29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vašek napsal(a):
já jsem smyls neztratil, ale nedělám si z nikoho legraci ...
Nehnevaj sa, tak ak si to zhadzovanie pohybovaním pr... myslel vážne... tak to je asi ešte horšie. jansé, že si robíš srandu, a je to tu podľa mňa normálne. Akurát hranice má každý nastavené inde...
Není tady
Fe - zase pleteš pravda to nebyla ..., to si jen myslíš ty
Sel - jseš úplně mimo mísu, to nebylo napsaný proti nikomu ...
Není tady
Vašku - stonoucí se stébla chytá ... ale dobře. Divej, já vím své a ty si to buď konečně přiznej a zapracuj na sobě (věřím, že to zvládneš) nebo hold už fakt nevím.
Kašlu na to - je mi to fuk....nemám zapotřebí řešit tady tohle. My dva jsme si to doufám vyřešili
Můžeš začít s čistým štítem a já ti věřím a fandím, ale tohle jsi tady prostě zbytečně rozmázl sám. Zlob se jak chceš.
Není tady
vašek napsal(a):
Fe - zase pleteš pravda to nebyla ..., to si jen myslíš ty
Sel - jseš úplně mimo mísu, to nebylo napsaný proti nikomu ...
Vašek: holky kilo sem kilo tam, chce to trochu pohybu a nevěřím, že by jste šly běhat tak musíte hnout zadkem alepsoň v posteli :-)))))
Keď z toho vezmem humor, tak je to vyslovene urážlivé - a je mi jedno, proti komu to je alebo nie je. Tiež by ti nejedna mohla vynadať, čo ťa je do jej zadku... a do jej postele.
Nevidím dôvod, prečo by si mal mať special treatment. Keď nechceš, aby ľudia do teba rýpali, nerýp ty do nich - také jednoduché to je. A keď rýpeš, dávaš aj im právo rýpať. Mmch, mňa vôbec nezaujíma, kde je pravda a čo je pravda - ja mám svojich starostí dosť... ale vyštartoval si parádne, takže aj mne sa zazdalo, že na tom niečo pravdy je: Ono sa hovorí, že za pravdu sa každý bije
Upravil(a) Selima (21. 8. 2007 20:43)
Není tady
Fe - ano oba víme své, nic jsem nerozmázl, jen prostě se mi to nelíbí, to je vše
Sel - ten příspěvek je ale vytržený z kontextu, ale pokud to někoho urazilo, tak se omlouvám
a hlášky za pravdu se každej bije, na každým šprochu pravdy trochu ... nejsme ve školce, abych ti vysvětloval jak vznikaj drby, tohle jistě chápeš. Prostě se mi to už nelíbí to je vše. Mě humor nevadí, mám ho rád, ale tyhle příspěky už byly jednotvárný a pořád dokola, což prostě nechci.
Není tady
OK, budem rýpať do teba v niečom inom, sľubujem....
Není tady
Vašku ty (o mě) víš jen to, co vědí tady lidé na babi ....
Není tady
Dobré ránko
Upravil(a) Feuria (22. 8. 2007 7:41)
Není tady
Ppavlo, neznám tě, ale vím, že se tě to dotýká osobně. Obě víme o čem je řeč. Je mi to fuk, a chápu, proč Vašíka bráníš zuby nehty. To by udělala každá....... Jen si říkám, copak je to za chlapa, že potřebuje, aby se za něj oháněla mečem ženská
.
A ty mi můj milý Vašíku přestaň psát výhrůžné zprávy typu, že toho víš o mě dost, ale protože jsi charakter, tak to nezveřejníš. Není nic, co bych tady nezveřejnila a za co bych se měla stydět. Na rozdíl od tebe se za své problémy nestydím, řeším je a k tomu mi pomáhají i příspěvky mnoha lidí tady na Babi. A jestli víš něco, co já ne, tak se to aspoň konečně dozvím .
Tak mám vás všechny moc ráda a přeji Vám sluníčkový den
Upravil(a) lvice (22. 8. 2007 12:20)
Ještě tu má někdo problémy nebo je vzduch čistý ???
Co takhle nějaká nová životní filosofie
Není tady
No tak, dětskááááááá......
Není tady
Ano, ano - dycinky bejk ! To je moc pěkná filosofie
Není tady
Kristova noho.... Chvíľu vás tu človek nechá samých...
Není tady
Chudák Kristus
Kaliku, u Vás na Plzeňsku se taky používá výraz děcka jako na Moravě ?
Tož děckáááá Kristovi rány a Ježkovo voči
co to je toto tady ?
Má nová životní folosofie" Práce šlechtí člověka, kdyby ho rači živila...
Mě se dnes nic nechce - přidávám bonus
Žena má v každém sporu poslední slovo.
Každé slovo pronesené mužem poté je začátkem dalšího sporu
Není tady
„Cherche la femme!“
týýý jóóó...to ale byla "metelice".... já věděla že to jednou praskne:-))
to je ale filozofie tohle vlákénko:-))))
takž,: cituji neznámého autora: "Proto máme dvě uši a jedna ústa, abychom více poslouchali a méně mluvili."
Není tady
Růžičko ahój, no kde se pořád touláš ? Jak se ti vede, kočičko? No jo, svět je malej
.
A proto máme babinet, abychom hodně psali
Není tady
Lvice, mi tu máme všechno a co nemáme, to si vymyslíme
Není tady
Jelikož mě životní filosofie nezajímají, citáty nesnáším a nerad čtu opsaná "moudra" z knížek s povzdychy "to je ale velká pravda", tak jsem se tématu ani nechtěl věnovat.
Ale tady to žije!! (namísto nějakého planého filosofování :-)))
Podstatu jsem moc nepochopil, ale asi nekdo byl s nekym na kafe nebo co :-) Což já dělám běžně (někdy i něžně).
Fe, Adro, Selimo, dáme kafe? (tedy jako nutný úvodník...) :-)
Není tady
Jasně Nicku - ty jsi jiný kalibr ty to na všechny tři vybalíš najednou
to beru .... takže kdy a kde ?
Není tady
Fe, to chce naráz, třeba dostanete skupinovou slevu
Nicolasi... ťuk ťuk....
já jsem taky pro...protože když už teda s někým na kafe...tak žádný hry na schovávanou...jsem velká holka a pochopím když TO někdo dělá s vícema...ne teda na jednou ale třeba paralelně...jo a kdyby TO bylo najednou...
tak do tý káva teda jdu
Lvíčku...mám se dobře....jsem zdravá(tělesně) a to je základ všeho a důvod mé dlouhotrvající radosti....
pokora...já vím, já vím....
Upravil(a) adra (22. 8. 2007 13:03)
Není tady
Já Vás chci taky poznat osobně . Jenže mě nikdo nezve
. Béééééééééé
Jo Adři, Pan už vyhlásila vánoční Černošice, budou 8.- 9. 12. Už ti vymýšlím dárek A upřímně doufám, že Fe taky dorazí.
Upravil(a) lvice (22. 8. 2007 13:07)