6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
PPavlo - a ty někomu něco závidíš ?
Není tady
Feuři vypadá to tak .
PPavlo, já se nepotřebuju o chlapa dělit s dalšíma 10 babama, mám to nastavené jinak . Ráda ti ho přenechám, stejně už je docela slušně opotřebovaný . Takový second hand .
Upravil(a) lvice (21. 8. 2007 8:40)
chtěla jsem něco v tom smyslu napsat, ale co naplat - to je prostě náš Vašík on už si to přebere, viď
Není tady
Čerstvé maso? Kde? A jako damske nebo panske Jestli damské, tak to natře Venda, jestli panske, tak bysme to mohly holky prozkoumat my
Upravil(a) Nety (21. 8. 2007 17:11)
Není tady
Nety - planej poplach to jen tady lítaj blesky - jsme jedné kocti sáhli na Vendelína
Není tady
. Znáš to, pes, když má kost v hubě, tak se nechce podělit
hele - jestli si myslíte, že jste vtipný tak už nejste, řešte si své problémy, mě nechte být.
Upravil(a) vašek (21. 8. 2007 18:53)
Není tady
Tak bobši, za tohle nesmažu ani ťuk. Já o Tvém soukromí nenapsala ani špunta, nazdar! A mluv slušně.
Není tady
Nety to nebylo na tebe
Není tady
Feuria, lvice, Nety
myslím, že jste se už pobavily dost na můj účet a byl bych rád kdyby to jednou pro vždy skončilo. Řeště si své problémy, co vás trápí apod. od toho tu babinet je, ale přestaňte psát o mě. Nepište o mě ani v legraci, mě se to nelíbí a vadí mi to, věřím, že budete respektovat můj názor.
Doufám, že nebude řešit co, jak apod. prostě o mě přestaňte psát.
Vašek
Není tady
lvice napsal(a):
Feuři vypadá to tak .
PPavlo, já se nepotřebuju o chlapa dělit s dalšíma 10 babama, mám to nastavené jinak . Ráda ti ho přenechám, stejně už je docela slušně opotřebovaný . Takový second hand .
Hele, myslíš opotřebovanej víc než jsi ty
Není tady
Tady čtu, že bylo. Takže Vendo, hádej, proč mi tam vklouzlo Tvé jméno a ne třeba jméno Nicolase, Sexyneta, Oxiho, Kalika a dalších? Asi proto, že Tě tu tři roky čtu.
Jo a pozor - pro čtenářky - to není legrace, tamto byla, ale tohle teda nejni. Kdyby v tom byl zasejc problém, tak hoď SZ, já teď nemám moc peníze na SMS, šetřím na výbavičku. papa
Není tady
Feuria napsal(a):
chtěla jsem něco v tom smyslu napsat, ale co naplat - to je prostě náš Vašík on už si to přebere, viď
Fe a co ten tvůj ženáč ? Není von už taky kapánek "vojetej" přece jen ty, manželka a kdo ví která ještě
Není tady
až ten druhý příspěvěk byl i pro tebe ... já to Nety vím, ale nechci aby se tu o mě psalo.
Není tady
Upravil(a) Selima (21. 8. 2007 18:47)
Není tady
Upravil(a) Selima (21. 8. 2007 18:46)
Není tady
já jsem humor neztratil ale vadí mi když se do mě naváží i ze srandy
Není tady
No ale vyprovokoval si si to asi do značnej miery sám... viď včerajšie príspevky....
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Feuria napsal(a):
Fe a co ten tvůj ženáč ? Není von už taky kapánek "vojetej" přece jen ty, manželka a kdo ví která ještě
to máš pravdu to on je a proto už ho taky nechci
Nechtělo by se mi se o nic a nikoho dělit - hold byla jsem blbá a zamilovaná teď už jsem jenom zamilovaná a ty PPavlo asi taky přeji ti, aby jsi to byla konečně ty!
A ty mě Vašku neštvi nic jsem nenapsala tak hrozného - co by tě mělo iritovat ...
Upravil(a) Feuria (22. 8. 2007 14:02)
Není tady
miluju babinet
Upravil(a) Feuria (21. 8. 2007 19:32)
Není tady
Feuria napsal(a):
vašek napsal(a):
Hmm tady měl někdo špatnej víkend, a ztratil smysl pro humor ... teda pokud ho měl
No, kdopak to asi byl
Som mu napísala to isté, ale potom som tam dala len smajlíky, lebo pochybujem, že by mu to humor vrátilo... A začal si on, to je na tom najprovokujúcejšie.
Není tady
a ty PPavlo asi taky
bych o tom něco musela vědět
Není tady
já jsem smyls neztratil, ale nedělám si z nikoho legraci ...
Není tady
Bohužel - my si legraci dělali (akorát to byla pravda) Proto se tohle rozpoutalo !
A už je mi to jedno - ať si každej nabije hubu sám !
Není tady