|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Je mi 24 let a ještě nikdy jsem neměla orgasmus. Ani s mužem, ani když se o to snažím sama - masturbuju třeba i 90 min., ale bez výsledku. Jen jednou se mi odkrvila hlava a já měla pocit, že omdlím. 
Omlouvám se, že budu klást velmi intimní dotazy, ale já už fakt nevím... Když masturbujete, jsou vám dotyky příjemné hned od začátku nebo neutrální - jako byste se dotýkaly jakékoliv jiné části těla? Když se dotknete klitorisu je cítit dráždění hned při prvním doteku nebo se to musí nejdřív vytrvalou stimulací "zahřát"?
Neznáte nějaké tipy a triky, jak na to, aby to bylo lepší?
Předem dík za jakoukoliv radu.
Není tady
No pokud jsi "nažhavená", tak cítíš dráždění hned při prvním dotyku. Ale pokud si to chceš dělat a nejsi na to vyloženě vrušená, tak to chce chvíli zahřát a to vrušení si přivolat.
Není tady
nyaare napsal(a):
Je mi 24 let a ještě nikdy jsem neměla orgasmus. Ani s mužem, ani když se o to snažím sama - masturbuju třeba i 90 min., ale bez výsledku. Jen jednou se mi odkrvila hlava a já měla pocit, že omdlím.
Omlouvám se, že budu klást velmi intimní dotazy, ale já už fakt nevím... Když masturbujete, jsou vám dotyky příjemné hned od začátku nebo neutrální - jako byste se dotýkaly jakékoliv jiné části těla? Když se dotknete klitorisu je cítit dráždění hned při prvním doteku nebo se to musí nejdřív vytrvalou stimulací "zahřát"?
Ahoj, já s tímhle problém nemám..ale mylsím že pokud nemůžeš dosáhnout orgasmu ani příjemných pocitů ručo-fůčo, co vyzkoušet různé pomůcky(které určitě znáš, třeba V.kuličky, nebo starý známý robertek
...A pokud máte masážní sprchu
))To je pro mě zaručený a poměrně rychlý způsob
zkus to..třeba to pomůže..
Přeji hodně štěstí
Není tady

A proč vlastně chceš masturbovat, když Ti to nic nepřináší?
Vykašli se na předsudky typu že "musíš" mít orgasmus. Děláš si to proto, že Ti to dělá dobře, a ne "abys měla končně ten orgasmus, když o něm všichni tolik básní", ne?
Sahej na sebe ve chvílích, kdy jsi vzrušená, kdy si představuješ, jak na Tebe sahá muž, od kterého bys to chtěla. Dělej si to, co by Ti od něj dělalo dobře. Rozhodně to nehroť.
Orgasmus je sice "malá smrt", ale omdlévat u toho opravdu nemusíš. 
A když ho nedosáhneš, čert ho vem. Hlavně aby ses cítila dobře.
Není tady

Není tady

nyaare napsal(a):
U mňa osobne zaberajú predstavy, ale trebárs aj vizuálna stimulácia- som si k meninám kúpila ilustrovanú Kámasútru a
- mala som čo robiť, aby som nepohoršila rodičov.... 
Není tady

Musíš zapojit fantazii a představovat si situace,u kterých budeš cítit,že tě to tam dole vzrušuje a začínáš třeba vlhnout.Možná si vzrušivá na bradavkách tak začni tam a pokud ani s představami na Tebe nepůjde ten tzv.chtíč,tak si tam můžeš šahat jakkoliv a ničeho nedosáhneš.Nebo si vem na pomoc fotky videa,na netu je toho dost a nedělají to tak jenom chlapi.Ta sprcha je taky dobrá a nemusí být ani masážní,ale musí se vyšroubovat nástavec.A lepší je to pod vodou. 
Není tady
Ahoj nyaare,
narozdíl od všech přítomných já Ti rady neposkytnu. Jsem na tom stejně jako ty. Je mi 28 a taky nějak pořád nic moc. Když to zkouším sama jen tak, tak se nikdy k ničemu nedopracuji. Před rokem jsem si pořídila přítele na baterky a s tím se mi něco málo i podaří, ačkoli to nejsou žádné stahy apod., jen mi prostě najednou brní nohy a pak už dál nemůžu pokračovat, protože to jakoby bolí či co. Ale i to je pro mě docela velký posun.
Tak vydržme ve snahách, třeba to jednou přijde. 
Není tady
Holky, díky za podněty a za rady. Měla jsem zábrany vibrátor si koupit, ale zkusím to (díky Janico! Zvlášť tvůj příspěvek na mě působil motivačně).
Představy mám, na radu sexuologa jsem sledovala i po*no, četla erotické příběhy, zkoušela sex-chat...Někdy jsem vzrušená k smrti, ale nikdy to nedotáhnu do slastného konce. A pak jsem frustrovaná ještě víc, protože vzrušení trvá a není jak ho utišit. 
Ve vodě jsem to taky zkoušela (právě ve vaně se mi odkrvil mozek a udělalo se mi zle), i se sprchou (masážní zakoupím co nejdřív)...
Damilo, vím, že orgasmus k životu nepotřebuju. Ale chybí mi, chtěla bych ho zažít...a právě proto se dobře necítím.
Není tady
Čím víc se ale soustředíš na to, že ho nemáš, tím obtížněji ho dosáhneš... Aspoň tak to mám já. S partnerem jsem ho měla až po půl roce divokého sexování (tedy ten "klasický, poševní, během soulože), sama tedy ano, ale jen ten klitorisový... jsou pro to nějaké takové temíny? Nebo to mám takhle různý jen já?
A i dnes, když vím, že je to jen rychlovka a říkám si, že to musím stihnout a myslím na to, mám smůlu.
Chce se na to nesoustředit, nehnat se za tím. A on přijde, až se mu bude chtít 
Není tady

nyaare napsal(a):
Holky, díky za podněty a za rady. Měla jsem zábrany vibrátor si koupit, ale zkusím to (díky Janico! Zvlášť tvůj příspěvek na mě působil motivačně).
Představy mám, na radu sexuologa jsem sledovala i po*no, četla erotické příběhy, zkoušela sex-chat...Někdy jsem vzrušená k smrti, ale nikdy to nedotáhnu do slastného konce. A pak jsem frustrovaná ještě víc, protože vzrušení trvá a není jak ho utišit.
Ve vodě jsem to taky zkoušela (právě ve vaně se mi odkrvil mozek a udělalo se mi zle), i se sprchou (masážní zakoupím co nejdřív)...
Damilo, vím, že orgasmus k životu nepotřebuju. Ale chybí mi, chtěla bych ho zažít...a právě proto se dobře necítím.
Nenaháňaj ho, je ako chlap: Čím viac ho uháňaš, tým viac ti uniká... Tu podľa mňa platí ono taoistické(či zarathustriánkse) Cesta je cieľ...
a táto cesta je mimoriadne príjemná... Sústreď sa radšej na ňu a na jendotlivé kamienky...
Není tady
No jo...nechávala jsem tomu volný průběh už několik let, teď už si ale opravdu začínám trošku zoufat. 
Můžu se zeptat ještě na jednu věc? Jak dlouho ta "cesta" zhruba trvá, než dosáhnete kýženého cíle?
Není tady

U mňa nešlo o nejakú "cestu", proste som jedného dňa so svojím vtedajším(clekovo asi durhým) sex. partnerom orgazmus. Pri sexe s mužmi ide v mojom príapde o dôveru, ktorá sa nedá nejako rozumovo vysvetliť alebo ovplyvniť. Vo chvíli, keď mu dôverujem, môžem s ním mať orgazmus. Skôr nie. Pri sexe typu já-a-já tento problém, pravda, odpadá a "úspešnosť" je 100%. Cetsa je asi postupná, ide o zisťovanie toho, čo sa mi páči, kedy, pridať, kedy ubrať na intenzite a hrať sa. Skrátka nebrať to ako strašnú lopotu, ale ako hru, lebo podľa mňa to hra je. Všetko je to ukryté v mozgu...
Není tady
Jak dlouho? U mě je to různý, a myslím, že nejen u mě, ale globálně. Záleží na spoustě faktorů... jak jsi unavená, jak moc máš náladu na sex, jak dlouho jsi sex neměla... hodně záleží na partnerovi... je toho spousta. Prostě celkové rozpoložení, jak se kdy dokážeš uvolnit a odpoutat třeba od stresu a tak.
Není tady

janica napsal(a):
Ahoj nyaare,
narozdíl od všech přítomných já Ti rady neposkytnu. Jsem na tom stejně jako ty. Je mi 28 a taky nějak pořád nic moc. Když to zkouším sama jen tak, tak se nikdy k ničemu nedopracuji. Před rokem jsem si pořídila přítele na baterky a s tím se mi něco málo i podaří, ačkoli to nejsou žádné stahy apod., jen mi prostě najednou brní nohy a pak už dál nemůžu pokračovat, protože to jakoby bolí či co. Ale i to je pro mě docela velký posun.
Tak vydržme ve snahách, třeba to jednou přijde.
janico a co myslíš,že to je?Že by u toho měli být nějaké stahy ani nevím a orgasmus mám docela silný,přesně jak to popisuješ.
Není tady
Ona asi myslela poševní stahy, ty při orgasmu jsou 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
No jo já mám jen klitoridální orgasmus
Není tady
Ivčo K., jak se projevuje tedy u Tebe ten klitoridálná, když nejsou stahy?
Mě osobně se ho taky nějak nedaří dosáhnout... ale také jde o to, že nevím ani pořádně, jak by se měl projevit...
Upravil(a) TamtaOna (14. 8. 2007 17:11)
Není tady

No já se na stahy ani nesoustředila,tak nevím jestli je mám,ale je to taková křeč v celé spodní části těla a další dráždění už bych nesnesla,zešílela bych.Možná jsem párkrát měla i ten vnitřní,s bejvalým a na koníčka,ale on mi u toho dráždil i poštěváček,tak to mohl být jen umocněný klitoridální.
Není tady
Ivča K. napsal(a):
PPavlaa napsal(a):

fakt ? Kolik ti je Ivi ?
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ivča K. napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
fakt ? Kolik ti je Ivi ?
čerstvě 44,první orgasmus asi v 18 letech se 17 letým v lese a potom pokaždý.Jinak pouze se stálýma partnerama,s někým i poprvé.Ale nedokážu rozlišit jestli byli všechny orgasmy vnitřní nebo vnější,ale ono to je jedno je to paráda. 
Není tady

Tiež nie som rasistka, pokiaľ ide o orgazmy - nech je aký chce, hlavne že je...
Není tady
souhlas 
Není tady
Selima napsal(a):
Tiež nie som rasistka, pokiaľ ide o orgazmy - nech je aký chce, hlavne že je...
to je skromnost 

Není tady