29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, moc děkuji,dopoledne jsem si to namazala tea tree olejíček a hodně se to zlepšilo,sice to chvíli pálilo,ale pak se to zklidnilo.Teď jsem přinesla Canesten krém,tak jsem to mázla znova a večer zkusím Femigel. Ale začala jsem trošičku špinit,teď nevím, zda je to před MS ( zítra je to přesně 28dní od potratu) nebo je to tak podrážěné.
Není tady
IvoM,dle tveho popisu mas podle me mikozu,muze nastat po lecich,vetsinou po antibiotikach nebo s myti genitalii mydly.zabira clotrimazol nebo canesten.mas narusene prirozene ph v pochve.nebo lekar predepise vkladaci kapsle.na myti pouzivej Laktacid femina.tak brzke uzdraveni at tu houbicku co nejdrive zazenes:)
Není tady
Ahoj Ivuško, mě clotrimazol, canesten a podobné léky dost dráždí a vysušují. Používám Fungicidin mast, pokud ti nevadí lanolin, je nejšetrnější. Mažu pysky a pokud je hůř, zavedu si mastí namazaný tampon. Tak ať tě candida moc dlouho netrápí. A pozor, pokud vymizí a do měsíce se vrátí, je třeba ji přeléčit důkladněji!
Není tady
Bětuš, moc díky za radu,už je to lepší, buď pomohlo, že přišla MS a vyčistilo se to, nebo zabrala léčba ( mazala jsem Cenestelem a zaváděla Femigel). Uvidíme, zda to vydrží.
Není tady
Já mám tu zkušenost, že se mi vždy podobná lapálie objevila právě před menzes a doktor se mne i vždycky ptal - necachtala jste se v horké vodě nebo nečekáte menzes? Akorát. Při menzes to nevadilo a jak teta odjela, hned se to zase projevilo. Taky mi zabíral Fungicidin, ale raději jsem si nechala vždycky předepsat takové průhledné globule, nevím, co to je a to byla tutovka. nedoplácelo se nic, doktorka mi ej i dala přímo v ordinaci. On ten gynopevaryl zabere, ale když jsem si ho koupila opakovaně, tak už pak nezabral. Tak nevim. A jinak to hezky zklidní jogurt. Můj oblíbený - hustý chocenický
Není tady
Souhlas s Nety, menses mykózu "vypláchne", ale pak se může projevit znovu. Takže pokud se vrátí, nakluš k lékaři. A hlavně nepoužívat mýdlo ani jiné sprcháče a šampony s obsahem mýdla. Jedině intimní gely bez mýdla, výrobků je na trhu spousta a nemusí to být zrovna ty nejdražší. Jo a málo cukru, málo soli, bacha na sladká vína a horkou užitkovou vodu. Jogurt používat do bříška i do pipiny.
Není tady
IviM zkus i ten Rosalgin, já ho používala i během léčby "bobulema" , páč strašně vysušovaly a teď si ho dám preventivně, když mám pocit, že mi "tam něco nesedí " a zatím ťukyťuk dobrý
Není tady
Rosalgin uleví, ale při častém používání taky může vysušovat. Ovšem ne tolik, jako bobule. Mám s ním dobré zkušenosti.
Není tady