29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mobil nebo ipod, event. navigace
Není tady
TAk žeby ajpod retro?
Není tady
Navigace nebude mít sluchátko, takže navigace ne, ale fakt to vypadá na nějak hybridní mobilo-ipod....
Není tady
Mobil mě taky napad, Mací, ale nač by tam měl to tlačítko plus - mínus?
Není tady
Na kladné a zápo*né bodování osob v adresáři?
Není tady
Hohó, to by mi byla inovace! Záp*orný já si tam nedávám, takovej bych neupotřebila.
Ale budete si to muset dohádat samy, kulišnice, já meteším dom a na víkend.
Papa!
Není tady
Vysílačka nebo radio?
Není tady
Macex napsal(a):
mobil nebo ipod, event. navigace
ipod
Není tady
Toš já posílám kus goldnového nehtu aj Lupiši pod tu nejvyšší jedlu v Jedlích...
Není tady
Tož to ja ... hezky se o toho goldna podělte
Není tady
Něco něžného a lehkého ... jen mě zaujaly ty dokonalé tvary a ta propracovanost ... to by měla mít bábi ve své sluji
Upravil(a) Míša Kulička (15. 5. 2009 7:53)
Není tady
Hezkej samovar s ohřevem, mistrovské dílo
Není tady
Krásné, že?
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Krásné, že?
Obdivuju um našich předků, pohladí to po duši a potěší oko.
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
... to by měla mít bábi ve své sluji
Pokud z toho teče Fernet, tak zajisté......
Není tady
Hani napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
... to by měla mít bábi ve své sluji
Pokud z toho teče Fernet, tak zajisté......
Je fakt, že bábrdlína by si kafem zbytečně zatěžovala hércnu, ale může to tam mít snad pro nás, né?
Není tady
Tady je zajímavá věc a jelikož se mi nechce do shopu, tak je to i pro ty, kteří si nechali dnes doma brýle....
Není tady
Já bych to použila jako sedátko do keni, abych si v ní furt neotláčela svůj vzácný zadeček
Není tady
No použít by to možná šlo, ale pokud by si byla háček nebo jak se to, tak by ten řiditel za tebou měl asi trošku problém s kormidelnictvím....
Tak to bude asi na něco jiného...
Není tady
Ty vado,to je nafukovací dětská autosedačka:P
Není tady
Ty seš ale, jak to víš... To nepla....
No nekupte to za ca. 1390,-- Kč, takovou díťovražednou sedačku pro děti od 3-x let a 9-36 kg.
Sfouknutá aj do malé taštičky se vejde a je vždy po ruce...
Není tady
...a já hledala mezi sedákama různejma, emerickejma...na padák, při katapultáži, pro astronauty, pří dvojskoku a ona to taková banalita! Pro boha, nač ty dírky v zátylku? Vypadá to, jako by se tam měla provlíct štangle, či lano nějaký...
Helete, hezký je to sedadlo do ultralehkejch letadýlek...
...vypadá, jak suspenzor, nasazenej zezadu...
Macku zas s něčím přijď!
Není tady