19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mno téma je jasné, tak povidejte, jake mate kdo zkusenosti. zvlast, jedna-li se o velkou vzdalenost, nechce se mi tomu verit, tak se rad necham poucit, nez do toho spadnu uplne
Upravil(a) S_nadeji (14. 8. 2007 8:24)
Není tady
S_nadeji napsal(a):
Mno téma je jasné, tak povidejte, jake mate kdo zkusenosti. nechce se mi tomu verit, tak se rad necha poucit, nez do toho spadnu uplne
![]()
jo já jednu zaila trvala tři měsíce pak přila první noc a pak u jsem ho neviděla:supr: take lásce přes internet zdar nazdar:D ale hlavně,e je sranda:storstark:
Není tady
Tak moje láska, přes internet začala a chodíme spolu něco přes 13měsíců.....Jo a vzdálenost máme od sebe cca 60 km , dá se to zvládat, láska hory přenáí
No a u brzy snad budeme mít vlastní domeček a vlastní ....Take to má zkuenost:supr:
Není tady
Ja jsem se seznamila pres internet s typkem a stravila s nim rok spolecneho zivota. Nebyl to sice inzerat na partnera, ale spis jsem hledala jen kamarada ke spolecnym zajmum, ale u toho to zacina. Uz spolu teda nejsme, ale internet s rozchodem nemel co delat.. :}} Jo clovek musi mit trosku stesticka, ale v dnesni pocitacove dobe to lze.
Není tady
Internet je stejny prostredek k seznameni, jako kazdy jiny prostredek. Kdyz nebyl internet, byly "kamenne" seznamky, byly vyhlasene bary a podniky, kam chodili nezadani a tak dale...
Kolem seznamovani pres internet je trochu humbuk, protoze nekteri proste nepochopi, ze nesmi verit vsemu. Jenze je to preci to same, jako by vam to dotycny nakecaval osobne v baru, taky nevite, co je pravda, kdyz ho vidite prvne. Navic nemusite brat zretel na nejaky tlaky, proste si klidne piste 3 mesice, a kdyz to nebude ono, proste kontakt smazete, hotovo. Stejne tak muzete byt v kontaktu s desitkami jinych lidi paralelne.
Navic ma internet jednu gigantickou vyhodu, kterou nedokaze vyvazit vubec nic - a nevim, jestli si ji lide uvedomuji - takove obrovske mnozstvi lidi, jake muzete oslovit pres net, nemate sanci dosmrti ani potkat. Takze pokud se nad tim zamyslite, a zahodite neopodstatnene obavy (a budete se samozrejme mit napozoru pres ocividnymi nesmysly) mate vyrazne vyssi sanci poznat toho "praveho" nez v realite. Dalsi, nemene podstatnou vyhodou, je relativni anonymita. Je (alespon podle me) vyrazne snazsi zacit si povidat s nekym pres internet, nez si prisednout k nekomu v baru nebo dokonce nekoho oslovit v MHD.
Opravdu uplne staci prestat vnimat internet jako neco "extra". Zjednodusene receno - Internet neni nic extra, jen "draty" spojujici jine lidi. Ostatni "lidske" principy komunikace jsou stejne. Jeste poznamecka: urcite neni dobre delit lidi na "ty z internetu" a "ty ostatni". Jsou to ti sami lide...
Sam jsem pres internet poznal osobne desitky lidi, naposledy cca. 10 fajn lidicek tady z Babinetu. A ze nevznikne zadny dlouhodoby vztah? To uz ale internet preci ovlivnit nemuze.
Není tady
sexynet má pravdu , jen je při seznamování přes internet trochu problém, jeho přístupnost, jednoduchost a rychlost, tudí se takto pohodlně snaí seznámit kromě normálních, průměrných osobností i značná spousta lemplů, líných lemer, nespolehlivých, sobeckých a vypočítavých hajzlů, a to opakovaně, tudí se člověk nejdřív obvykle musí probrat tím marastem, nemá-li těstí, e kápne hned na někoho normálního.
Není tady
balonek napsal(a):
sexynet má pravdu
, jen je při seznamování přes internet trochu problém, jeho přístupnost, jednoduchost a rychlost, tudí se takto pohodlně snaí seznámit kromě normálních, průměrných osobností i značná spousta lemplů, líných lemer, nespolehlivých, sobeckých a vypočítavých hajzlů, a to opakovaně, tudí se člověk nejdřív obvykle musí probrat tím marastem, nemá-li těstí, e kápne hned na někoho normálního.
Pravdu dí,
těch blbek, líných lemer, nespolehlivých, sobeckých a vypočítavých mrch, zlatokopek bez petky vlastní energie k ivotu, co jsem potkal a musel se probrat tím marasmem....
Ach jo.
Ale jako psychotik optimista jsem vytrval a těstí se nakonec dostavilo :-)
Není tady
Člověk to musí brát sportovně . A pokud ví co chce méně mluví o sobě a více nechá mluvit protějek, pozorně poslouchá, co mu ten druhý povídá, pozorně sleduje, jak se druhý projevuje, velice rychle pozná co je zač. Nakonec co, je lepí sedět s líným lemplem v hospodě a pokecat o ivotě, ne doma truchlit nad osaměním mezi 4 stěnami. A obzvlátě, pokud ten lempl to kafe zaplatí, tak je moné strávit i prima odpoledne
. A nakonec zjistí, e si vytříbí smysl pro konverzaci a bude schopná mluvit s kýmkoliv o čemkoliv. Je třeba na to pohlíet z té pozitivní stránky
.
Na to, ze "na internetu" je to takove / makove, ze je tam "spousta lemplů, líných lemer, nespolehlivých, sobeckých a vypočítavých hajzlů", to je preci argument, ktery nemuze obstat - vzdyt je to TO SAMEm jsou to ti sami lide, jako v realite okolo nas...
Pravda, 90% z nich byste v realnem zivote nikdy nepotkali. Oproti tomu musim ale opet namitnout, ze po kratke dobe, jakmile se na internetu "otrkate", takoveho cloveka snadno odhalite, a vetsinou ta zkusenost neni ani zdaleka tak "draha" jako by byla v realnem zivote.
Není tady
Moje osobní zkuenosti se seznamováním přes internet jsou celkem dobré. Je fakt, e občas někdo nepřiel a já tam stála jako blbec , občas přiel někdo, kdo mě vůbec neoslovil, tak jsme si rovnou řekli e máme jiné představy a kadý jsme si li svojí cestou
, občas to bylo prima odpoledne, ze kterého se sice nic nevyklubalo, ale aspoň si člověk popovídal.....
S mým stávajícím partnerem jsem se seznámila také přes internet a je to charakterní moc hodný prima kluk. Take člověk musí hledat a přesévat. A přesně jak říká Sexynet, tenhle vzorek lidí se pohybuje vude kolem Vás, na diskotékách atd. Moje kamarádka si přes net nala manela a je astně vdaná u 5 let. Na závěr mohu říci, e jsem přes net potkala spoustu sluných chlapů. Čím více muů pozná, tím větí pravděpodobnost je, e potká toho vysněného prince . A e projde třeba 100 inzerátů? No a co, je přece prima poznávat a potkávat nové lidi......
Ja mám cez internet kopec kamoiek - a aj kamoov(najbizarnejí bol slovensko-aemrický obdivovatež môjho otca, nádejný umelec a beznádejný romantik), potom zopár kurióznych rande či niekožkorazových stretnutí(preváne sexuálnych) a jedne dlhí(na moje pomery) vzah. Ten paradoxne vznikol tak, e som si vlastne nikoho nehžadala, len partnera na latino tance. Ale na to som sa musela zaregistrova a nejako mi nedolo, e môj profil s prostoducho úprimnými odpoveďamI(napr. e preferujem nezáväzné vzahy-netuila som, e chlapi čítajú slovo nezáväzný inak ako eny) bude verjejne dostupný. Keď sa mi ozval zaujímavý cudzinec ijúci v Blave, ktorý údajne odpovedal na môj inzerát, zostala som v úprimnom oku(aký inzertá,kua?!!!), ale keď som sa z neho prebrala, nadviazali sme krásne spojenectvo. Vzah bol od začiatku časovo obmedzený, ale s touto výhradou na pamäti som si ho uila. Keby som vežmi zatúila, respektíve A VEźMI ZATÚIM znovu sa zoznamova, pôjdem na to takto... Naozaj je to dobrý spôsob, navye sa cez písmenká dá niečo aj odhali(týl, koníčky, celkové smerovanie, sklon vymýža si ) a na rozdiel od iných si myslím, e lempli doma inetrnet nemajú a z práce ho síce môu pouíva, ale úplní lempli mono ani prácu nemajú... Navye inetrnetová gramotnos je u isté plus... podža mňa. Ja to môem len odporúča - s tým, e opatrnos(u mňa vrodená) by sa mala ete troku zvýi, ale inak je to úplne OK.
Není tady
Abych byl uprimny, pres vsechny vyhody internetu me jedno riziko napadlo - takovy clovek muze prosedet u PC daleko vice casu, nez je obvykle
Takze vy se pak divate na TV sami v obyvaku, kdezto on sedi v jinem pokoji u PC
Není tady
Nic se nesmí přehánět
Nicolas napsal(a):
balonek napsal(a):
sexynet má pravdu
, jen je při seznamování přes internet trochu problém, jeho přístupnost, jednoduchost a rychlost, tudí se takto pohodlně snaí seznámit kromě normálních, průměrných osobností i značná spousta lemplů, líných lemer, nespolehlivých, sobeckých a vypočítavých hajzlů, a to opakovaně, tudí se člověk nejdřív obvykle musí probrat tím marastem, nemá-li těstí, e kápne hned na někoho normálního.
Pravdu dí,
těch blbek, líných lemer, nespolehlivých, sobeckých a vypočítavých mrch, zlatokopek bez petky vlastní energie k ivotu, co jsem potkal a musel se probrat tím marasmem....
Ach jo.
Ale jako psychotik optimista jsem vytrval a těstí se nakonec dostavilo :-)
Já jsem si dělal legraci z Balonkovic příspěvku.
Na pravou míru tedy uvádím, e internet je v pohodě a abych se neopakoval, tak Sexynet uz vyjadril temer vse. Cca 1/3 mých přítulkyn jsem potkal na netu a vechny byly fajn - myslím pro to přitulení. Dalí lidi a kamarady (včetne tady na Babím netu) jsem také občas potkal díky internetu.
Ale je to fakt jen jiná forma komunikace a například pro introverty, kteří potkají v realnem zivote osobu opačného pohlaví a zapředou s ní hovor pouze 1x za rok a půl, to je neco jako vysvobození.
Není tady
I internet je způsob, jak najít lásku. Spálit se můe úplně stejně, jako kdy si najde holku na diskotéce nebo kdekoli jinde. Jistotu, e to vyjde, nemá nikdy, ale kdo nic neriskuje, nic nezíská, take směle do toho. Navíc se můete pomalu oukávat psaním, ne se doopravdy sejdete.
Není tady
sexynet napsal(a):
Abych byl uprimny, pres vsechny vyhody internetu me jedno riziko napadlo - takovy clovek muze prosedet u PC daleko vice casu, nez je obvykle
Takze vy se pak divate na TV sami v obyvaku, kdezto on sedi v jinem pokoji u PC
A ja ho oditaž neviem vyhodi!!!
Není tady
Nevěřím na vztah přes internet a u vůbec ne na velkou vzdálenost
Není tady
Není tady
Mám otázky, Ppavli: Verí VOBEC na nejaký vzah??? Práve osm si prečátala, e neverí na vzah s vekovým rozdielom, neverí na vzah na diažku... (asi ani na víkendový vzah.. - na aký teda verí?
Není tady
vaek napsal(a):
Copak Vaíku, něco se ti nelíbí ?
Není tady
ty jsi zapoměla na film Láska přes internet s Meg Ryan a Tomem Hanksem ??
Není tady
Selima napsal(a):
Mám otázky, Ppavli: Verí VOBEC na nejaký vzah??? Práve osm si prečátala, e neverí na vzah s vekovým rozdielom, neverí na vzah na diažku... (asi ani na víkendový vzah..
- na aký teda verí?
Jo Selim, prostě si myslím, e kdy je věkový rozdíl moc velký, nedělá to časem dobrotu...neumím si představit, e bych byla s někým o generaci starím...myslím, e by časem u neměl na to, dret semnou krok...
A na vztah na dálku taky nevěřím....měla jsem takové manelství, ex na tiru věčně pryč, doma jen na víkendy, někdy ani to ne...a jak to dopadlo...
A opravdu nevím, jestli jetě na nějáký vztah věřím, moná u ne.... a moná bude jednou vechno jinak a časem tady popřu vechno, co jsem zrovna napsala a vykřičím do celýho světa, e jsem děsně zamilovaná
Upravil(a) PPavlaa (14. 8. 2007 19:25)
Není tady
vaek napsal(a):
ty jsi zapoměla na film Láska přes internet s Meg Ryan a Tomem Hanksem ??
ajo...na ten jsem zapomněla, ten byl skvělej, úasnej, krásnej, báječnej a romantickej....ale byl to jen film
tohle se nestává
Není tady
Co resite? Poslednich 7 let jinak, nez pres net se neseznamuju ;-)) Neumim to ;-)))
Není tady
já raději na ivo
Není tady