Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 15. 8. 2007 9:48

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Holky, mám problém - výtok...

Ahoj holky, jsem už 4 týdny po revizi a stále mě trápí výtok. Když jsem přestala krvácet,tak výtok byl velmi silný, hlenovitý,nazelenalý. Avšak nesvědil,nepálil,tak jsem to spojovala s ovulací. Nyní je výtok mírnější,bezbarvý,ale silně svědivý až pálivý. V noci se kvůli tomu budím, už nevím, co s tím. Zkusila jsem čípky Gyno Povaryl,ale nezabralo to, spíš se to zhoršilo. Dokonce jsem začala často chodit na malou, tak už nevím, zda to není spojeno se zánětem močových cest. Když to řeknu přímo, tak mám to tam dole úplně zapruzené, červené. Když se sprchuji, tak to až pálí. V noci pro úlevu používám intimní vlhčené ubrousky,které mi to trochu ochladí,ale přesto neléčí. Nevíte co s tím? Nechci se mi otravovat lékaře, ještě nejsem po šeastinedělí, třeba se ještě tělo čistí a patří k tomu,ale také nechci něco zanedbat a hlavně je to velmi nepříjemné. Je mi dovné, když byl výtok silný,tak to nepálilo a teď, když výtok zeslábl,tak to má takové projevy.

Není tady

#2 15. 8. 2007 9:51

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek za Prahou
Web

Re: Holky, mám problém - výtok...

Ivčo měla jsem tohle během tábora.... teda ne ten silný výtok, který popisuješ prvotně... ale spíš světlý a dole jsem vypadala asi úplně stejně jak popisuješ ty... osobně nedám dopustit na canesten krém... ten mi zatím pomohl vždycky...

Upravil(a) mufina1 (15. 8. 2007 9:51)

Není tady

#3 15. 8. 2007 9:56

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Web

Ivuš tak já to mám přesně teď - výtok jako prase,spojuji to s tím Clomhexalem,na noc se mažu -a teď se podržte - dětským Avirilem na opruzenou kůži...takže já dole vypadám jak po osypkách hrůza,ale je to tím že jsem pořád nosila vložku - ať velkou nebo malou,takže teď to nechávám bez ní- sice na kalhotkách večer hrůza,ale aspoň ta kůže dýchá , nebo ještě framikoin,ale ten jen na zevní použití ale hodně mi pomáhá..taky jsem se musela přestat holit dole,abych to nerozeškrábala,ale svědivý výtok je opravdu prevít. Držím palce ať to máš brzy pryč pussa

Není tady

#4 15. 8. 2007 9:57

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Mufí, moc děkuji za radu, hned utíkám do lékárny,v noci jsem přemýšlela co koupit,co by pomohlo. Jsem ráda,že nejsem sama, tak nějak jsem se styděla to přiznat. kapitulation

Není tady

#5 15. 8. 2007 10:00

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ivčo my to tu v tu dobu řešily s Markétkou.. ona na tom byla stejně... je to hrůza... ale občas to prostě mám... dumbom mám pocit, že tenkrát mě to nejvíc udělal utroš.. dumbom

Není tady

#6 15. 8. 2007 10:03

malinkej
Letňátka 2008
Web

Ivko to já plně chápu,já měla pocit studu že tam mám opruzeniny,jsem si připadala pěkně blbě !!

Není tady

#7 15. 8. 2007 10:08

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

holky já si zas připadala blbě jak to svědilo... reta nejhorší to bylo v noci... to jsem byla schopná rozškrábat se do krve... teda zní to hrozně, když to sem takhle píšu, ale my si rozumíme.. gloria

Není tady

#8 15. 8. 2007 10:10

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Malinkje, přesně tak, jako opruzeniny,nikdy jsem to neměla, chudinky ženské, které na to trpí. Framykoin mám doma, ale nenapadlo mě ho použít. Já to potírala od toho Gynopevarylu mastičkou a to to ještě zhoršuje, jakmile se těch intimních míst dotknu,tak to začne pálit a podráždí se to. Udělám cokoliv, co pomůže. Myslím, že to sama zhoršuji ještě tím, jak to svědí,tak se stále sprchuji, něčím mažu a tím to spíš dráždím,ale nevydržím s tím nic nedělat.

Není tady

#9 15. 8. 2007 10:11

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ivčo fakt doporučuju mazat canestenem a třeba koupit dubovou kůru a udělat si sedací koupel.. pomáhá nejen na hemeroidy ale i na tyhle problémy...

Není tady

#10 15. 8. 2007 10:12

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Mufí,taky mám snahu to škrábat,ale jakmile se těch míst dotknu,tak to začne pálit. Tak v noci ( to je fakt nejhorší)si na ty místa přikládám intimní vlhčené ubrousky a to působí chladivě, i když to taky nezabere na dlouho.Já jsem tak ráda,že nejsem sama, připadala jsem si jak prašivá.

Není tady

#11 15. 8. 2007 10:15

malinkej
Letňátka 2008
Web

přesně to škrábání v noci ...hrůza a děs!!!já si připadla jako po*ná sama sobě ....taky jsem se pořád sprchovala ,doma chodím naostro ať to má luft lol  lol  to je síla co??ale je to tak...framikoin mi přes noc pomohl hned okamžitě!  canesten je taky dobrý krém,to zas nenapadlo mě a mám ho taky doma smile

Není tady

#12 15. 8. 2007 10:19

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

A myslíte si, že je to mykoza nebo čím to je?Jáj jsem tedy šestinedělí porušila, sexík ( ale s kondomem) jsme měli po 3,5 týdnu a předevčírem jsem se vykoupala ve vaně místo sprchy( potřebovala jsem prohřát bolavé zádíčka big_smile ), může to být z toho?Pravda,že to svědění se po sexu zhoršilo,ale když ej to s gumou,tak by to přeci nemělo vadit. dumbom

Není tady

#13 15. 8. 2007 10:34

račice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Severní Morava

Ivuško a co zkusit výplachy a oplachy Rosalginem v kombinaci třeba s tím Canestenem nebo Framikoinem. On má trošku anestetické účinky a ulevuje od bolestí a svědění, mě to teda pomohlo. Holky si tím prý v porodnici i oplachují jizvy po porodu (ty spodní, ne po císaři). A hlavně co nejvíc větrat a chodit buď bez kalhotek (doma) nebo používat jen bavlněné prádlo.....

http://lb3f.lilypie.com/pU9cp2.png

Není tady

#14 15. 8. 2007 10:39

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Račí, to je ten reklamový Tantum Rosa? Mě ještě napadlo zkusit Femi gel,ale už mám strach si tam něco strkat, jsem přeci jen v šestinedělí.Ale pravdou je, že bez léčby se toho nezbavím a jen se infekce rozjede.

Není tady

#15 15. 8. 2007 10:53

račice
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Severní Morava

Ivi ano je to Tantum Rosa, ale přejmenovali ho na Rosalgin, určitě to vyzkoušej, zase taková položka to není (cca kolem 80 Kč)  a pokud se ti nechce kupovat ten irigátor (na vnitřní výplachy), tak by možná stačila injekční stříkačka.

http://lb3f.lilypie.com/pU9cp2.png

Není tady

#16 15. 8. 2007 11:15

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Zlínský kraj

Ivi, jen namátkově jsem koukla, co Ti psaly holky, ale já bych radila okamžitě zaskočit na gyndu... po revizi je jakýkoliv zánět hnusnou komplikací a mohlo by se to vyvinout v zánět dělohy apod.... nechci Tě nějak strašit nebo tak, ale já bych neváhala a ani bych to nezkoušela nijak léčit a rovnou bych pádila k Dr....
jinak se teda přiznám, že když jsem si přečetla název Tvého tématu, lekla jsem se, že máš // lol dumbom ale pak jsem si uvědomila, že šestinedělí tentokrát dodržujete wink
no a ještě jsem Tě (teď jako moderátorka) chtěla poprosit, jestli bys název toho tématu mohla trochu zkonkretizovat... aby z něj bylo patrné, o co jde wink díky moc

Není tady

#17 15. 8. 2007 11:21

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Tak leni, zavolala jsem do CAR, sestřička řekla, že mi dr. zavolá,tak jsem zvědavá, co vymyslí. kapitulation
Téma bych ráda zkonkretizovala, jen nevím,jak na to. dumbom To se dá nějak opravit? kapitulation

Není tady

#18 15. 8. 2007 11:36

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Ivi, já už jsem to poupravila, aby nikdo nemohl nic namítat wink no, každopádně upravit bys to jako zakladatelka vlákna měla moct i sama - když u toho prvního příspěvku dáš upravit, mělo by se Ti tam objevit i okýnko s názvem předmětu a ten můžeš měnit wink

jsem zvědavá, co Ti Dr vymyslí... teda, ale Tebe tam musí mít rádi, že Ti volají oni big_smile

Není tady

#19 15. 8. 2007 11:49

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

Leni, oni jsou v Č.B. v tomhle skvělí. :godlike:Primář mi už volal, říkal, že pokud nezabral Gyno povaryl, tak mám přijet,že mi něco předepíše. dumbom Myslím, že ještě zkusím ten Canesten krém a ten Rosalgin, prý to bude nejspíš nějaká mykoza,tak se mi nechce zase jet 120km.Zase zbytečné výdaje.kapitulation

Není tady

#20 15. 8. 2007 11:52

lenkaB
♥♥♥♥♥♥♥

Ivi, tak jedině zajít si ke svému Gyndr...

Není tady

#21 15. 8. 2007 11:54

IvaM
♥♥♥♥♥♥-

No to mě taky napadlo,ale nezvedá mi tel. ,asi bude mít dovolenou. Jo a primář říkal, že to asi vyprovokovala ta ztráta krve, pravdou je, že jsem přestala brát ty léky na krvetvorbu, myslela jsem, že už je to v pořádku.

Není tady

#22 15. 8. 2007 13:03

Mirabella
♥------

Ahojky, já mám s mykózama hodně zkušeností, po lécích se to může rozjet snadno.. určitě bych to nemazala tím Framikoinem jak někdo psal, protože to je antibiotikum a zabíjí i ty hodné bakterie a té mykóze se pak daří ještě líp.. Určitě doporučuju ten canesten, femigel, dobrý je taky udělat si sedací koupel z řepíku, to je docela sranda, vždycky jsem seděla u televize ve škopíčku smile A hlavně maximálně omezit cukr v jídle, to mykózy podporuje.. Jo a jako první pomoc pro úlevu je také dobrej obyč bílej jogurt s těma živejma kulturama a taky je dobrý koupit si lactobacily v tabletách..
Třeba se nakonec ukáže, že mykóza to není, ale žádnou z těch věcí, co jsem psala, nemůžeš nic zkazit, nijak to neublíží smile

Není tady

#23 15. 8. 2007 13:04

mufina1
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mirabellko vidíš, já na jogurt úplně zapomněla... a to jsem ho používala taky.. stolt tummenupp

Není tady

#24 15. 8. 2007 13:17

vandacz
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Naprosto souhlasim s Mirabellou.Femigel,bilej jogurt.Nemusis to ani strkat dovnitr,staci tim pomazat ty stydke.p.,tu sliznici.(se stydim rodna).To pomaha od toho paleni..A bavlnene pradlo,vetrat wink!

http://www.ticker.7910.org/as1cCo1-Q801110MjQyZHwxMDYyOTJkfFRvbmlja292aSBqZQ.gif http://img638.imageshack.us/img638/3398/img4575res.th.jpg

Není tady

#25 15. 8. 2007 13:53

Lenusa
♥♥-----

Ahojky, taky jsem měla takový problém po utrogestanu. Výtok úplně hroznej. Zkoušela jsem gynopevaryl a i jsem si koupila Rosalgin i irigátorem, jenže k tomu jsem nějak nenašla odvahu dumbom Nakonec jsem zkusila živý jogurt a canesten a vše se srovnalo. Sice ráno ten zaschlí jogurt nic moc ale to máš fuk hlavně že to zabralo.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;1;10722;126/st/20070812/k/27eb/ttc.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí