|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Faunův labyrint
Mexiko/Španělsko/USA 2006
Fantasy
Režie: Guillermo del Toro
Hrají: Ivana Baquero, Doug Jones, Sergi López, Ariadna Gil, Maribel Verdú, Álex Angulo, Federico Luppi
V kinech od 9. srpna 2007
Konečně nastal okamžik, kdy i český divák může na vlastní oči spatřit snové dílo Guillerma del Toro. Po roce příprav, měsících natáčení a postprodukcí se dočkalo zasloužených ocenění v podobě tří vítězství Academy Adwards. Zlatou soškou „Oskarů“ byl oceněn kameraman Guillermo Navarro, filmová výprava a masky.
Zajímá-li Vás více, o čem je Faunův labyrint, kliknětě zde:
http://babinet.cz/zobraz.php?4108
Není tady
jé, tak tento film jsem viděla a můžu říct, že se mi dost líbil - opravdu doporučuju 
Není tady
lenka B.
Díky za dporučení.
Není tady
Film jsem viděla a je vážně pěkný. Ale z vlastní zkušenosti nedoporučuji číst více recenzí předem. Vzhledem k tomu, že mi v jedné dopodrobna vyložili konec, nezafungoval film úplně tak, jak měl. Osobně doporučuji recenzi Tomáše Baldýnského v Reflexu.
Není tady
jana 2 Tak to zásadně na Babinetu neděláme, nevyprávíme místo recenze příběh a hlavně ne konec. to je naše hlavní zásada. Příběh jen naznačíme, aby čtenřům bylo jasné o co go. Takže našich recenzí se nemusí čtenáři obávat.
Není tady