29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Týdydýdydý...! Plócar je, milé dámy, dýně! Roste to - roste. Jí se to - jí. A svítí to - když se vydlabe a uvnitř zapálí svíčka.
A ta tvoje věc, tím se měří čas, ale jen pro starší generaci, páč je tam napsaný oldtimer. Mladejm totiž utíká čas úplně jinak!!!
Není tady
No, to byla teda nápověda... svítí to, když blondýně posvítíš do levého ucha, tak jí taky svítí pravé ucho a oči....
To je se rozsvítí skoro cokoliv, když do toho dáš světlo.... pcheee....
A žádné měřidlo času to teda není.... kdyby ten název byl pomůckou, tak ho rozmažu....
Není tady
...a já vím, co to je... Já vím! To je benzínovej zapalovač, mačkátko to má vzadu a taky ucho to má vzadu a ten "bubínek", má zeshořejška ďourky na cigára... jako zásobník, aby jste si je tam mohly napíchat a měly všechno hezky pohromadě!
Není tady
NO ta Hellga je jedno velký překvapení, ale to bude tím, že sama hulí jak nezbedný kamna, tudíž v jednom období svého bohatýrského života, tohle měla určitě doma....
Není tady
Ba ne, neměla... Ale viděla jsem to na aukci za 450.- kaček...
Není tady
Tak já to stáhla z jednoho antikvoše, kde to prodávali asi za 6500,-- Kč.
Vůbec mne překvapilo, že tam měli všechno tak hrozně drahý.... představ si, že obyčejný klíč od vrat, stodoly, hnusnej vomlácenej, od kováře potlučenej, křivej, šišatej, no zkrátka, né strojová výroba, ale ty hnusný starý, co se všude každýmu válí na půdě a zámek už k tomu sto let neexistuje, tak každý takový klíč se prodává ca. za 2500,-- Kč a neustále tam přibejvají zájemci a ty klíče ubejvají....
Není tady
Upravil(a) Míša Kulička (17. 9. 2007 12:19)
Není tady
Macku, tak to je síla! Škoda, že jsme to nevěděly dřív, mohly jsme koupit a prodat a o rozdíl se "šábnout"!
Kulíšku, to je "bolšoj" tranzistorák s období přednormalizačního...
Není tady
Bábi
Jak jsem ten obrázek uviděla, hnedle jsem ho přeposlala dceři, že pro ni mám ten vytoužený aparátek - furt mele něco o tom, že empétrojka nestačí, todle by mohlo, né?
Není tady
Tak nevím, co tam Kuliš vložila, ale já vidím jen asi horní centimetrový okraj fotky, na kterém nic není a pak už se nerozbaluje nic a přitom systém fachá, nic už se stahovat nechce atd..... tudíž, ta fotka musí být nějaká strašně obrovská.... či co....
Není tady
Kulíšku, na tohle by mohla chytat i zprávy NASA!
Macku, mě se to ukazuje normálně a jedu přes mobil....
Není tady
A s tímhle budete dělat, co?
Není tady
No, nejsem si zcela jistá, ale asi bych s tím něco přikryla, né??? Nějakou ďouru, třeba...
Není tady
Jo, jako, že dekl na něco? Tak to teda ani náhodou..... Doporučuji dokonalý průzkum všech detailů.....
Není tady
Tak to bude forma "na něco"... Třeba na hýžďový inplantáty...
Není tady
To není špatný nápad, ale neeee
Není tady
To bude nádoba na ňákou tekutinu ... třeba termofór nebo čutora či tak něco
Není tady
Když to nejni dekl, ani forma, tak je to víceúčelová programovatelná centrifuga s mikroprocesorovým řízením, možností programování 10 úrovní intenzity zrychlení a brzdění, s automatickou identifikací rotoru a identifikací závad, model deváté generace, pomuchlaná v návalu radosti autorského týmu!
Není tady
no taky by to mohl být model neprůstřelné kabelky, do těch dvou oček se dají jiná očka spojená popruhem a za ten čůdl se to bude otvírat, jako schránka ...
Není tady
...a bude se to strkat do kaťat, jako ten hýžďovej vylepšovák...
Není tady
Miša bingo , první zádový termofor je to, ucha jsou tam proto, aby se to mohlo koženým páskem přidělat k tělu....
Není tady
Teda já su TAK dobrá
Není tady
Není tady
Ten bílej puntík, jde zmáčknout a ten výřez je skrz něco jako poutko?
Není tady