6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já vím, co myslel..................
Není tady
Modroočko tak takhle to kilo neschodíš :-))
Není tady
Ne-e? Aha, no tak já si jde sednout na rotoped, no..........a budu samozřejmě i šlapat (ne chodník, na tom rotopedu)
Není tady
Vašku, hejbej si zadkem sám....si říkal, že ti začíná růst břicho
Není tady
No tak to ale aby Venda raději víc hýbal pupkem a ne pr.... Moje životní filozofie na dnešní den - udělat zkoušky, anatomie, ortopedie, dermatologie, fuj, nemůžu kvůli těmhle třem potvorám ani pořádně spát, už se mi o nich i zdá. Erotický sny by byly lepší, nebo aspoň o nějaké super dovolené. Takže další moje životní filozofie pro nejbližší dobu - vypadnot po zkouškách někam do světa, nebo aspoň za humna.
Není tady
Modroočko, 3.17 ty teda válíš
Není tady
mě ne hubnu do plavek :-)) ale jak se schazuje břicho to nevím, asi budu dělat stojku a ono se to přesune do ramen :-)))))
Není tady
je konec léta, na to už je Vašíku trochu pozdě, teď už nikoho neohromíš
Není tady
to už ladím formu na příští sezónu abych ohromil a že je co ukazovat letos jsem na koupílku ještě nebyl tak nevíte o co jste přišly
Není tady
já teda určitě o nic
Není tady
to je tím, že nemáš velkou představivost a to je tady potřeba
Není tady
ráda tu představivost přenechám jinejm
Není tady
vašek napsal(a):
to už ladím formu na příští sezónu abych ohromil a že je co ukazovat letos jsem na koupílku ještě nebyl tak nevíte o co jste přišly
Víme, přišly jsme o pohled na Vendu v plavkách............nebo bez plavek...........?
Není tady
Venda bez plavek to by mohlo být docela dobrý přinejmenším bych se zasmála
Není tady
jen v plavkách jsem stydlivej
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Venda bez plavek to by mohlo být docela dobrý přinejmenším bych se zasmála
Není tady
hele, co mě biješ s tebou nejsem
a vůbec, se nestyď a předveď se ne
Není tady
vždyť už jsi to viděla
Není tady
taky si to tady říkat nemusel
Není tady
všechno vyzvoníš tě vyměním
Není tady
Jéééé - už i PPavla
Není tady
Nic nového . Ještě že se tu registrují nové a nové tváře...... Čersvé maso, právě ho přivezli
Hmm tady měl někdo špatnej víkend, a ztratil smysl pro humor ... teda pokud ho měl
Není tady
lvice napsal(a):
Nic nového . Ještě že se tu registrují nové a nové tváře...... Čersvé maso, právě ho přivezli
že by závist
Není tady