21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkuenosti s dovolonou v Itálii během září...nedostala jsem se na dovču dřív, tak bych si jí ráda naplánovala na druhý týden v září...Ale mám strach, abych nedoplatila na počasí..chtěli bychom jet někam blízko, take asi Bibione, nebo okolí...jaké máte zkuenosti s počasím v tomhle období...a co celkovej "ruch"...končí se sezónou, nebo i to září stojí za to...?
díky za vae zkuenosti...
Není tady
to me taky zajima je tam jeste teplo?
Není tady
Podivejte se na DOVOLENA ITALIE
Není tady
Teplo tam je, plaze jsou prazdne, hotely levne - dokonce si muzete pronajmout vilu za cenu, kterou byste normalne zaplatili za hotel v hlavni sezonu. Nevyhody - obchody zaviraji, restaurace taky. Muze se stat, ze na plazi bude jen jedna restaurace a bude mit jen polovicni sortiment. Italove, co jsou zamestnani na plazich v polovine zari vse bali a jedou si odpocinou nekam jinam
Není tady
jj, to musím souhlasit se Simonas, větinou se mi povede jet na dovču /konkrétně ted např Itálie/ tak první, druhý týden v září, take zkuenosti mám ... teplo bývá i tehdy (ale samo počasí je nevyzpytatelné, take si netroufám s jistotou tvrdit) co já jezdím, vdy teplo bylo (sem tam nějaká bouřka, která do druhého dne přela) ... a jak u psala Simonas, můete počítat s tím, e se na plái budete moc rozvalit, co hrdlo ráčí, vude méně ruchu a míň lidí, jen ovem musíte počítat s tím, e u to tam místní jaksi "balí" take noční ivot, diskotéky, bary, hospůdky jen opravdu poskrovnu ...ale i tak jsem si to vdycky uila....památky a výlety jedou a do konce září... pěknou dovču
Není tady