Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 15. 8. 2007 8:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: život bez orgasmu?

U mě s orgasmem problém není gloria

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#27 15. 8. 2007 12:17

Selene
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

U mě s orgasmem problém není gloria

U mě jo... kapitulation
Utěšuju se tim že je mi teprve 20,ale štvě mě to,anžto to vždycky zaseká moje partnery tak,že z toho maj pak "deprese" i oni,nebo rovnou po pár pokusech rezignujou (no dobře...po pár desítkách pokusů....neutral)

Není tady

#28 15. 8. 2007 14:53

nyaare
♥------

My kvůli tomu s partnerem máme dost problémy. Já jsem předrážděná, že to nejde...on se pořád snaží a podporuje mě, ale já už nemám chuť nic zkoušet, když "vím", že se to zas nepovede. Sebenaplňující se proroctví. hmm Nejsem zvyklá, že ani přes sebevětší snahu něco nejde...Sex mě totálně přestal bavit. grater

Kalik: No jo, máš štěstí - jeden z důvodů, proč chci být mužem! gloria big_smile

Rci pravdu a viz, kudy utečeš.

Není tady

#29 15. 8. 2007 15:13

Selene
♥♥♥----

nyaare napsal(a):

My kvůli tomu s partnerem máme dost problémy. Já jsem předrážděná, že to nejde...on se pořád snaží a podporuje mě, ale já už nemám chuť nic zkoušet, když "vím", že se to zas nepovede. Sebenaplňující se proroctví. hmm Nejsem zvyklá, že ani přes sebevětší snahu něco nejde...Sex mě totálně přestal bavit. grater

Kalik: No jo, máš štěstí - jeden z důvodů, proč chci být mužem! gloria big_smile

Mluvíš mi z dušegraterkapitulation

Není tady

#30 15. 8. 2007 17:17

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Holky, nevěšte hlavu, být mužem taky nemusí být výhra - oni přece zase mohou mít problém s erekcí wink my si aspoň zasouložíme, i když někdy bez orgasmu, ale aspoň se nám k tomu nemusí nic stavět tongue

Není tady

#31 15. 8. 2007 17:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

stolt My môžeme vždy a stále... ako pionieri - vždy pripravené! supermario

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#32 15. 8. 2007 17:58

endyny
♥------

Ahoj
já s tímhle naštěstí problém nemám,ale myslím si že taky záleží jakého máš partnera,jenže ty máš problém i sama - musíš prostě přijít na ně co tě vzruší a nemysli na to že cheš dosáhnout orgasmu - někdy je příjemný si udělat dobře jen tak bez orgasmu a to i s přítelem nijak na tom netrváme bud to jde nebo ne,ale sem pro aby si zkusila i nějaké pomůcky

Hodně štestí snad ti nějaká rada od nás pomůže.

Není tady

#33 15. 8. 2007 18:31

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Selene napsal(a):

Utěšuju se tim že je mi teprve 20,ale štvě mě to,anžto to vždycky zaseká moje partnery tak,že z toho maj pak "deprese" i oni,nebo rovnou po pár pokusech rezignujou (no dobře...po pár desítkách pokusů....neutral)

Ty už ve 20 máš partnery,kteří mají deprese z toho.když nemáš orgasmus?Šťastná to žena! roll

Není tady

#34 15. 8. 2007 18:51

host5522
Host

..

Upravil(a) yellow108 (15. 8. 2007 18:52)

#35 15. 8. 2007 19:24

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Ale prosímtě, někdo se masturbací vůbec neudělá. Ani s vibrátorem a bůhví čím. Blbý je, že to autorka vnímá jako problém kvůli tomu, že pak zůstává nedodělaná a necítí se dobře. Ale jestli neporadí ani sexuolog, tak my asi těžko...

A jináč, moudrá slova: Orgasmus není cíl, ale odměna. Ale to pro ostatní, ne pro autorku. A ve spánku se ti to někdy stane?

Není tady

#36 15. 8. 2007 19:36

Cihla
♥♥♥----

Ivča K : ono se to posledních pár let fakt řeší, i mezi kluky - můj první měl tenkrát 16 let a je fakt, že byl tedy podle obecného měřítka už hóóódně zkušený yikes a taky byl takový nervózní, že já nic (mě to šlo až po nějakém čase, a to už s jiným)  roll Btw. si teď vzpomínám, že ho mám dodnes od něj slíbenej, tak že bych se jednou ozvala? vissla lol
Jinak s masturbací - stačí mi jen dráždění klitorisu, jinak na ten vaginální, či co, to jde jen s chlapem hmm U mě je totiž orgasmus asi hóóódně o psychice - pokud ho chci rychle mít, nejosvědčenější metodou je pro mě koukat drahouškovi upřeně do očí. (při sexu, samozřejmě, ne třeba v restauraci lol )

Není tady

#37 15. 8. 2007 19:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Aj v reštaurácii by to bolo zaujímavé. Videla si Harry a Sally s Meg Ryanovou a jej predstiernaým orgazmom v reštike???

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#38 15. 8. 2007 20:01

Cihla
♥♥♥----

Sel, bohužel neviděla, ale slyšela o tom - prý to bylo dobrý lol Se mnou tedy drahuškovy oči taky dělají divy, ale až tak... to zas ne tongue

Není tady

#39 15. 8. 2007 20:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

U nej nešlo o hlboký tongue pohľad do očí, ale čiste aby dokázala, že ženy DOKÁŽU predstierať orgazmus(čo všetky vieme)... No, trošku prehrávala, ale inak to bolo celkom presvedčivé. A celá reštika mala nezabudnuteľný zážitok.

Brita

Není tady

#40 16. 8. 2007 12:43

Maya.82
Host

Ahoj tak já s tím taky nemám problém žádny. No myslím si, že holky mají pravdu čím víc se na to budeš soustředit tím to bude horší. Vykašli se na to ono to půjde.
Jinak viděla jsi film holky to chtěj taky?? Začni taky jezdit na kole.

#41 16. 8. 2007 18:29

janica
♥♥♥♥♥♥-

Holky já nevím, ale já bych asi orgasmus předstírat neuměla. Zaprvé nevím jak, když jsem ho nikdy neměla a zadruhé bych si připadala jak v divadle. To mi řekněte, k čemu to pak je?

Co se týká těch rad se na to nesoustředit a uvolnit se a tak podobně, tak ty jsou zcela k ničemu. Když to nejde ani samotné, jak by to pak asi mohlo jít s partnerem? Nebo se na to dívám špatně? Já sama si tedy dokážu přivodit určitě příjemnější pocity, než s partnerem a v partnerovi to není....možná... protože neposuzuji jen podle jednoho, dvou či tří..

Takže nyaare: zkus koupit ten vibrátor, když se budeš stydět jako já, tak si ho objednej třeba přes internet a zkoušej zkoušej, určitě pocítíš něco trochu jiného a nového jako já. Sice to není žádný extra zážitek, ale něco tam je a tak můžu věřit, že jednou se to třeba samo překlene k něčemu víc. Zatím za těch 10 let co sbírám sexuální zkušenosti se to sice nepodařilo, ale není všem dnům konec.
Přece není těžké říci partnerovi, že se s ním miluješ kvůli tomu, že ho miluješ a ne kvůli nějaké honbě za orgasmem...

Ivčo K. - ty myslíš, že to, co jsem popisovala je orgasmus? Jednou jsem tady už položila tu otázku - jestli ho pznám. Nikdo mi nebyl schopen dát přesnou odpověď  no a já si myslím, že zatím jsem ho asi nepoznala.....

Není tady

#42 16. 8. 2007 19:02

Cihla
♥♥♥----

Janica: Možná jsem teď trochu mimo, ale on ti někdo doporučoval orgasmus předstírat? va To není dobrý, to nedělej...
Jinak co se týče toho uvolnění, to je fakt klíčové, ať už jsi sama nebo s partnerem, jakmile nejsi uvolněná, tak to nepřijde. Fakt na to nemysli a nesoustřeď se na orgasmus. Já si teda víc než sama užiju s přítelem, jde taky o to, jaký máš k partnerovi vztah, mě by to taky asi nešlo s každým, ale s tím mým, ke kterému mám absolutní důvěru a lásku a jsme k sobě v sexu otevření, nemám jakýkoliv problém. Je důležité, aby muž věděl, co máš ráda a fakt ti to dělal s chutí a láskou.
Jinak myslím, že orgasmus poznáš, když ne hned, tak možná časem... já měla poprvé taky spíš takový mravenčení dole v páteři, pak pár stahů... říkala jsem si jestli jako to má být ono... A kdybys viděla mé orgasmy dnes... Myslím, že o něm ví i sousedi..rodna

Není tady

#43 16. 8. 2007 19:53

HB
♥♥♥♥♥--

predstirat orgasmus je na nic...skodis jen sama sobe..
ono s tim uvolnenim se je to tezky, pokud tvuj partner ma pocit, ze te proste MUSI dovest k orgasmu...on se ma snazit, ale ne za kazdou cenu, nekdy to proste nejde (jak rika kamaradka: " v takovych chvilich mam chut si zacit treba pilovat nehty")
takze asi nejlepsi je se na orgasmus vykaslat a on prijde sam..
tak me napada, zkousela jsi nekdy vedome stahovat posevni svaly?

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#44 17. 8. 2007 7:38

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Orgasmus fakt nepředstírat, je to k ničemu, já jsem to dělala BM, aby byl doma klid, v době, kdy už jsem s ním spala jen z povinnosti, měl jinou, ale doma to chtěl taky, bála jsem se ho odmítnout, tak jsem hrála divadlo. Už to nikdy dělat nebudu. 
Jinak se uvolni, užívej si milování, tolik se na to nesoustřeď a orgasmus přijde, uvidíš. Někdy to prostě chce trochu času a možná jinou techniku. Já jsem to v začátcích měla taky tak.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#45 21. 8. 2007 8:25

lucrezia
♥♥-----
Místo: Kanada

Nyaare, kup si vibrator. Je vhodny pre zeny, ktore nie su schopne dosiahnut orgazmus akoukolvek inou cestou (sex, oral alebo rucne). S vibratorom sa ti to podari.

Není tady

#46 25. 8. 2007 21:21

nyaare
♥------

Nepřichází ami když se soustředím, ani když to nechám být.

Už mám za sebou první pokusy s vibrátorem. Celkem 3, každý v délce 30 min. Výsledek žádný. Přítel říká, že jsem vyhodila peníze za nevýkonný (a já přitom ani nevěděla, že existují i výkonnější a více vibrující).Tak už jsem z toho celá taková...přešlá.
Poševní svaly zkouším stahovat, ale asi nevím kdy...

Budu ještě zkoušet a pak se na to vykašlu. Připadá mi totiž, že buď nic necítím nebo mě to nepříjemně bolí.

Všem děkuju za podněty, vyzkouším, co se dá.

Rci pravdu a viz, kudy utečeš.

Není tady

#47 26. 8. 2007 11:09

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Když to nejde ani samotné, jak by to pak asi mohlo jít s partnerem?

To zas prr, ono to neplatí všeobecně. Já sama sobě přivodím velký kulový a s (zatím jakýmkoliv) partnerem nemám problém. VĚTŠINA žen se lépe a radostněji přivede k orgasmu sama, ale ne všechny.

Není tady

#48 31. 8. 2007 9:13

jsemzena
♥♥♥----

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí