Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 26. 8. 2007 12:39

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno

Re: Nemá na mě čas!

Holka, myslím, že jsi si sama našla odpověď: "Myslím, že i to, že odejdu, mu bude fuk."
Chytrému napověz a hloupého trkni wink
Já věřím, že jsi chytrá holka a trknutí nebude třeba.

Není tady

#27 26. 8. 2007 12:56

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Hanka1: big_smile Jenže vždycky si řeknu - co kdyby...? I chytrá holka může udělat blbý rozhodnutí... Jsem ve fázi, kdy radši klidně uslyším, že o víkendu opigloval tři holky a pak dospěl k názoru, že mě nechce, než aby to takhle pokračovalo... Už chci mít jasno. Vědět.
Chjo.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#28 26. 8. 2007 13:07

Hanka1
♥♥♥----

Vůbec netvrdím, že jsi hloupá. A s tím, že i chytrá holka může uděla blbý rozhodnutí, naprosto souhlasím. Mám s tím vlastní zkušenost wink
Máš přece nějakou důstojnost a hodnotu. roll Tak si nenech všechno líbit. Já vím, za trochu lásky šel bych světa kraj, ale... všechno má své meze.  Jestli nechceš, aby to takhle pokračovalo, tak s tím skoncuj... Tohle Tě jenom ponižuje.

Upravil(a) Hanka1 (26. 8. 2007 13:07)

Není tady

#29 26. 8. 2007 13:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

Dneska odpo jsme měli jet ve čtyřech na vyjížďku na moto. Mně nenapsal, ale tomu druhýmu klukovi, ať jedou sami, že prej se vrátí až večer. Nejhorší je, že máme příští víkend zaplacený rafty, je to na jméno, takže nevím, no přinejhorším přijdu o 3 litry... sad
PPavlaa - a nevíš, kde čeká? big_smile
Prostě nevím, co mám udělat. Nic ho asi nepřinutí chytit se za nos. Myslím, že i to, že odejdu, mu bude fuk. Než něco řešit, to se asi snáz vyrovná s tímhle. Jestli mě má rád taky nevím, páč už mi to dlooooouho nedal nijak najevo. Ale cenu to prej podle něj má! Už mě to ne-ba-ví!!! sad((((

Neblázni, po světě běhá chlapů a každej není takovej vůl pussa Jen s ním ztrácíš čas, on o tebe něják zvlášť nestojí - promiň....

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 26. 8. 2007 13:55

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa - nemusíš se omlouvat, já už jsem si to přiznala, takže se s tím sžívám. Není to vůbec jednoduchý, jsem ješita, copak mě může někdo nemít rád? smile
Jenom se bojím, jak to dneska dopadne. Páč si myslím, že se vrátí  Děčína, půjde na inlajny, pak s klukama na jedno a domů dorazí v devět večer. I když ví, že s ním chci mluvit a sám včera psal, ať počkám na dnešek. A to už teda opravdu nic řešit nechci, protože mi určitě budou kapat slzy a mám mrchy oči a ráno bych neviděla na cestu a ... a vůbec. Ale  nevím, jestli čekat dál, třeba do zítra (i když to má zas floorball v Plzni, v úterý volejbal v Plzni, to tam možná i zůstane, protože "se ještě pivka "poté" neúčastnil a mrzí ho to", ve středu asi hokej už...), nebo mu prostě říct do telefonu "tak se měj" a nazdar. Co byste udělaly vy?

Není tady

#31 26. 8. 2007 14:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Počkej on ví, že s ním chceš mluvit, jste domluvení na dnešek a ty myslíš, že jako si půjde za svým programem a ty počkáš, až bude mít čas ?
No, myslím, že jsi hodně tolerantní, já jsem asi jak to říct... víc temperamentní řekněme tongue
Já bych s ním vyběhla asi už dávno, právě kvůli té ješitnosti, tohle by nebylo nic pro mě....  nikdy jsem nic takového nezažila, těžko říct....
Hele, já bych prostě na nic nečekala, byli jste domluveni na dnešek, že si spolu promluvíte ? Ví, že už toho máš dost a chceš to už řešit ne jen čekat ? A stejně přijede až zítra, protože dnes se mu  nehodíš do krámu ? Zítra už bych s ním nic neřešila, prostě by byl konec a hotovo...koledoval si o to už dávno, tak co s ním... asi bych udělala co píšeš, prostě mu řekla do telefonu měj se a nazdar a víc to neřešila....
A hlavně nebreč, ne před ním, ne do telefonu pussa

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 26. 8. 2007 14:39

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa - právě že bych nikdy neřekla, jak tolerantní umím bejt... Pořád čekám, že se ten jeho cit ke mně nějak projeví, pořád si říkám počkej ještě, třeba to bude dobrý... Ale mám taky jen jednu sadu nervů, že sad  No domluvili jsme se před chvílí na půl osmé... Tak uvidím...  Ale on ví, že to nebude příjemný, moc si od toho neslibuju, nic mi neřekne, maximálně že neví, co jako má dělat. A to na něj mluvím česky, a přesto mi nerozumí... dumbom
Držte palce, holky, a dík...

Upravil(a) ADFka2 (26. 8. 2007 14:40)

Není tady

#33 26. 8. 2007 14:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já bych řekla, že on nechce rozumět sad
nevím, když miluju, chci být s tím druhým co nejvíc, ale toto.... palečky budu držet, hodně štěstí pussa

Není tady

#34 26. 8. 2007 15:11

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

nevím, když miluju, chci být s tím druhým co nejvíc, ale toto.... palečky budu držet, hodně štěstí pussa

To si právě taky myslím - hlavně jako ty první měsíce, to jsem dostala kytku jen tak, za nic. Volal, psal smsky, neměl problém říct mi, že mě má rád...
Víš, jenom nechápu, když už to u něj asi skončilo, proč mě krucinál nepošle do háje??? dumbom

Není tady

#35 26. 8. 2007 15:14

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

On žádný problém nemá - je mu skvěle a dělá si co chce, čeká až to za něj vyřešíš, sám nechce nic řešit - na co, nějak to dopadne...

Strach je malá smrt...

Není tady

#36 26. 8. 2007 16:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

To si právě taky myslím - hlavně jako ty první měsíce, to jsem dostala kytku jen tak, za nic. Volal, psal smsky, neměl problém říct mi, že mě má rád...
Víš, jenom nechápu, když už to u něj asi skončilo, proč mě krucinál nepošle do háje??? dumbom

A proč by to prosím tě dělal ? Vždyť jemu to tak zatím vyhovuje, svůj volný čas si tráví s kým chce, kde chce, bez ohledu na tebe, když má chuť, přijde za tebou a nemusí nikde nikoho lovit, aby měl sex, protože na tohle má přece tebe a ty po něm nic nechceš, neprudíš, jen trpělivě čekáš...
Proč by něco měnil? A když mu něco vyčteš? Uchlácholí tě řečma, že nerozumí, co ti vlastně vadí, tak co. On nic neřeší, je mu to tak prostě vyhovuje a jak to vidíš ty, je mu srdečně jedno.... buď se s tím smiř, protože jiný to nejspíš nikdy nebude, nebo ho kopni do zadní části těla...

Upravil(a) PPavlaa (26. 8. 2007 16:41)

Není tady

#37 26. 8. 2007 17:36

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Takže i podle vás je normální, že když spolu dva začnou chodit, něco se změní? To by bylo super, už si totiž začínám připadat jako magor, přistihla jsem se, že se překecávám k přijetí týhle skutečnosti jako něčeho normálního, prostě že i když spolu jsme, je normální se nevidět, je normální mlčet a neztěžovat si, je normální čekat, je normální ustupovat a ustupovat a ustupovat...
Možná bych se ještě stihla zachránit před zmagořením... hmm

Není tady

#38 26. 8. 2007 17:47

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Holky, jak to děláte, že se k vám ti chlapi takhle chovají ? Ke mně si to ještě žádný nedovolil.
Mějte víc sebeúcty, proboha !

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#39 26. 8. 2007 17:48

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

mashanka - ke mně si to dřív taky žádnej nedovolil. Možná Tě to teprve čeká... big_smile

Není tady

#40 26. 8. 2007 17:52

mashanka
Zablokovaný

To těžko. Je mi 40 a v tom věku už to člověk má srovnaný. Ale nikdy bych se sebou nenechala takhle vláčet - nic ve zlém, ale podle mě si za to můžeš sama - pro něj je pohodlné, dělat si co chce, když mu to toleruješ, jak už napsaly holky

Není tady

#41 26. 8. 2007 17:58

HB
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

Holky, jak to děláte, že se k vám ti chlapi takhle chovají ? Ke mně si to ještě žádný nedovolil.

ja tomu rikam plizive zatmeni mozku...prusvih je, ze si obcas ani nevsimnes, ze zacinas takhle blbnout a vsechno tolerovat a omlouvat...jeden cas jsem mela taky nabeh na tezkou formu slepice domaci a to uz mi rikali i kamaradi, ze to trochu prehanim...no, nastesti to dobre dopadlo a ted uz vim, na co si mam davat pozor lol

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#42 26. 8. 2007 18:04

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

No to je právě přesně ono, když pak napíšu sem a dostane se mi nezaujatých odpovědí, leccos si uvědomím, něco, co jsem třeba ani o sobě nevěděla. Teď už mám jasno v tom, že normální to není - nejsem blbá, ale když něčemu ustupujete iks měsíců, zvyknete si na to. Já jen potřebuju najít cestu ven.
Mashanka: to víš, internet stírá rozdíly big_smile
HB: já jsem asi nenabíhala na slepici, ale byla by ze mě asi ustrašená krysička, co má strach na něco se zeptat, něčemu odporovat či třeba chtít něco po svým.
Zabráním tomu!!!
rock

Není tady

#43 26. 8. 2007 18:05

vavatu
♥♥-----

ADFka2 napsal(a):

...... i když spolu jsme, je normální se nevidět, je normální mlčet a neztěžovat si, je normální čekat, je normální ustupovat a ustupovat a ustupovat...

Není to normální, pro většinu lidí. A jak se zdá, pro tebe taky ne smile. On se chová jako sobec a nevěřím, že se někdy změní. A dovedeš si představit, jak by to vypadalo, kdybyste měli děti???

Není tady

#44 26. 8. 2007 18:13

HB
♥♥♥♥♥--

ADFka2: ta slepice byla minena na me...proste jsem tak kvokala a starala se, abych si ja udelala cas, kdyz on ho obcas mel na me...naopak to moc nebyvalo...ale nejhorsi na tom je, ze tenhle vysledek byla predevsim moje chyba, mela jsem se od zacatku delat vic vzacnou a vic si vazit sveho casu a zajmu...
no, ale poucila jsem se a ted uz na pisknuti nepribiham lol a je mi dobre

http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#45 26. 8. 2007 18:15

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

vavatu: NE! Už ne... Jenže pořád jsem si řkala, že třeba potřebuje čas... Ale je to jen horší... Už se nemůžu dočkat večera. Pořád lepší vědět, že je konec, než jen přemejšlet a přemejšlet... Už mám hlavu jak meloun!

Není tady

#46 26. 8. 2007 18:16

mashanka
Zablokovaný

HB napsal(a):

ADFka2: ta slepice byla minena na me...proste jsem tak kvokala a starala se, abych si ja udelala cas, kdyz on ho obcas mel na me...naopak to moc nebyvalo...ale nejhorsi na tom je, ze tenhle vysledek byla predevsim moje chyba, mela jsem se od zacatku delat vic vzacnou a vic si vazit sveho casu a zajmu...
no, ale poucila jsem se a ted uz na pisknuti nepribiham lol a je mi dobre

správně - to funguje godlike

Není tady

#47 26. 8. 2007 18:16

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

HB: já jsem to pochopila smile
Možná jsem opakovala tvou chybu...
Napravit ale už nepůjde.

Není tady

#48 26. 8. 2007 18:21

HB
♥♥♥♥♥--

mashanka napsal(a):

správně - to funguje godlike

jj, funguje, jen je treba se obcas premoct a rict, ze nemam cas, i kdyz bych mela a nejradsi bych mu skocila kolem krku, neodpovedet na smsku obratem...je to drina...stolt

ADFka2: ja svoji chybu taky napravuju uz s nekym jinym...hlavne proto, ze mi tohle vsechno doslo az v dobe, kdy se nas vztah definitivne rozpadal (naivne jsem se to predtim snazila zachranovat tim, ze jsem slepicila cim dal vic...pak uz mi to zaclo dochazet, ale bylo pozde..dumbom holt jsem v nekterych vecech trosku natvrdla hmm )

Není tady

#49 26. 8. 2007 19:00

Hanka1
♥♥♥----

HB napsal(a):

mashanka napsal(a):

ja tomu rikam plizive zatmeni mozku...prusvih je, ze si obcas ani nevsimnes, ze zacinas takhle blbnout a vsechno tolerovat a omlouvat...jeden cas jsem mela taky nabeh na tezkou formu slepice domaci a to uz mi rikali i kamaradi, ze to trochu prehanim...no, nastesti to dobre dopadlo a ted uz vim, na co si mam davat pozor lol

Náběh na těžkou formu slepice domácí big_smile Tak to je super. Já bych se za ten náběh nestyděla, pokud se ta slepičí nemoc zavčas podchytí, tak jak píše HB tak už potom člověk ví, na co si má dávat pozor. Žádný učený z nebe nespadl a o vyléčených slepicích to platí dvojnásob. Ty sice nepadají z nebe, ale z kurníku, ale výsledek je stejný = poučení z chyb, které nám brání je opakovat.

ADFko, nic se neboj a pošli ho do háje. Za dva měsíce z toho rozchodu budeš venku a navíc hrdá, že jsi to zvládla sama se rozhodnout.
Moc Ti držím pěsti, aby jsi to zvládla. pussa
Ať si pán chodí sportovat a za klukama a kdo ví kam ještě. Ty od teďka začneš chodit na kosmetiku, ke kadeřnici, do posilovny, do báru na koktejly, budeš si na sebe kupovat hezké oblečení... prostě budeš si užívat singlovského života a uvidíš, že to taky není na čas k zahození. stolt

Není tady

#50 26. 8. 2007 19:31

fishmisty
♥♥-----

Tak tohle je asi neřešitelná záležitost..leda chvíli vydržet...jemně naznačovat, že existuješ a jednoho dne ho postavit před hotovou věc...buď s tebou bude víc času nebo šmitec..
Asi chápu, jak na tom jsi, mám to doma podobně, přede mnou neměl pořádný vztah, takže kamarádi jsou mu vším a nechce je za žádnou cenu omezovat, kdykoliv zavolají nebo něco chtějí podniknout, pozvou ho, on ve finále vše zařizuje a na úkor čeho? Našeho vztahu..dumbom
Nervíky už porupaly, ani hořčík nepomohl..
Tak jsem ho vytáhla na romantiku k řece..popíjeli jsme pivko a já mu to tam mezi řečí řekla, "mám tě ráda i tvé kámoše, ale životní partneři jsme my dva, se mnou budeš sdílet postýlku...neomezuju tě a ani to nechci, ale neubližuj  našemu vztahu tím, že všichni něco potřebují nebo tě někam zvou..i když jsi dobrák a se všemi chceš být za dobře, jednou se zkus zastavit a podívej, jak se ti hroutí vztah...."
Člověk musí působit na jejich ješitnost...chceš s ním zajít na kafe, nemá čas, oka, tak zavolám známému, on si ho třeba najde..
I když ti z hrdou tváří řekne, ať si jdeš..uvnitř to bude jinak..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí