|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

No to může být opravdu úplně všechno,ale musím pochválit designéra, má to krásný tvar, povrch a nádherné vypínací tlačítko.... 
Baterka, flashka, MP3, modrej zub a spousta jiných užitečných pomocníků.... 
Není tady

Ani jedno z uvedeného ... je to daleko rafinovanější 
Není tady
Foťák s projektorem. 

Teda Míšo Kuličko, to je zákeřnýýýýýýýý 
Koukám, že ten bazmek má tlačítko - kamera, videoprojektor, nový druh mobilu
???
Není tady

surikata napsal(a):
Foťák s projektorem.
Není tady

Tak suri má goldnáča
a já byla těsně vedle jak ta jedle 
Není tady

Ale přijít s tím před surikatou, tak ti tu kameru uznám 
Není tady

Krníte tady, možná i chrníte, kdo nechrní vymejšlí bejkárny, takže tady je něco seriózního...
Do všech kategorií jsem našla něco, co každý zná podle názvu z televize, knih, vyprávění, ale kolikrát uvažuje nad tím,
jak to vlastně může vypadat...
Není tady

Nó, je pravda, že kdybych nevěděla, jak vypadá kytara, tak bych nad tím asi fakt dumala a marně koukám, čím je tato zvláštní ... žeby akustická kytara?
Není tady

No, ono to není tak jednoduché, na tom tmavém krku to tak nevynikne, ale ty gumové struny, jsou tam nataženy jen tak symbolicky, a to co vypadá jako kérky, jsou to, čím se ten nástroj ovládá. Některé modely umí až přes 70 druhů doprovodných nástrojů.
Není tady
Je to to ,čemu se říká guitariano?
Není tady

No jo, že ty babo jedeš raději na ten bowling, protože se bojíš, že bych Tě na sletu potrestala klečením na hrachu s předpaženejma rukama a encyklopedíí na hřbetech rukou?
LOCO 
Není tady

Čoveče, že bysme si na slet nachystaly nějakej kvíz? Každá by dovezla jednu ptákovinu (aspoň na obrázku) a ostatní by hádaly, k čemu to je 
Není tady
Už se bojim.Snad se někdy uvidíme.Předloni jsem ten náš sranda turnaj v babách vyhrála,loni třetí,snad se mi letos trochu zadaří.Je nás vždycky asi 32.Tak mi držte palčáky./toho 30.list./
Není tady

No todle je ale dobrá vychytávka 

Není tady

No, zrovna ten nápis pro chlapa na růžovém náramku, to by mělo být spíš, Karlo domů, ne? 
A nebo ho volá jeho božský přítelík Robertík? 
Vypadá to jako moderní forma pageru, včetně doručení textové zprávy a nebo mne napadá, že by to mohl
být varovný náramek, který je naklapnut domazanechavším partnerem či partnerkou, na kterém je nastaven varovný nápis,
a až udeří určitá popelkovská hodina a není dodržen příchod domů, tak se to varovně rozbliká.... 
Není tady

... přijímá to sms zprávy
... si říkám, že je to spíš vhodné pro děti, kterým ještě nechceš svěřovat mobil, protože by ho ztratili, či tak něco 
Není tady

Toto je opravdu úžasná věcička:
Není tady
když podle obrázku se nedá poznat jak je to ve skutečnosti velký.Může to být pomůcka pro študenty neurochirurgie/že se dá vidět do lebky a mozku/,nebo kdyby to bylo obřích rozměrů tak to může být třeba křeslo/ovšem pěkně morbidní kousek/
Není tady

LOCO napsal(a):
když podle obrázku se nedá poznat jak je to ve skutečnosti velký.Může to být pomůcka pro študenty neurochirurgie/že se dá vidět do lebky a mozku/,nebo kdyby to bylo obřích rozměrů tak to může být třeba křeslo/ovšem pěkně morbidní kousek/
Locajzníku, ty fakt nikdy nezklameš 

Upravil(a) Míša Kulička (19. 12. 2008 22:02)
Není tady
do bytu bych to teda ale nechtěla.
Není tady

Já taky ne, není to nic pro mou klaustrofobii 
Není tady

Tak schválně:
Není tady

Automatické krmítko pro kočenky....
Není tady

Na dva až čtyřy dny, podle rozežranosti.... 
Není tady