Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 15. 8. 2007 0:45

maya
♥♥♥♥♥--

Zeštíhlující spodní prádlo

Prosím, máte někdo dobré zkušenosti s prádlem formujícím postavu? Můj malý handicap je v tom, že ačkoli jsem jinak docela štíhlá, mám viditelně vystouplé břicho (bylo to tak vždycky a po dětech se to samozřejmě ještě zvýraznilo). Takže tím je můj šatník dost omezený - i když by mi slušelo přiléhavé oblečení, z profilu v něm pokaždé vypadám jak v 5. měsíci... Zkusila jsem sice nějaké stahovací kalhotky, ale ty byly úplně na nic. Funguje něco opravdu dobře? (samozřejmě kromě plastiky, tu podstupovat nehodlám big_smile )

Není tady

#2 16. 8. 2007 9:35

Maya.82
Host

Re: Zeštíhlující spodní prádlo

Ahoj mayo tak to máme stejný problém. Taky mě trápí břicho. No nic takového jsem nezkoušela. Ale třeba nějaké cvičení by možná pomohlo, ne??

#3 16. 8. 2007 14:01

Pešta
♥♥♥♥---

Osobně zkušenosti nemam , ale kamarádka si kupovala nějaké zeštíhlující silonky, vim že byly hooodně těsné od pasu až po stehna.

Není tady

#4 16. 8. 2007 14:43

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

vytlačí to špeky akorát na jiné místo

Strach je malá smrt...

Není tady

#5 16. 8. 2007 15:34

Hellga
♥♥♥♥♥♥♥

Leda stahovací body a nebo korzet, ten pomůže docela učitě, ale zase se v něm musí umět chodit, než si zvykneš... jseš v tom, ze začátku, taková "nacpaná", úplně nejlíp se nosí ten na punčochy... Neumím si nějak představit, že bych měla v práci sedět několik hodin v tom na sepnutí, mezi nohama... big_smile Jak píše Bety... Na břicho nic stahovacího moc nepomáhá, protože se ty "špíčky" naženou nahoru a vypadá to děsně!

Není tady

#6 15. 5. 2018 11:21

AliTero
♥♥-----

Ahoj, kvůli podobné postavě jsem začala v podstatě každý den nosit zeštíhlující košilky. Jsou neskutečně pohodlné a vypadám v nich dobře (teda aspoň doufám). Zkus se podívat na https://www.intimidea.cz/stahovaci-pradlo/kosilky Odtud nakupuji já.

Upravil(a) AliTero (15. 5. 2018 11:23)

Není tady

#7 15. 5. 2018 17:39

svatavak
♥------

Stahovací prádlo nemám ráda, připadám si v něm jako ve svěrací kazajce. Pokud mi někde začínají přetékat špeky, nalepím  na noc speciální zeštíhlovací náplasti od Puredermu a do týdne jsem opět v pohodě :-) Pokud je zrovna nemám, tak klasicky vypouštím pár dní večeři a kýžený výsledek se také dostaví :-)

Není tady

#8 16. 5. 2018 14:30

christiana66
♥♥-----

Ahoj, stahovací prádlo je určitě dobrý nápad, pokud máš chuť si vzít nějaké hezké přiléhavé šaty, tak to službu určitě udělásmile. Já ho někdy používám taky. Myslím, že nabídka už je celkem široká, ale je pravda, že se musí vyzkoušet. Zašla bych do nějakého značkového obchodu a nechala bych si poradit a hlavně bych to vyzkoušela, každému může vyhovovat něco jiného.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí