29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No, Oxi mi to pomohl natáhnout, já to našla na internetu...
Vijágra to nejni, nejblíž je Hani... velikost ..různá...
Macku, nech bejt... vosk netřeba...myslim...
Není tady
No, to já taky, ale znáš určitě ty stavy toho strašlivého v pase lámajícho kýchnutí nebo strašného záchvatu smíchu, kdy na někoho jde krupání, tak si dovedu úplně živě představit, jak by to nechtěně lítalo ven....
Není tady
Takže...tampon?
Maci, tvá živá představivost .... nechceš se dát k filmu?
Upravil(a) Hani (9. 10. 2007 14:31)
Není tady
A co bych si jako u filmu představovala?
Není tady
Tampón? A jak se to po použití vydloubává ven, když člověk zrovna nekýchá?
Macíku, to je jednoduchý, někdo by něco plácnul a ty bys na to téma napsala celý scénář ... v telenovelách bys udělala určitě terno, už jen ten díl o koupající se Hani a visícím chlapci ...
Upravil(a) Míša Kulička (9. 10. 2007 14:36)
Není tady
Jak tampon Hani, ten jsem psala já, včetně rozkrájeného robertku a blízko nejsem....
tudíž to musí být špunt na něco jiného....
Já pořád nějak nemůžu setřást tu myšlenku toho naftalínu s jahodovou příchutí .....
Není tady
Nee...je to eště větší zhůvěřilost !!
Není tady
Já už vím, to je jahodový anální osvěžovač dechu....
Není tady
A co teda ženy ještě špuntují?
Není tady
Macex napsal(a):
Já už vím, to je jahodový anální osvěžovač dechu....
![]()
![]()
Tak jestli to nejni vono, tak to vymyslíme a necháme si to patentovat
Není tady
No, ten tampon...no ten to nejni...špunt...to je prostě blíž, ale taky to nejni.. já už to nevydržííím
Není tady
Neuvěříte mi, ale jsou to menstruační kalíšky !!! Tedy konec vložkám, tamponům !! Mám bujnou fantazii, ale tohle si zkrátka neumím dost dobře představit. A pozor, jsou i různý typy !!
Esi mi nevěříte, tak je to na internetovym obchodě, kterej se jmenuje: budu in !! Sháněla jsem nějakej vtipnej dárek a málem jsem spadla ze sesle...
Není tady
?????
Ještě, že jsi nám to napsala, na to by nepřišel nikdo! Akorát si tak přemýšlím, kdy to bude používat. Napadá mě upírova milá - přesně podle hesla: "Ani kapka nazmar!"
Není tady
Mooncupy jsou běžný, dokonce tady o tom je celé vlákno, ale to vypadá úplně jinak. Mimochodem uživatelky to strašně chválí..... Ovšem vypadá to jako dutej tampon, kdežto, takhle růžová houba o velikosti naftalínu tedy nevím, co může pojmout.....
A když jsme hádali tampon, tak si říkala, že to vůbec není blízko, ale vždyť to má přece stejnou funkci, zachytit a neumatlat....
Není tady
Dakoto, ty jseš ale popleta, vždyť jsem měla pravdu, ty menstruační pohárky jsou hned vedle, ten růžovej pěnovej naftalín (co si tady prezentovala) je opravdu cestovní či sportovní tampon....
viz...
http://www.menstruacnikalisek.cz/
http://www.budu.in/detail/soft-tampons- … mpony-3ks/
Upravil(a) Macex (10. 10. 2007 8:45)
Není tady
Jééééžiši a já bych si to strkala do uší, na spaní, nebo do nosu, při mokrý rýmě!
Není tady
No tak aspoň vidíte, že nekecám..spadla jsem ze sesle !!
No vidím, že mi není dáno zadávat... omlouvám se...
Není tady
Jelikož se to prodává na každým rohu a probíhají veřejné diskuse o ekologii a výhodnosti těchto mooncupů,
tak ze židle si měla spadnout tak před 5 rokama.... teď už to zná každá holka na střední škole....
Spíš pořád nejsem schopná zkousnout a i na vlákně, kde se to probíralo jsem to rozebírala, ty pratelné vložky s různými barevnými vzory a z různých materiálů jako např. froté apod...., které se perou na 30 nebo na 40 a věší na prádelní šňůry na ulici.... to je pro mne lehce nepochopitelné....
Není tady
A jinak Dakoto, udělala si první krok k zadávání, ..... učení dělá mistra.... už jen od Oxiho vezmi mustr, jak se vkládají obrázky a přečti si pozorně, jak se jmenuje to, co vkládáš a máme hlavy zavařený na 3 dny....
Není tady
Takže - já to vlastně uhodla!!! Hurááá!!! Dyť já jsem geniální!!! Teda skoro - tos mě ranila, Maci, že to znaj všechny školačky.
Není tady
Takže Hani a Macík by to měly mít za supráče, ne?
Ale když to tak vidím, tak si konzervativně říkám, že ólvejska je prostě ólvejska ... tydlectyk novinky, nevím nevím - ápropo, proč tu není smajlík vrtící hlavou zleva doprava nebo naopak?
Upravil(a) Míša Kulička (10. 10. 2007 10:50)
Není tady
Taky to považuji za zásadní nedostatek, že vrtěti se dá pouze souhlasně, nikoliv údivně či nesouhlasně.... naopak některé smajlí ksichty mi dodnes unikají .... např. ten .... jak ho Míša nazvala ..... kruciš.... atletem nebo gymnastou.... nebo co si to na těch schodech pronesla....
a pár jiných podezřelých, ten zelenej želvák např... apod....
Není tady
Gymnasta ... Jsi nikdy neviděla gymnastu na kruzích? To je nemlich ta samá póza a většinou i postava ... jen trikot už se používá jinačí ...
Není tady
Hani, nebuď vyjukaná, že i školačky to znají, mi se líbily např. ty reakce těch matek, že jim se to hrozně líbí a do toho jdou a zkusí přemluvit právě i svou dceru, že jí taky nějaký pohárek objednají. Tudíž to jsou už celé rodiny, které to používají v různém věku. Holt, pokrok nezastavíš.... Já se tada nevejdu, do žádné té skupiny, na které se to dělí, (parametry výběru typu pohárku), tudíž zatím jsem úvahu o pořízení odložila na neurčito....
Ale jedno vím jistě, froté či saténovou pratelnou vložku s křidýlkama na druk si opravdu nikdy neobjednám.... Neb 75 partají v našem domě a 75 partají odnaproti + 65 partají zboku, by asi mělo velký halo, kdybych si tam sušila na balkoně tygrovanou a červenou se zlatejma lístečkama a žlutou s medvídkama apod.....
Není tady