29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holka, myslím, že jsi si sama našla odpověď: "Myslím, že i to, že odejdu, mu bude fuk."
Chytrému napověz a hloupého trkni
Já věřím, že jsi chytrá holka a trknutí nebude třeba.
Není tady
Hanka1: Jenže vždycky si řeknu - co kdyby...? I chytrá holka může udělat blbý rozhodnutí... Jsem ve fázi, kdy radši klidně uslyším, že o víkendu opigloval tři holky a pak dospěl k názoru, že mě nechce, než aby to takhle pokračovalo... Už chci mít jasno. Vědět.
Chjo.
Není tady
Vůbec netvrdím, že jsi hloupá. A s tím, že i chytrá holka může uděla blbý rozhodnutí, naprosto souhlasím. Mám s tím vlastní zkušenost
Máš přece nějakou důstojnost a hodnotu. Tak si nenech všechno líbit. Já vím, za trochu lásky šel bych světa kraj, ale... všechno má své meze. Jestli nechceš, aby to takhle pokračovalo, tak s tím skoncuj... Tohle Tě jenom ponižuje.
Upravil(a) Hanka1 (26. 8. 2007 13:07)
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Dneska odpo jsme měli jet ve čtyřech na vyjížďku na moto. Mně nenapsal, ale tomu druhýmu klukovi, ať jedou sami, že prej se vrátí až večer. Nejhorší je, že máme příští víkend zaplacený rafty, je to na jméno, takže nevím, no přinejhorším přijdu o 3 litry...
PPavlaa - a nevíš, kde čeká?
Prostě nevím, co mám udělat. Nic ho asi nepřinutí chytit se za nos. Myslím, že i to, že odejdu, mu bude fuk. Než něco řešit, to se asi snáz vyrovná s tímhle. Jestli mě má rád taky nevím, páč už mi to dlooooouho nedal nijak najevo. Ale cenu to prej podle něj má! Už mě to ne-ba-ví!!!((((
Neblázni, po světě běhá chlapů a každej není takovej vůl Jen s ním ztrácíš čas, on o tebe něják zvlášť nestojí - promiň....
Není tady
PPavlaa - nemusíš se omlouvat, já už jsem si to přiznala, takže se s tím sžívám. Není to vůbec jednoduchý, jsem ješita, copak mě může někdo nemít rád?
Jenom se bojím, jak to dneska dopadne. Páč si myslím, že se vrátí Děčína, půjde na inlajny, pak s klukama na jedno a domů dorazí v devět večer. I když ví, že s ním chci mluvit a sám včera psal, ať počkám na dnešek. A to už teda opravdu nic řešit nechci, protože mi určitě budou kapat slzy a mám mrchy oči a ráno bych neviděla na cestu a ... a vůbec. Ale nevím, jestli čekat dál, třeba do zítra (i když to má zas floorball v Plzni, v úterý volejbal v Plzni, to tam možná i zůstane, protože "se ještě pivka "poté" neúčastnil a mrzí ho to", ve středu asi hokej už...), nebo mu prostě říct do telefonu "tak se měj" a nazdar. Co byste udělaly vy?
Není tady
Počkej on ví, že s ním chceš mluvit, jste domluvení na dnešek a ty myslíš, že jako si půjde za svým programem a ty počkáš, až bude mít čas ?
No, myslím, že jsi hodně tolerantní, já jsem asi jak to říct... víc temperamentní řekněme
Já bych s ním vyběhla asi už dávno, právě kvůli té ješitnosti, tohle by nebylo nic pro mě.... nikdy jsem nic takového nezažila, těžko říct....
Hele, já bych prostě na nic nečekala, byli jste domluveni na dnešek, že si spolu promluvíte ? Ví, že už toho máš dost a chceš to už řešit ne jen čekat ? A stejně přijede až zítra, protože dnes se mu nehodíš do krámu ? Zítra už bych s ním nic neřešila, prostě by byl konec a hotovo...koledoval si o to už dávno, tak co s ním... asi bych udělala co píšeš, prostě mu řekla do telefonu měj se a nazdar a víc to neřešila....
A hlavně nebreč, ne před ním, ne do telefonu
Není tady
PPavlaa - právě že bych nikdy neřekla, jak tolerantní umím bejt... Pořád čekám, že se ten jeho cit ke mně nějak projeví, pořád si říkám počkej ještě, třeba to bude dobrý... Ale mám taky jen jednu sadu nervů, že No domluvili jsme se před chvílí na půl osmé... Tak uvidím... Ale on ví, že to nebude příjemný, moc si od toho neslibuju, nic mi neřekne, maximálně že neví, co jako má dělat. A to na něj mluvím česky, a přesto mi nerozumí...
Držte palce, holky, a dík...
Upravil(a) ADFka2 (26. 8. 2007 14:40)
Není tady
já bych řekla, že on nechce rozumět
nevím, když miluju, chci být s tím druhým co nejvíc, ale toto.... palečky budu držet, hodně štěstí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nevím, když miluju, chci být s tím druhým co nejvíc, ale toto.... palečky budu držet, hodně štěstí
To si právě taky myslím - hlavně jako ty první měsíce, to jsem dostala kytku jen tak, za nic. Volal, psal smsky, neměl problém říct mi, že mě má rád...
Víš, jenom nechápu, když už to u něj asi skončilo, proč mě krucinál nepošle do háje???
Není tady
On žádný problém nemá - je mu skvěle a dělá si co chce, čeká až to za něj vyřešíš, sám nechce nic řešit - na co, nějak to dopadne...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nevím, když miluju, chci být s tím druhým co nejvíc, ale toto.... palečky budu držet, hodně štěstíTo si právě taky myslím - hlavně jako ty první měsíce, to jsem dostala kytku jen tak, za nic. Volal, psal smsky, neměl problém říct mi, že mě má rád...
Víš, jenom nechápu, když už to u něj asi skončilo, proč mě krucinál nepošle do háje???
A proč by to prosím tě dělal ? Vždyť jemu to tak zatím vyhovuje, svůj volný čas si tráví s kým chce, kde chce, bez ohledu na tebe, když má chuť, přijde za tebou a nemusí nikde nikoho lovit, aby měl sex, protože na tohle má přece tebe a ty po něm nic nechceš, neprudíš, jen trpělivě čekáš...
Proč by něco měnil? A když mu něco vyčteš? Uchlácholí tě řečma, že nerozumí, co ti vlastně vadí, tak co. On nic neřeší, je mu to tak prostě vyhovuje a jak to vidíš ty, je mu srdečně jedno.... buď se s tím smiř, protože jiný to nejspíš nikdy nebude, nebo ho kopni do zadní části těla...
Upravil(a) PPavlaa (26. 8. 2007 16:41)
Není tady
Takže i podle vás je normální, že když spolu dva začnou chodit, něco se změní? To by bylo super, už si totiž začínám připadat jako magor, přistihla jsem se, že se překecávám k přijetí týhle skutečnosti jako něčeho normálního, prostě že i když spolu jsme, je normální se nevidět, je normální mlčet a neztěžovat si, je normální čekat, je normální ustupovat a ustupovat a ustupovat...
Možná bych se ještě stihla zachránit před zmagořením...
Není tady
Holky, jak to děláte, že se k vám ti chlapi takhle chovají ? Ke mně si to ještě žádný nedovolil.
Mějte víc sebeúcty, proboha !
Není tady
mashanka - ke mně si to dřív taky žádnej nedovolil. Možná Tě to teprve čeká...
Není tady
To těžko. Je mi 40 a v tom věku už to člověk má srovnaný. Ale nikdy bych se sebou nenechala takhle vláčet - nic ve zlém, ale podle mě si za to můžeš sama - pro něj je pohodlné, dělat si co chce, když mu to toleruješ, jak už napsaly holky
Není tady
mashanka napsal(a):
Holky, jak to děláte, že se k vám ti chlapi takhle chovají ? Ke mně si to ještě žádný nedovolil.
Mějte víc sebeúcty, proboha !
ja tomu rikam plizive zatmeni mozku...prusvih je, ze si obcas ani nevsimnes, ze zacinas takhle blbnout a vsechno tolerovat a omlouvat...jeden cas jsem mela taky nabeh na tezkou formu slepice domaci a to uz mi rikali i kamaradi, ze to trochu prehanim...no, nastesti to dobre dopadlo a ted uz vim, na co si mam davat pozor
Není tady
No to je právě přesně ono, když pak napíšu sem a dostane se mi nezaujatých odpovědí, leccos si uvědomím, něco, co jsem třeba ani o sobě nevěděla. Teď už mám jasno v tom, že normální to není - nejsem blbá, ale když něčemu ustupujete iks měsíců, zvyknete si na to. Já jen potřebuju najít cestu ven.
Mashanka: to víš, internet stírá rozdíly
HB: já jsem asi nenabíhala na slepici, ale byla by ze mě asi ustrašená krysička, co má strach na něco se zeptat, něčemu odporovat či třeba chtít něco po svým.
Zabráním tomu!!!
Není tady
ADFka2 napsal(a):
...... i když spolu jsme, je normální se nevidět, je normální mlčet a neztěžovat si, je normální čekat, je normální ustupovat a ustupovat a ustupovat...
Není to normální, pro většinu lidí. A jak se zdá, pro tebe taky ne . On se chová jako sobec a nevěřím, že se někdy změní. A dovedeš si představit, jak by to vypadalo, kdybyste měli děti???
Není tady
ADFka2: ta slepice byla minena na me...proste jsem tak kvokala a starala se, abych si ja udelala cas, kdyz on ho obcas mel na me...naopak to moc nebyvalo...ale nejhorsi na tom je, ze tenhle vysledek byla predevsim moje chyba, mela jsem se od zacatku delat vic vzacnou a vic si vazit sveho casu a zajmu...
no, ale poucila jsem se a ted uz na pisknuti nepribiham a je mi dobre
Není tady
vavatu: NE! Už ne... Jenže pořád jsem si řkala, že třeba potřebuje čas... Ale je to jen horší... Už se nemůžu dočkat večera. Pořád lepší vědět, že je konec, než jen přemejšlet a přemejšlet... Už mám hlavu jak meloun!
Není tady
HB napsal(a):
ADFka2: ta slepice byla minena na me...proste jsem tak kvokala a starala se, abych si ja udelala cas, kdyz on ho obcas mel na me...naopak to moc nebyvalo...ale nejhorsi na tom je, ze tenhle vysledek byla predevsim moje chyba, mela jsem se od zacatku delat vic vzacnou a vic si vazit sveho casu a zajmu...
no, ale poucila jsem se a ted uz na pisknuti nepribihama je mi dobre
správně - to funguje
Není tady
HB: já jsem to pochopila
Možná jsem opakovala tvou chybu...
Napravit ale už nepůjde.
Není tady
mashanka napsal(a):
správně - to funguje
jj, funguje, jen je treba se obcas premoct a rict, ze nemam cas, i kdyz bych mela a nejradsi bych mu skocila kolem krku, neodpovedet na smsku obratem...je to drina...
ADFka2: ja svoji chybu taky napravuju uz s nekym jinym...hlavne proto, ze mi tohle vsechno doslo az v dobe, kdy se nas vztah definitivne rozpadal (naivne jsem se to predtim snazila zachranovat tim, ze jsem slepicila cim dal vic...pak uz mi to zaclo dochazet, ale bylo pozde.. holt jsem v nekterych vecech trosku natvrdla
)
Není tady
HB napsal(a):
mashanka napsal(a):
Mějte víc sebeúcty, proboha !ja tomu rikam plizive zatmeni mozku...prusvih je, ze si obcas ani nevsimnes, ze zacinas takhle blbnout a vsechno tolerovat a omlouvat...jeden cas jsem mela taky nabeh na tezkou formu slepice domaci a to uz mi rikali i kamaradi, ze to trochu prehanim...no, nastesti to dobre dopadlo a ted uz vim, na co si mam davat pozor
Náběh na těžkou formu slepice domácí Tak to je super. Já bych se za ten náběh nestyděla, pokud se ta slepičí nemoc zavčas podchytí, tak jak píše HB tak už potom člověk ví, na co si má dávat pozor. Žádný učený z nebe nespadl a o vyléčených slepicích to platí dvojnásob. Ty sice nepadají z nebe, ale z kurníku, ale výsledek je stejný = poučení z chyb, které nám brání je opakovat.
ADFko, nic se neboj a pošli ho do háje. Za dva měsíce z toho rozchodu budeš venku a navíc hrdá, že jsi to zvládla sama se rozhodnout.
Moc Ti držím pěsti, aby jsi to zvládla.
Ať si pán chodí sportovat a za klukama a kdo ví kam ještě. Ty od teďka začneš chodit na kosmetiku, ke kadeřnici, do posilovny, do báru na koktejly, budeš si na sebe kupovat hezké oblečení... prostě budeš si užívat singlovského života a uvidíš, že to taky není na čas k zahození.
Není tady
Tak tohle je asi neřešitelná záležitost..leda chvíli vydržet...jemně naznačovat, že existuješ a jednoho dne ho postavit před hotovou věc...buď s tebou bude víc času nebo šmitec..
Asi chápu, jak na tom jsi, mám to doma podobně, přede mnou neměl pořádný vztah, takže kamarádi jsou mu vším a nechce je za žádnou cenu omezovat, kdykoliv zavolají nebo něco chtějí podniknout, pozvou ho, on ve finále vše zařizuje a na úkor čeho? Našeho vztahu..
Nervíky už porupaly, ani hořčík nepomohl..
Tak jsem ho vytáhla na romantiku k řece..popíjeli jsme pivko a já mu to tam mezi řečí řekla, "mám tě ráda i tvé kámoše, ale životní partneři jsme my dva, se mnou budeš sdílet postýlku...neomezuju tě a ani to nechci, ale neubližuj našemu vztahu tím, že všichni něco potřebují nebo tě někam zvou..i když jsi dobrák a se všemi chceš být za dobře, jednou se zkus zastavit a podívej, jak se ti hroutí vztah...."
Člověk musí působit na jejich ješitnost...chceš s ním zajít na kafe, nemá čas, oka, tak zavolám známému, on si ho třeba najde..
I když ti z hrdou tváří řekne, ať si jdeš..uvnitř to bude jinak..
Není tady