|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

teda, že já se vůbec snažím 
jj 
http://www.uzasne-darky.cz/index.php?product=335
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
teda, že já se vůbec snažím
jj
http://www.uzasne-darky.cz/index.php?product=335
Ne naopak, snažíš se mooooc hezky
, jen tak dál...
To víš, já a technika a navíc něco, co se týká kočenek či domácích všežravců, to mám zmáknutý....
Není tady

Tohle už mám nachystáno od 29.10.2008, ale zapomněla jsem kde...
Teď jsem si vzpomněla kde, ale zase nevím, co.... lépe řečeno, jak se to přesně jmenovalo..
Ale já na to příjdu... 
Není tady
No, vypadá to jak půlka kytary, tak to nejspíš hraje a je to hudební nástroj. Jestli ne, tak jsi mě totálně zmátla. 
Není tady

Steel kytara.
Není tady

Ota.... yes, it is table steel guitare ... 
Není tady

Macex napsal(a):
Ota.... yes, it is table steel guitare ...
Nebylo to pro mě těžké, celoživotní milovník country 
Není tady

Tohle je zajímavý:
Upravil(a) Míša Kulička (17. 4. 2009 15:23)
Není tady

No vypadá to jako novodobej a elegantněji vyřešenej skládací stolek s židličkama do úzké domácnosti alias "nedrob mi na hlavu" , ne? 

Není tady

teda že já se vůbec s něčím hledám, tos nemohla aspoňchvilku hádat bombu ne bo něco podobně čistě domáckého? 

Není tady

No nekecej? Fakt? To jsem vůbec netušila, napadlo mne to jen podle těch spár,ale vůbec jsem netušila, že by něco takového mohlo existovat.... Ale u Nováků to dotáhli k dokonalosti že i seděli nad sebou a ne na volné ploše, jak je to v tvém modelu... 
Asi to bude tím, že opět opakovali můj oblíbený film "Ten svetr si nesvlíkej"...
Dobrý den, pane řidič, Žatecká 8...
Tam je Žatecká, tam....
Musíš mi drobit na hlavu?
Formulujte přesně, ten stůl není nemožný, snad je zvláštní, sklopný, výsuvný atd....
Vypad mi mozek.
Omylem jsem nechala vytažený cucák....

Není tady

JO "formuluj přesně!" 
Upravil(a) Míša Kulička (17. 4. 2009 19:29)
Není tady
To je krásná blbůstka!
Už vidím, jak si před každým sednutím rozebírám tuhle skládačku... sním, svůj chleba se sádlem a zas to složím... 
Není tady

Jo a dědek Ti bude spílat, že mu drobíš sádelnatej chleba na hlavu a bude chtít nějaký tvůj požadavek zformulovat přesně.... 
No jo, ale v takovém malometrážním bytě jako měl ten ...io, teď nevím, jak se jmenoval, no zkrátka hlavní hrdina z Nástrah velkoměsta... tak tomu by se tam ani tohle málem nevešlo, takže pak si ráda rozložíš i tohle, aby sis měla doma kde sednout.... 
Není tady
Ba ne... balík slámy do rohu a hotovo, na co takový rozmařilosti?! Aspoň bych se nebouchla tolik, kdyby se to se mnou převrhlo... 
Není tady

Tak teď jsem našla něco, bez čeho se prý neobejdeme....
Není tady

Definitiv napsal(a):
Mě to připomíná házecí pytlík pro záchranáře
![]()
No tak to je mazec, to máme moderátorku na svém místě... ale moc tě tady nebudeme chtít, páč by si nám všechno hnedka uhodla.... 
Jsem teda netušila, že pokud se někdo vydává na jakoukoliv vodu měl by mít sebou minimálně jeden házecí pytel... toto je ten nejmenší 10metrů .... 
Není tady
Jééééé, já to fakt uhodla?
no to je úža
přiznávám, že to bude asi tím že jsem rozhodčí raftingu
jinak fakt o ničem jiným nemám vůbec páru 
Není tady
To jsou věci?!
Deset metrů říkáš? ...a jak se s tím zachází? To víš, já skončila u manžetek a nafukovacího kola... 
Není tady

Jeslti jsem to dobře pochopila, tak to čapneš, jednou rukou si podržíš jedno ucho od lana a hodíš pytlíkem po utopeném, pokud ho zasáhneš a on se utopí, vyhráváš a hledáš dalšího topícího. 

No ideál je dohodit k němu..., on se čapne a ty ho můžeš přitáhnout... Když se to nepodaří, tak si přitáhneš lano zpátky, ale jelikož už bys s ním daleko nedohodila, ten pytlík naplníš vodou jako kapsu, získá to potřebnou hmotnost a můžeš vrhat znovu, zda vrháš po utopencích, lodích nebo kachnách, to fakt nevím, nejsem vodouch.... 
Není tady
Aha...! Já myslela, že to hodíš, bombička udělá puf! a ono se to nafoukne na velikost deseti metrů, vrtalo mě hlavou, nač takovýho placu... asi koukám moc na televizi...
Není tady

Macex napsal(a):
Jsem teda netušila, že pokud se někdo vydává na jakoukoliv vodu měl by mít sebou minimálně jeden házecí pytel... toto je ten nejmenší 10metrů ....
Cože? Já myslela, že stačí, aby měl každý svou neházecí butylku rumu ...
Není tady

Budík- mám cestovní v takovém pouzdře, místo poutka je tam karabinka, jako přívěsek na klíče - ale asi je to blbost
Upravil(a) elaina (19. 4. 2009 20:42)

Není tady