29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lindaB: bohužel, i zlodějka má svoje nezadatelná práva na ochranu osobnosti a kdyby jí někdo šikovnej poradil, tak ten, kdo ji natočil a dal na web bude mít velký problém
xxxx: to je fakt strašný. Tak zlodějku chytí skoro za ruku, obrátí se na policiii a soudy, kteří jsou podle mě placeni za to, aby chránili slušné lidi a výsledek nula.
Jinak tahle chycená zlodějka, která bude pokračovat ve vybírání kabelek a kapes zcela určitě jednou narazí. Lidi taky nejsou pitomí a když začnou pohřešovat peníze, zejména když se jim až dosud nic neztrácelo, buďto ji vyhodí, nebo jí udělají zase malér.
Není tady
Kdo zlu nezabrání a ví o něm, jako by s ním souhlasil a podporoval ! Já vím, že všichni jsou zkorumpovaní a mohlo by to jít do ztracena........Tak když to nechtějí řešit veřejně, at někdo pošle anonym do práce, třeba se o to někdo bude zajímat . Přece si nevezmeš na svědomí, že o tom víš a necháš okrádat další llidi ! Jak s tím budeš žít ? Tak to já bych nemohla...
Není tady
Aneri: anonym do práce? To je dost pod úroveň. Za prvé každý soudný člověk hodí dopis od člověka, který se bojí podepsat rovnou do koše, za druhé - jestliže se někdo nerozpakuje krást a žije tak, že zlodějny a přikrádání tvoří hlavní náplň jeho obživy, bude nakonec stejně odhalen.
Tak, jako na to přišla první rodina, tak na to přijdou i další, o tom buď ubezpečena.
Přece si nevezmeš na svědomí, že o tom víš a necháš okrádat další llidi ! Jak s tím budeš žít ? Tak to já bych nemohla...
Já bych s tím naopak klidně žít mohla a jenom bych čekala na to, až v některém z okrádaných bouchnou saze a zlodějce přerazí obě dvě nenechavé pazoury panč nejsou všichni lidi takového ražení, aby si s prominutím nechali kálet na hlavu
Není tady
Kiaro, je zvláštní, že žít s vědomím, že jsi neukázala na zlo, které je opravdu pácháno, žít dovedeš.....já bych se k problému postavila čelem a veřejně, třeba až po zaplacení, kdybych neměla tu odvahu v současné době. Ale vzhledem ke korupci a následcích, které mohou po odhalení následovat, by mi zase nedělalo potíže napsat anonym a věřím, že by se nad tím někdo aspon pozastavil - ony se řeší, věř mi ! Já bych nespoléhala na odhalení, slečna z toho může žít i celý život...ale je to opravdu věcí názoru, jak se kdo k problému postaví. Škoda - protože všichni lidé nemají přístup na net...
Není tady
...víš to je těžke obvinit ji před lidmi z krádeže, nebo dokonce bez jejího souhlasu zveřejnit ta videa je trestné a nakonec by taky okradení mohli platit té mrše, takové tu máme zakony a policii. Anery já vím že to vidíš čistě, taky jsem kdysi viděla veci tak jednoduše a věřila že se všichni můžou mít rádi a pomáhat si, dneska už vím že to je fantasmagorie a že se člověk musí postarat sám o sebe v první řadě taky mě tohle procitnutí stálo velikou ztrátu iluzí.
...jinak pro tvojí info tahle zlodejka není žádná slečna ale ostřílená čtyřicátnice, která nikde nepracuje na smlouvu ale jen načerno uklízí nekolika mým kolegyním z nemocnice, udělala si super živnost, jedné už uklízí 14 let nechci vědet o kolik jsou lehčí brr a tu co okradla před kamerama zná 35 let...Já bych si netroufla jít a ukazovat to jak krde, protože bych se taky bála, že nakonec budu platit já jí. Ono totiž takové obvinění se musí prokazat a co vím od jiné kolegyne tak natočení a zadržení lupu u zlodějky je málo
Upravil(a) xxxx (5. 9. 2007 22:28)
Není tady