malou chvíli zabaví nudící se malé i velké bytosti 
Není tady

Japato, že to není hlavolam, když to úplně tak nějak vypadá....Uvnitř koule, z ní jsou vyvedený tyhle dvoubarevný potvory, které jsou různě natočitelné,aby vytvořili zelenou kouličku a nebo černou .... Hm.... na co by to mohlo být?
Není tady

No - zvol to nejblbější a současně nejjednodušší, co tě napadne a budeš doma 
Není tady

No - zvol to nejblbější a současně nejjednodušší, co tě napadne a budeš doma 
Není tady

Jóoo, tak na to já jsem expert.... Tak tohle si s análním osvěžovačem dechu nespletu...
Tudíž, na první pohled je to závěsná vůně do domácnosti s futuristickým designem...,
na druhý pohled je to antistresor, do kterého se dá mlátit, tlouct do něj, mačkat ho apod...
a na třetí pohled je to masážní koule pro masochisty či mycí houba pro terminátora.

Není tady

No moment, tak ty si ale dala nápovědu, že to není užitečný.... to znamená všechno špatně, ty všechny
typy jsou užitečný.... tudíž to je nějakej pracholap..... ale proč bych si to doma věšela na šňůrku, že?
Není tady

počkej, já psala, že je to užitečný tím, že to na malou chvíli snad dokáže někoho zabavit ... ale rozhodně ne na takovou, jakou by vyžadoval třebás hlavolam
... Hele a co tě první napadlo, když jsi to uviděla?
Není tady

No tři možnosti jsem ti napsala a ty tě zjevně neuchvátily, tak už je asi kýblík mé dnešní fantazie zcela vyčerpán....
Ale opravdu na první pohled, když jsem viděla, to drážkové zpracování toho zeleného plastu a ty černé části a ten kulový střed a ta šńůrka nahoře.... klasickej hlavolam, nejlépe, složit do zelené koule a pak černé apod....
Není tady