29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to je hrůza, no jo, všude chtějí ty mladé a perspektivní, jakoby starší paní pořádně nedovedla uklidit. Nejhorší je, když není důvěra. Na moji prudkou povahu by děvče hodně dlouho vzpomínalo,tak jí udělejte ostudu a nejlépe tichou poštou roznést, co je zač, aby se to již nestalo !
Není tady
ona to není mladá holka má už dospelé děti je jí skoro 40, jestli jí udělají ostudu nevím, jen doufám, že alespon informují ty lidi o kterých ví že jim taky uklízí doma. Podle otrlosti s jakou krade to nebude pravděpodobně dělat jen u nich...Jim by prudká povaha npomohla musí jí to co natočili pustit a tak jí donutit aby podepsala uznání dluhu snad pak dostanou alespon neco zpátky, protože jim právník sem psal nejakou dohodu o dluhu , která je vymahatelná rovnou bez soudu exekutorem a oni jim mají co vzít. Jak říkám taky jsem zvedavá a do týdne dám vedet jestli podepsala...
Není tady
xxxx napsal(a):
xxx Kiaro ona samozřejme trezor ve zdi a v něm ty peníze měla,ale ta uklízečka jí je kradla přímo z něj a je u toho natočená. Ptáš se jak se dostala ke klíčum? Taky sem se ptala viděla jsem video kde si vzala dotyčná kabelku z ní klíče od domu na kterých mela majitelka i klíč od trezoru/aby nikdy nebyl klíč doma když ona opustí dům/ a pak si drze odemkla a ty peníze na nekolikrát vzala/ . Majitelka to vubec nechápala tím že klíče byly doma jen když ona byla doma si myslela že to bere někdo z rodiny. Proto dala instalovat ty kamery. Uklizečka to brala v době kdy si majitelka třeba foukala vlasy a ona slyšela fén nebo když si dala ráno petiminutovou sprchu a ona slyšela téct vodu. Opravdu hodne otrlá zlodejka. Nejhorší je, že uklízí i dalším lidem...
No tak to je hustý Víš, xxxx, já jsem myslela trezor na číselný kód a klíče od něj mít uloženy tak, aby o nich věděl jen ten, kdo do něj peníze a cennosti dává.
Nejhorší na tom je, že v první fázi okradený podezřívá vlastní rodinu (manžela, děti, rodiče). I kvůli tomu je to sviňá*na na entou
Na moji povahu bych způsobila takové rodeo, že by zlodějka chodila až do smrti kanálama a opravdu bych se nerozpakovala kvůli tomu zkontaktovat právníka. Vůbec by mě nemrzelo, kdyby skončila v base.
Není tady
Lili, osobně bych počkala, až se vrátí z prázdnin. Pokud tedy jsi s ní domluvena, že bude u Tebe pokračovat a pak se s ní o tom pobavila.
Je to už jen dva týdny, než jí zase začne škola. Nejdřív bych na ni ale něco také políčíla a počkala bych, až bude odcházet.
Zdá se mi to divné, vždyť tohle není maličkost, musela čekat, že se to provalí. Třeba si to "jen půjčila".
Není tady
pravnika uz kontaktovali maji napsanz upis ktery jim ma podepsat taky cekam jak to dopadne, budu informovat.Klice mela majitelka u sebe porad na klicicho od bytu ay je nenasel nikdo kdyz nejsou doma, ale uklizecka ji je vytahla z kabelky kdyz se treba sprchvala nebo bezel fen. Maji to vsechno na kamerach.
Není tady
nečetl jsem všechny příspěvky ale políčil bych na ni ... Něco tam dejte, aby ji to lákalo o natočte to na skrytou kameru, aby jste měli důkaz.
Není tady
vašku všechno je to natočené a příští pondělí padne klec budou jí ještě dva dny natáčet aby toho meli dost...
Není tady
Já bych to uzavřela tak, že ke konci natáčení bych do trezoru nalíčila buď zamaskovanou past na potkany, nebo železa na kunu Ruka by se natáhla, železa by sklapla, zlodějka by měla zpřeráženou pazouru a na nikom by se hojit nemohla, neboť v tomhle případě by byla totálně v pytli
Není tady
Kiaro - tak to by jsi u soudu odnesla ty ! Víš, jak to bylo, jak vykadli mnohokrát pánovi chatu a on tam dal výbušninu. Ta utrhla hnátu zlodějovi a měl z toho soud a odnesl to majitel chaty !! To máme zákony :-(. To já bych ji zabetonovala pod garáž :-)
Není tady
Aneri: do SVÝHO trezoru, kde nemá nikdo cizí co dělat, si můžu dát třeba jedovatýho hada nebo pavouka-černou vdovu a právně na mě nikdo nemůže (BTW taky jedna z variant )
Jéééjku, teď jsem si vzpomněla na knihu Zdeňka Galušky - Slovácko sa súdí aj nesúdí
Tam pan spisovatel popisoval perličku, kdy jeden soused kradl druhému polínka a okrádaný soused situaci vyřešil tak, že do jednoho navrtaného polínka umístil dynamit Ve chvíli, kdy soused šoupl ukradené polínko do sporáku, děly se celkem zajímavé věci
A i když zloděj dal souseda po nastalém výbuchu v kuchyni k soudu, nepochodil, i když se na něj pokoušel svést, že mu polínko s dynamitem naschvál hodil na dvůr
Není tady
Jejku, sorry, povedlo se mi to odeslat 2x
Upravil(a) Kiara (21. 8. 2007 18:28)
Není tady
No tady se člověk dozví věcí Naštěstí takové zkušenosti nemám, ale je fakt, že nevěřím ani pár lidem z rodiny.
Já bych na ni zaúčtočila možná tak, že bych se ji zeptala, proč si půjčila foťák a ani se nezeptala. Zajímala by mě její reakce, ale je fakt, že jestli už ho prodala (jako že asi jo) bude stejně zapírat, že ho nevzala. A jestli to nevzala ona, tak se taky rozklepe a zčervená, takže se pak těžko pozná. Tohle není vůbec jednoduchá situace. Je ale divné, že kdyby to vzala ona, že by si klidně v klidu v září nastoupila znovu. Asi matení nepřítele.
Není tady
hanina: Zloději mají neskutečnou drzost, to za prvé. A za druhé - proč by tam holčina v září nenastoupila znova, když zjistila, jak se tam prima beztrestně krade ?!?
Není tady
tak jsem slíbila že podám info, slodějka podepsala po té co viděla videa smenku na ukradenou částku u notáře, nejvíc se bála ostudy v rodině, dokonce se pomočila když se viděla, ono totiž to co předváděla jak majitelum obracela kapsy kabelky i trezor bylo skutečně na pos...... Padla klec ted si vyřizuje pujčku jinak jí čeká exekuce majetku či na plat a hlavně ta ostuda. Každopádně byla hodně otrlá protože dokud neviděla to video tak vykřikovala že to je lež a že si vživotě nevzala ani korunu. Postupem časujak viděla víc a víc videí začala zpívat. U souudu a policie by majitelé pomoc nenašli, podobný případ totiž jejich známý vyřešili policií která zsabavila lup ještě u zlodejky/ očislované bankovky/ ale u soudu jí udělali tytyty a dali pár korun pokuty. Nic se jim nevrrátilo takhle s tou smenkou a uznáním dluhu už je smůla na straně zlodejky. Ona dokonce říkala že prý si ty peníze jen pujčovala, věřim že by u soudu majitelé bytu fakt utřeli. Dneska zlodějku asi čeká hodně neklidná noc...
Není tady
...tak jsem slíbila že podám info, slodějka podepsala po té co viděla videa smenku na ukradenou částku u notáře, nejvíc se bála ostudy v rodině, dokonce se pomočila když se viděla, ono totiž to co předváděla jak majitelum obracela kapsy kabelky i trezor bylo skutečně na pos......
xxxx:
Kdyby to z jedné strany nebylo skutečně na pozvracení, co se dokáže z lidí vyklubat, byla by to docela groteska.
Jinak dobře jí tak, bestii. Soucit mám s okrádaným, nikoliv se zlodějem
Není tady
Tak to je síla !!! Hlavně, že se to řešilo, to já bych po ní chtěla ještě slib, že nikomu už nebude "vypomáhat", jinak to zveřejním, že jsem přesvědčena, že kradla všude. Také bych si ji pohlídala...
Není tady
Aneri: jestliže je pro ni výpomoc v domácnostech hlavním a jediným zdrojem příjmu, ze kterého má splácet dluh v podobě ukradených peněz, nevidím to jako zrovna šťastný nápad...
Není tady
Kiara - myslíš tím, že by si na splátky dluhu přikrádala v jiných domácnostech, dokud ji neklepnou přes prstíky i tam? ?
Není tady
Jééé, tak to je dobré...tak jí ještě poradte, aby splatila váš dluh rychle, aby "opatrovala" více dětí, lidí...tak to já bych byla pro splácení i ostudu. Je předpoklad, že pokud se to nedozví okolí, dluh splatí...pak řekne, že měla půjčené nějaké peníze a jede /krade/ dál !!! Takový člověk se asi nezmění, kolika lidem mohla co ukrást,je předpoklad, že kradla všude, ale nejhorší je ta ztráta důvěry!!! Když jí svěříte byt, dítě, nemohoucího člověka a ona se chová jako hyena! Z toho asi člověk už nikdy nebude...možná nějaký heparinový ošetřovatel a podobně a kazí reputaci jiným, poctivým ! To by ve zdravotnictví nemělo být...zdravotnictví je poslání, ne práce, k tomu by člověk měl mít vztah...a pokud ho nemá, tak to může dopadnout i takto. Jí nestačilo, co vydělala, chtěla víc!
Není tady
taky sem si skoro jistá že tu pujčku co si vyřídila splat okrádáním ostatních domácností. prý z ní vylezlo že kradla právě kvuli tomu že měla nejakou rychlou pujčku kterou platila právě tím vykrádáním trezoru.
Není tady
Takže se dá celkem s jistotou očekávat, že bude pokračovat. Nakonec z toho vyšla celkem dobře, bez ostudy v okolí, jen s dluhem, tudíž může nabýt pocitu, že se to vlastně "vyplácí", tak proč to znova nezkusit.
Není tady
helena napsal(a):
Takže se dá celkem s jistotou očekávat, že bude pokračovat. Nakonec z toho vyšla celkem dobře, bez ostudy v okolí, jen s dluhem, tudíž může nabýt pocitu, že se to vlastně "vyplácí", tak proč to znova nezkusit.
...máš pravdu heleno jen splatí co ukradla akrást bude jinde o ton nepochybuju
Není tady
xxxx - to není správné ! Víš, kolik lidí jí naletí a kolik lidí okrade??? A možnáb z toho bude žít a mít se dobře! Není ti jich už ted líto?.................já, když si představím, že bych v dobré víře si dala hlídat dítě, nebo maminku, nebo vzala pomocnici za penízky a nějaká taková svině by mě k tomu okradla....tak to by asi nerozchodila! Z ostudy by se musela odstěhovat na jiný konec repuibliky! To je tak hrozný prohřešek pro mě, ten nelze jen tak odpustit ! Dobrá, tak bych ji nechala dluh splatit a pak se postarala o její popularitu, ale v práci by to vědět měli !!!
Není tady
xxxx jo jo taky si myslím, že by se to mělo rozmáznout ale oni to udelat nechtejí chtejí svoje prachy a uplně je chápu protoe jak sem psala výš, naše jiná známa chytla a natočila při zlodějině sousedku-kamarádku která jí nakradla neco kolem 80 tisíc. Poslední lup s nimi sledovala policie, která ho u ní i zajistila na soud čekali tři roky a u soudu jí udělali jen tytyty nemá to ani v restříku, nic jí nezabavili, žádná exekuce se nekonala nedostala ani prospěšné práce, které navrhoval st. zástupce. Prostě kdyby funovala policie a soudy nemuseli by lidi brát spravedlivost do svých rukou. Ta moje známá když slyšela jak by dopadla kdyby se obrátila na lidi/ policii a soudy/ které jsou za to placené se prostě jen postarala o svoje peníze. Je to hnus já vím ale zlodějka u lekařek u kterých uklízí bude určitě krást dál. Bude jim vybírat kabelky a kapsy, asi se nedostane do trezoru jako to bylo u mojí známé ale nakrade si jistě jinak....
Není tady
já bych to video jak probírá cizí kapsy dala na www.youtube.com
Není tady