|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Toto je zajímavá vychytávka
Není tady

Ale teda fakt mě štveš ... jo, je to barometr z 18 stol. Dodnes lidi nechápou, jaktože funguje, ale funguje ... našla jsem ho na englických stránkách, musela jsem si to složitě přeložit, abych věděla, o co u tej krásnej věcičky vlastně de ... dalo mi to práci a stálo mě to dost pracovního času ... a ty si klidně příjdeš a normálně tu zavalíš, co to je 

... a kde mám furt brát ty supráče? 
Není tady

Tak tu mám věcičku z jiného soudku
Není tady

2v1 myš se zabudovaných joystickem....
Není tady
Kulíš, musíš sem dávat jen nový věci, ten barometr pamatuju... "zamlada" mě na něj nalákal jeden kapitán...motýli neměl, tak mě chtěl ukazovat barometr, no... ale fešák, to byl, to zase jo!

Není tady
...jo a momochodem Macku, jseš s joystickem vedle, jako jedle... Je to inteligentní vibrátor! ...asi proto, že tě pak nevyžere ledničku... 
Není tady

Téda bábi, ty vykecáš úplně všecko ... je to vibrátor a je inteligentní proto, že umí prý plně napodobit orální sex ... nemožu sem dát odkaz na stránky, abych nedělala reklamu, ale píšou o něm na dama.cz
, proto bábi ví ...
... jo bábi
...
jsem objevila další zajímavost:
Upravil(a) Míša Kulička (22. 4. 2009 8:04)
Není tady
sušák na rukavičky...
No, tak to mě nenapadlo... já jsem tak přízemní teda... :-))

Nené, ste vedle jak ta jedle 
Není tady
Tak to bude automatickej tleskač... nikdo mě nepochválí, tak si holt aspoň nechám zatleskat...

Hani napsal(a):
Vyráběč potlesku.
Je to Applause Machine a k potlesku stačí zmáčknout čudlík na podstavci 
Není tady
No, a jsme si kvit...

A jestli hnedlenc nezačnete hádat to kvítko, tak zapomenu, jak se jmenovalo
... teda ... já si nemožu vzpomenout už teď ... snad se mi to vybaví, až to někdo napíše 
Není tady

Bejkovina - jsem sem chtěla dávat seriózní histerický vychytávky, ale bábi je všecky zná ... to by vám to uhodla, jen bych to sem dala ... ikdyž ta uhodne aj suprmoderní vibrátor, tož nezbejvá nic jinýho, jak bejkoviny 
Není tady

Není tady
No - tím čudlem nahoře se určo richtuje velikost ďourky v brýlích a tedy množství světla. A já mám vyzkoušené, že když v obchodě nevidím na nápisy na zboží, tak si z prostředníčku udělám malou škvírku a přes ni jsem schopná přečíst i malinké písmena. Takže mě napadlo, že těmihle brýlemi by se daly nastavovat dioptrie - něco jako jedny brýle pro celou tlupu. 
Není tady

Nené, je to prozajičtější, ale tvá úvaha zní taky zajímavě ... 
Není tady
Prozaičtější??? Hmm.... vypadají starodávně....tak leda sluneční a ďurkou se richtuje množství světla, čili - čím víc světla, tím menší ďurka. Dál už mě nic nenapadá....
Není tady