6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ivotní filozofie
1. Pokud se k vám jednoho dne ivot otočí zády, chyte ho za pr....
2. Psychiatři říkají, e kadá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, take pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvlátního, pak ten blbec jste vy.
3. Na dosáhnutí cíle je potřebné snít. Take se na vechno vykalete a běte spát.
4. Kdy je vám jednoho dne vae milovaná osoba nevěrná a vy chcete vyskočit z okna, pamatujte: To, co vám nasadili, jsou parohy, ne křídla.
5. Sex je jako karetní hra - pokud nemáte dobrého spoluhráče, pak je lepí mít dobrou ruku.
6. eny jsou jako překlady z cizího jazyka. Ty dobré nejsou věrné a ty věrné nejsou dobré.
7. Kdy jednoho dne ucítíte velké prázdno - jezte, je to hlad.
TAK JEDNODUCHÝ JE IVOT !
Není tady
To je úasný............... a tak nějak ze ivota
Není tady
Jo - hlavně bod 4 se mě líbí
Není tady
to platí absolutně, jedné mojí kolegyni, kdy vyhroovala manelovi skokem z okna, s ledovým klidem odvětil, a teda skočí a nezdruje
Není tady
a skočila ?
Není tady
jasně, e ne
Není tady
uf
Není tady
ale ona by neskočila, já proto říkám, e člověk nemá nikdy vyhroovat něčím, o čem ví, to neudělá, pak je za blbce
Není tady
Peka, blbost, proč ne? Klidně se i pos.at.
Feu, tisknu a dávám na lednici, bod 4
Ani neviete ako momentálne túim potom aby som sa mohla pos.a
Není tady
Sunny2: ... ikdy to k smíchu vlastně není...
Není tady
Kžudne sa pos.r... Ti to elám z úprimna srcca.
Není tady
jékovy voči, kam jsme to doli.....................ke sr...
Není tady
... jo se*rou a jim oči zdůlku lezou ... nic méně - taky bych to uvítala ! potřebuji pár kilo dolů
Hele, hele - matka s dcerou - kampak si to asi se*rou
Není tady
Fe, to znám...tu matku s dcerou. Tři kila dolů by mi taky bodly. Jo, moje současná ivotní filozofie je sundat ty tři kila.
Není tady
sa mi teda smejte... ale to poznáte, e v dobrej spoločnosti sa debata zvrhne buď na sra*čky alebo sex?
Není tady
Ad bod 4 - kdy si dám redbull, tak skočit můu, ne?
Není tady
Nebo vloky s křidýlkama... to by mělo fungovat stejně jako redbull.... .lol:
holky kilo sem kilo tam, chce to trochu pohybu a nevěřím, e by jste ly běhat tak musíte hnout zadkem alepsoň v posteli :-)))))
Není tady
Ale vie, aká som po TOM vdy hladná??? Hneď mi vetky kalórie a jouly radostne naskáču nazad...
Není tady
Přidám: víte, jaký je rozdíl mezi krávou a člověkem?
Kráva ví, jak existovat, jak ít bez pocitu úzkosti ( tj. neurčitého strachu), ví jak ít v poehnané přítomnosti, nezatíená minulostí, ani si uvědomuje hrůzy budoucnosti.
...........Já dodávám: já chci být kráva !!! ......
Nebo se mi líbilo v jedné knize toto:
Kdy se na konci ivota větina lidí ohlíí zpátky, zjistí, e po celou dobu ili prozatimně. Překvapí je zjitění, e právě to, co nechali projít, ani to docenili a ani si to uili, byl zkrátka jejich ivot. A tak člověk podveden nadějí vtančí do náručí smrti.
... a co toto: Vlastní duevní klid si kadý můe naruit jen sám.......
Minulé vzpomínky a budoucí tuby vyvolávají jen neklid. Cesta k duevnímu klidu leí v pozorování přítomnosti a umonění nechat
je nerueně plout řekou vaeho vědomí.
...Květina odpověděla: HLUPÁKU, myslí si, e kvetu proto, abych byla viděna??? Kvetu kvůli sobě, protoe mě to těí a ne kvůli druhým. Moje radost se skládá z toho, e jsem a e kvetu.
Nepotřebovat ádného člověka znamená nebýt nikdy osamělý....
vaek napsal(a):
holky kilo sem kilo tam, chce to trochu pohybu a nevěřím, e by jste ly běhat tak musíte hnout zadkem alepsoň v posteli :-)))))
No vak jo, já se za noc několikrát převrátím z boku na bok, take hýbu v noci zadkem dost.
Není tady
bych řekla, e Vaík myslel úplně jiné hýbání zadkem, jak ho znám
Není tady