6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaké máte zkušenosti v péči o pleť s přírodní kosmetikou? Nejlépe 100% a bio?
Dosud jsem používala Hadka, ale chtěla bych vyzkoušet nějakou změnu. Hodně zajímavě vypadá kosmetika Dr.Hauschka, ale je dost drahá...
Navíc mi dnes v obchodě kosmetiku od Hádka prodavačka šíleně pomluvila, že je tam spousta emulgátorů a tak, ale nevím, jestli mi nebyla nabídnuta tato kosmetika jen aby na tom víc vydělali...
Poradíte?
Co Weleda, Lavera, Logona,...?
Není tady
Zkoušela jsem Laveru, Logonu a obě mi připadaly dobré.Zkoušela jsem make-up od Lavery a krémy od logony a vyhovovaly mi.Já ale nějak citlivou pleť nemám, ani problémovou.Zkus se podívat na www.biosfera.cz,tam mají velký výběr, je to e-shop a myslím, že snad posílají i vzorečky, asi se platí.
Není tady
Ahoj, zkušenosti mám jen s bio olejičký a šampónem od francouzké firmy Born to Bio a schodou okolností jde taky sehnat na biosféře. Pokud vím tak celá francouzká řada obsahuje od BIO šamponů, deodorantů, sprchačů, tělových mlék až po prostředky pro domácnost. Já mám doma http://www.biosfera.cz/bio-arganovy-olej-50-ml-i4361 a je super na citlivou pokožku a vypnutí vrásek. Já mu věřím, je v bio kvalitě, je to sice 50 ml, ale využiju denně jen pár kapek. Jinak bych ti také mohla doporučit Laveru a Saloos, s tím mám taktéž dobré zkušenosti
Upravil(a) Veverčák (10. 9. 2013 15:41)
Není tady
Já používám přírodní kosmetiku Tepezcohuite strom kůže. Mám velmi citlivou pleť se sklony k ekzémům a pouze tato kosmetika moji pokožku nedráždí. Nejjvíce mi vyhovuje tento krém:http://www.tepezcohuite.cz/natural-brand-tepezcohuite-creame.html je sice trochu dražší ale opravdu kvalitní.
Není tady
Já si nemůžu vynachválit kosmetiku z mrtvého moře DEAD SEA SPA MAGIK. Obvzlášť tento noční krém je jedinečný
Není tady
Gia napsal(a):
Jaké máte zkušenosti v péči o pleť s přírodní kosmetikou? Nejlépe 100% a bio?
Dosud jsem používala Hadka, ale chtěla bych vyzkoušet nějakou změnu. Hodně zajímavě vypadá kosmetika Dr.Hauschka, ale je dost drahá...
Navíc mi dnes v obchodě kosmetiku od Hádka prodavačka šíleně pomluvila, že je tam spousta emulgátorů a tak, ale nevím, jestli mi nebyla nabídnuta tato kosmetika jen aby na tom víc vydělali...
Poradíte?
Co Weleda, Lavera, Logona,...?
za sebe ještě mohu doporučit maxivitalis Mám od nich například baobabový olej, ten se defakto jen za studena lisuje z listů, co jsem pochopila. A funguje svěle jako bionáhrada za chemické hydratační krémy a podobné :-X
Není tady
Za me osvedcena ceska znacka Pevonia Botanica, rada od nich nakupuji a doma toho mam uz hodne :-) co nakupujete nejcasteji vy? A z internetu nebo spise preferujete osobni nakup?
Není tady
Je uzasna no, hledala jsem pro dceru pletovou vodu bez alkoholu a u nich jsem nasla, v drogerkach se to cloveku moc nepovede
Není tady
Já s přírodní kosmetikou nemám moc dobré zkušenosti .. jako ano chápu, že to je teď velký trend, ale ráda zůstanu u své klasiky, která mi nezpůsobuje žádné problémy a dokonce i funguje
Není tady
Ja pouzivam prirodni kosmetiku sportique..nemam po ni zadne vyrazky a to je pro me asi to nejdulezitejsi
Není tady
Zkoušela jsem hádka levandulový sprchový olej a ten je skvělý. Na letní dovolenou bez něj nejedu. Pak jsem měla krém na citlivou pleť od Pevonia, ten byl báječný. Je sice dražší ale silně o něm opět uvažuju...
Není tady
Holky nezkoušel tady kosmetiku Paula’s Choice? Četla jsem o ní článek, ale hledám nějaké zkušenosti
Není tady
Radkko, mohla bys napsat jaký ten krém jsi měla? Pevonii už mi radili a uvažuju o ní.
Není tady
andrejkapeterka napsal(a):
Holky nezkoušel tady kosmetiku Paula’s Choice? Četla jsem o ní článek, ale hledám nějaké zkušenosti
No já mám doma zatím jenom resist hydratační anti-aging krém a vyhovuje my. Dopotřebovávám ještě starou sadu a budu asi uvažovat i o čištění a nějakých sérech
Není tady
Adelynn napsal(a):
No já mám doma zatím jenom resist hydratační anti-aging krém a vyhovuje my. Dopotřebovávám ještě starou sadu a budu asi uvažovat i o čištění a nějakých sérech
Super děkuju a jaký máš typ pleti? Mám hodně citlivou, tak mám celkem strach. Jinak kde to objednáváš? Já jsme našla jenom americkakosmetika.cz přímá stránka pro nás není?
Není tady
Teďka mám spíš suchou pleť, ale nebyla jsem červená nic. A přímou stránku teda taky neznám, myslím si, že v česku jenom americkakosmetika, nic víc, ale zkus se podívat
Není tady
Adelynn napsal(a):
Teďka mám spíš suchou pleť, ale nebyla jsem červená nic. A přímou stránku teda taky neznám, myslím si, že v česku jenom americkakosmetika, nic víc, ale zkus se podívat
Děkuju moc, dneska jsem objednala vzorečky, tak jsem zvědavá
Není tady
Mám bio kosmetiku od https://www.fiho.cz/biokosmetika/ je to český výrobce. Dřív jsem používala weledu, ale nesedla mi tak dobře. Navíc tady mají fakt super ceny :-)
Není tady
Adelynn napsal(a):
Ja mam doma od nich take nejake sera a jsem spokojena, lze si objednat i vzorecky a vyzkouset to a svou plet.
Není tady
Holky, Weledu jsem taky používala, ale taky mi teď moc nevyhovuje. Vyzkoušela jsem teď Decleor a zatím spokojenost. Máte někdo s touto kosmetikou dlouhodobou zkušenost? A kde objednáváte? Já jsem ji objednala na www.notino.cz, ale pokud je někde levnější, dejte vědět prosím. Díky.
Není tady
Nevíte o nějakém obchodu v Praze s cenově dostupnou kosmetikou, která je bez chemie?
Není tady
Já teď ujíždím na bio kosmetice zahir. Používám na pleť, pokožku i na vlasy a konečně vidím výsledky, hlavně na vlasech. Nepadají, dokonce jsou i lesklé a navysušené. Spokojenost veliká!!!
Není tady
Já už roky ujíždím na Euroně, sice není 100% přírodní, ale je šetrná k přírodě a hlavně funguje.
Není tady
Tady je jezdí jak o závod
V těchto případech také ujíždím - co nejdál od reklamních vtěrek.
Není tady
Tady je jezdí jak o závod
Kdo maže... jestli by se holky neměly obrátit na šéfy F1 - ti tutově o nějaký takový kosmetice nemají tušení, jak je dobrá... určitě by vydělaly víc než když otravujou tady
Není tady