29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jste spíše kamarádi ? Mít kamaráda je celkem fajn. Co takhle pohledat někoho, kdo se na Vás podívá a obejme Vás tak, že budete mít nudli v krku a raději než na fotbálek s kamarády z "mokré čtvrti".., půjde raději prodělat s Vámi nákupní martyrium.
Není tady
ADFko a vídáte se vlastně vůbec ? Mě se zdá, že v tom svém narvaném rozvrhu si na tebe najde tak maximálně hoďku někde v běhu. No nevím, nic proti, když má partner koníčky, svoje kamarády, ale co je moc, to je moc. A když nevidí problém, tím hůř...osobně bych to asi zabalila.
Není tady
Ladie napsal(a):
Přijede nad ránem, takže nebýt doma asi nepůjde a na to udělat mu to samé nemám žaludek...
Ale dám mu to pěkně sež.rat.
Pán Plzák, ktorého inak nemusím píše ale peknú vec: Vyčítať je porazenecké a výraz bezmocnosti, vyčítajú tí slabší v partnerstve, tí silnejší PROSTE KONAJÚ. Podľa mňa by si mala konať, Ladie. A čo to je "nemať žalúdok"? Na čo? Však nemusíš robiť nič ilegálne, len si proste zorganizuješ niečo po vlastnej osi! Aby si páníšek vedel plastickejšie predstaviť, ako si sa cítila TY.
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Takže i podle vás je normální, že když spolu dva začnou chodit, něco se změní? To by bylo super, už si totiž začínám připadat jako magor, přistihla jsem se, že se překecávám k přijetí týhle skutečnosti jako něčeho normálního, prostě že i když spolu jsme, je normální se nevidět, je normální mlčet a neztěžovat si, je normální čekat, je normální ustupovat a ustupovat a ustupovat...
Možná bych se ještě stihla zachránit před zmagořením...
Vieš, záleží na jedinej veci: aby OBAJA vo vzťahu boli spokojní, v tom prípade je jedno, či sa vidia raz za mesiac a rozdajú si to spolu raz za pol roka... alebo či sú spolu dennodenne a sex majú tiež denodenne. Hlavný je "konsenzus". Ale ty zjavne spokojná nie si, takže je načase niečo povedať, urobiť, skrátka pohnúť sa z miesta.
Není tady
Selima napsal(a):
Pán Plzák, ktorého inak nemusím píše ale peknú vec: Vyčítať je porazenecké a výraz bezmocnosti, vyčítajú tí slabší v partnerstve, tí silnejší PROSTE KONAJÚ. Podľa mňa by si mala konať, Ladie. A čo to je "nemať žalúdok"? Na čo? Však nemusíš robiť nič ilegálne, len si proste zorganizuješ niečo po vlastnej osi! Aby si páníšek vedel plastickejšie predstaviť, ako si sa cítila TY.
Plzák je staré pra.se - můj názor.
Nakonec jsem se sebrala s šla s chlapama (moc ženských se v mém okolí nevyskytuje) na pivko a přišla jsem ve 4 ráno. Ten valil oči! Od té doby je jako andílek. No nevím, co čekal - že budu sedět doma na zadku a čekat, až se milostpán vrátí?? Takže u nás pohoda!
Není tady
paráda... vyřešila jsi to super!
Není tady
ADFko, tak jak?
Není tady
ADFko, vidím tvého přítele jako člověka, který má široký okruh zájmů a koníčků - do kterých spadáš i ty. Je to člověk, který žije, ale žije svým způsobem. Jakmile mu do toho zasáhneš, půjde váš vztah do háje. Jsi pro něj "jen" jedním z jeho koníčků - dělá každý den to, co ho baví -- jednou jde na fotbal, pak je chvíli s tebou, pak další koníček, další koníček, mezitím je chvíli s tebou, ...atd.
Je to člověk, který chce žít jinak než ty. Proto ti je s ním krásně, když jste spolu - jemu je 100% taky krásně s tebou - jen tomu vztahu věnuje omezený čas, tak jako fotbálku. Jemu je dobře i s kámošema. Prostě u něj není něco víc něco míň.
Buď budeš mít také své zájmy, které v mezičase budeš provozovat a čas od času se vaše akce setkají, nebo si budeš muset najít někoho, pro koho vztah s partnerkou bude na vyšší úrovni, než jeho kamarádíčci či koníčky.
Jen pak budeš štastná a spokojená. Pokud máte už teď každý jiný pohled na soužití či vedení způsobu partnerského života, tak nečekej, že časem se to zlepší. Až budeš doma s miminkem, pak teprve poznáš, jak ses mýlila ve výběru tatíka.
Upravil(a) petra72 (28. 8. 2007 20:01)
Vidí to jinak... Myslí, že spolu zas tak málo nejsem a docela koukal, jak to vidím já. Je na mě teď hodnej, je starostlivej, jestli se uvidíme, ale stejně dneska zas jede pryč a tudíž se neuvidíme. Nechci, aby to znělo nějak hnusně - je mi 24 let a nechci se plácat ve vzathu, kterej nikam nesměřuje. Všechny ty jeho aktivity stojí hodně peněz, ale nevydělá jich zdaleka tolik, aby mohl takhle žít pořád. Kdyby měl platit byt, starat se o rodinu... Mám obavy, že by si to pak vyčítal. Nebo mně. Že by nebyl spokojenej...
Není tady