Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 8. 2007 10:08

limetka
Letňátka 2008

Re: přítel potkal někoho jiného :(

Já to taky nechápu.. kdyby řekl že mu šlo jen o sex a ne o city tak dejme tomu, ale že se s ní vyspal z lásky????

Není tady

#52 15. 8. 2007 10:12

_luca_
♥♥♥----

uprimne.... za tuhle vetu bych ho poslala kamsi..... s ni se vyspal z lasky, a ty mu stojis za co?
rano brecel kvuli tobe, nebo kvuli ni.... ?

mimochodem, co ti vlastne prinesl za kytici... slunecnice nebo ruze??? to jen tak mezi reci... big_smile

Upravil(a) _luca_ (15. 8. 2007 10:13)

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale chvílemi, které nám vzaly dech.

Není tady

#53 15. 8. 2007 10:37

algida
♥♥-----

ciste racionalne bych ho asi za to ze se s ni vyspal z lasky kopla do p... at si jde za novou laskou, kdyz mu trvaly vztah nestal za to aby udrzel pindoura na uzde ...
ale jsem holka, navic porad zamilovana, a kdyby mne nedejboze neco podobnyho potkalo (co se stat muze - zamilovat se muze kdokoli a kdekoli, a dokonce do kohokoli) asi bych mu to dokazala odpustit ... odpustit ale ne zapomenout - ono by mne to zziralo a vyplavavalo by to na povrch jeste asi dlouho ...
Mono bude to dlouha cesta, kdyz s nim zustanes a myslim ze te to bude jeste dlouho mrzet, ale jestli ho opravdu milujes tak do toho jdi ...

Není tady

#54 15. 8. 2007 10:47

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No - rozešli se - takže to, že spal s jinou bych asi neřešila... Spíš mi nesedí to co tedy řekl.... spal s ní z lásky? Tak proč tedy, když jí miluje, není s ní - proč jí zatáhl mezi vás dva!? Je mi docela líto i té holčiny - tedy pokud ho ona sama neposlala k vodě ... nevím. Lidé by si měli vyřešit staré vztahy než se pustí do dalších sad Pokud jí miluje - bude ho to tam třeba táhnout za čas znovu.
Asi neví, co chce.
Na tvém místě bych zvážila co chci já, chceš-li jeho - tak s ním buď. A uvidíš - sice může zase potkat někoho "lepšího" a jen se s ním z lásky vyspat a nebo si už uvědomil, co v tobě má a chce tebe (i přes ty chyby) .... za zkoušku nic nedáš (jak se říká) - udělej to, jak cítíš. Každopádně zůstaň u toho chtění na sobě zamakat smile

Upravil(a) Feuria (15. 8. 2007 10:54)

Život je boj, tak se tady klidně pozabíjejte a já bych zdovolením prošla....

Není tady

#55 15. 8. 2007 10:56

boruvecka
♥♥♥----

Feuria napsal(a):

No - rozešli se - takže to, že spal s jinou bych asi neřešila... Spíš mi nesedí to co tedy řekl.... spal s ní z lásky? Tak proč tedy, když jí miluje, není s ní - proč jí zatáhl mezi vás dva!? Je mi docela líto i té holčiny - tedy pokud ho ona sama neposlala k vodě ... nevím. Lidé by si měli vyřešit staré vztahy než se pustí do dalších sad Pokud jí miluje - bude ho to tam třeba táhnout za čas znovu.
Asi neví, co chce.
Na tvém místě bych zvážila co chci já, chceš-li jeho - tak s ním buď. A uvidíš - sice může zase potkat někoho "lepšího" a jen se s ním z lásky vyspat a nebo si už uvědomil, co v tobě má a chce tebe (i přes ty chyby) .... za zkoušku nic nedáš (jak se říká) - udělej to, jak cítíš. Každopádně zůstaň u toho chtění na sobě zamakat smile

tummenupptummenupptummenupptummenupp

stoltstoltstoltstoltstoltstoltstoltstoltstolt

Není tady

#56 15. 8. 2007 10:59

mona123
♥♥-----

Díky moc za názory! Přinesl mi slunečnice smile
My jsme si ted tak vyměnili role, včera jsem s ním chtěla zůstat já, dneska to chce on. Vím, že ještě uteče mnoho vody, nevím, jestli on bude v mém životě po tomhle to nejlepší (včera než mi řekl, že s ní spal jsem si to myslela) a zapomenout asi nedokážu nikdy, láska je mocná čarodějka a kdoví, co pro mě ještě osud nachystá. Kdybyste věděli, jak jsem ted rozpolcená, jedna strana volá, jdi do toho znova a druhá neblbni, co¨když tě zrani zas a zas...

Není tady

#57 15. 8. 2007 11:01

Ráček
♥♥♥♥♥--

Mono z té kytice taky nejsem chytrá , slunečnice nebo růže ??big_smile
Víš co děvče ?? Vyperte si " špinavé prádlo " navzájem a pokud o něho stále stojíš, jakože asi jo, tak to zkuste od 0 , ale nic nevyčítat a nepřipomínat...
Oni chlapi někdy taky něco kecnou, ale činy mluví za lásku néé řeči. On se s ní mohl opravdu vyspat za účelem sexu, a protože mu v té chvíli byla blízká, ale to , že to s ní " snad " ukončil a přišel s ( nějakou ) kyticí za tebou a vyznal se Tobě, asi mluví za vše, ne ??? Pokud to dokážeš překousnout a sama se zamyslíš nad svými chybami a budeš se snažit je zlepšit, myslím, že by Vám to tentokrát mohlo vyjít tummenupp

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20081120/k/ab7c/preg.png
Bude to kluk :-)
KO 16.7
4.7 velký UTZ ve 20.tt

Není tady

#58 15. 8. 2007 11:12

Me
♥♥♥♥♥♥-

Mono, jestli mu odpustíš, připrav se na to, že to bude kruté - potom. Jestli jsi žárlivá a děláš mu scény už kvůli tomu, že jede na služebku, skousnout nevěru bude stokrát horší. Teď myslím, že mu odpustíš, ale bude to v tom vztahu vyplavávat na povrch, zvláště v situacích,kdy budete mít různé rozepře apod.budeš mít nutkání mu to"vpálit",on bude naštvaný, protože to bude brát, žes mu odpustila, tak by ses k tomu nemělas vracet.
Já to vím, protože se v určitých situacích chovám podobně, jako ty, a s touhle povahou překonat nevěru ve vztahu je hooodbně těžké a bude tě to stát spoustu sil a nervů...a jestli to prostě nepohřbíš a budeš se k tomu vracet znova a znova třeba po půl roce, po roce..., budeš na to myslet pokaždé, když bude někde sám pryč bez tebe/bude tě užírat "Co tam tak asi dělá?Když byl schopný jednou,může i podruhé.."/ztratíš v něj důvěru apod,tak ten vztah pohřbíte zaživa, bude pomalu skonávat, až skoná.

Tak trochu mám pocit, že sis tuhle situaci sama přivodila - dělala jsi mu scény a trápila ho kvůli kravinám, tak on ted udělal něco, co už kravina není, ted už je to opravdu vážná situace, možná si řekl něco jako:"Když mám zažívat neustálé scény , tak ať je to aspoň právem!"Ale možná to tak není, možná byl v tom vztahu s tebou kvůli tvému chování stresovaný a tahle epizodka mu poskytla potřebné uvolnění...

Ted máte určitě oba chuť na to zapomenout a začít"znova",s čistým štítem. Bude to hodně těžké, přesto ti přeji, aby se vám to povedlo!

Není tady

#59 15. 8. 2007 12:09

algida
♥♥-----

Feuria napsal(a):

Asi neví, co chce.

no podle info co napsala tak se rano rozesel s ni a hned s tou druhou (nevim jak se s ni stihnul vyspat z lasky ... nebo treba okamzite po tom sexu zjistil ze ji nemiluje a tak se s ni rozesel) a vecer uz se vracel k te prvni ... ale to je v podstate nepodstatny - dulezity je to co chce monika ... protoze on to asi nevi, nebo to vi jen dokud nekoho nepotka

Není tady

#60 15. 8. 2007 12:12

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

důležité je, co ti dva chtějí

Není tady

#61 15. 8. 2007 12:21

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Mozno miluje obe ... preco nie? A vybral si jednu ...

Upravil(a) Oxi (15. 8. 2007 12:21)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#62 15. 8. 2007 12:29

mona123
♥♥-----

Oxi asi tak nějak to bylo, myslím, že byl do ní pobláznený, cítil se s ní bez problému, žádné hádky, žádné spory a tak mu s ní bylo fajn a překročilo to hranice. Ted si vybral mě, protože nechce zahodit to co už jsme spolu dokázali a zvládli a snad taky proto, že mě miluje. Ted už je to jen a jen na mně. sad

Není tady

#63 15. 8. 2007 13:11

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, jo...jen aby za týden nedošel zase za tou druhou a nependloval mezi váma. Chudáček malej ....
Mě si nevšímej - mluví ze mě moje zkušenost - né moc "příjemná" - tak snad si opravdu vybral.

Není tady

#64 15. 8. 2007 13:13

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Fe ty si pendlovala po tyzdnoch? wink

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#65 15. 8. 2007 13:19

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Já nependlovala - on pendloval .... nemohl si vybrat.
Já měla jasno wink ... jen jsem zůstavala a už asi zůstanu smile
To už se mi nechce řešit....

tedy opravuji - on měl taky jasno - jen mi to neřekl dost jasně smile

Upravil(a) Feuria (15. 8. 2007 13:23)

Není tady

#66 15. 8. 2007 13:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Shit happens - stáva sa všeličo, ale ja mám tiež pocit, že Mona si to tak trochu vykoledovala sama... Ja by som si povedala: Keď ma podozrievajú a dusia, tak nech je to aspoň právom wink - no a vidíš, pomohlo to... ste ako dve hrdličky, zrazu...

Upravil(a) Selima (15. 8. 2007 14:31)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#67 15. 8. 2007 14:17

mona123
♥♥-----

A jak to dopadlo Fe, zůstali jste spolu, vybral si nakonec tebe nebo jsi ho poslala k šípku?

Není tady

#68 15. 8. 2007 14:34

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mono - u mě je to tak nějak všechno trochu jinak a složitější (v jednom příběhu je víc kapitol),
Ale dá se to tak napsat  - přítel si vybral mě a jsme stále spolu smile teď v srpnu 6 let.

Není tady

#69 15. 8. 2007 14:41

Martina1980
♥♥♥♥---
Web

Jednou se me taky stalo, ze muj "pritel" pendloval mezi mnou a jeste jednou holcinou. Taky nevedel, koho si vybrat. Nakonec rekl, ze nechce zadnou a jako se s nama rozesel s obema.. jenze nakonec se k te druhe vratil.. Je uz to nejakej patek.. Ted uz jsou manzele a maji deti.. :}

Není tady

#70 15. 8. 2007 14:46

Quu dawdle
♥------

Ahoj Mona123,

kazdy clovek ma svoje nazory, postoje, predsudky. Neviem a ani nemozem davat ziadne rady, mozem ale napisat ako to cele posobi na mna.
Pises ze mas problem, ktory ti znicil predosly vztah a ovplyvnil aj sucastny. Klobuk dole, ze si to dokazes priznat a ze s tym chces nieco robit. Myslim, ze clovek dokaze vsetko, ked to naozaj chce sam, pre seba. Musis to ale chciet v prvom rade pre seba, bez ohladu, ci to niekomu vadi, alebo nie. Ak je skutocny dovod len to, aby si niekomu vyhovela, je to cele na figu. Drzim ti palec bez ohladu na to, ako to dopadne s tvojim priatelom.
Co sa tyka tej nevery - priznam sa, ze tomu nerozumiem. Neviem co pre teba a tvojho priatela znamena vztah.
OK, mate problem, ktory vztah kazi. Ty si sa chcela zmenit, ale si nevedela ako na to, tvoj priatel tym trpel.
Co je to ale za vztah, ked pri problemoch chalanisko zdrhne niekde prec a obzera sa po inej. Kde zostalo: zostat s partnerom aj ked su problemy?
Ako dokaze lubit a zaroven sa zalubit do inej? Viem - je to celkom bezbolestne ospravedlnit heslom:"ved ked sa jedna o lasku, tak si clovek nepomoze..." Ale sme snad ludia, nie zvierata...
Ked raz lubim zenu, chcem s nou byt aj vtedy ked su problemy a budem sa pokusat urobit vsetko pre to, aby sa problem riesil - a tak isto bude postupovat aj ona ak naozaj lubi. Takto ja chapem vztah. Ako nekonciaci boj, ktory budem zvladat sam zo sebou, aby som mohol byt s tym druhym.
Nehovorim, ze nemoze laska zmyznut - urcite, ked jeden, alebo rovno obaja prestanu bojovat.
Neverim tomu, ze ak clovek naozaj lubi, tak ze to citi do morku kosti, ak nie je sebec - ze sa moze zaroven zalubit do niekoho ineho. Pride mi to ako pokus dolievat plny pohar.
Ako to vlastne tvoj priatel mysli so vztahom? Ak mal pocit ze nemohol vo vztahu pokracovat, tak preco to na ferovku neukoncil - a potom nech sa kludne obzera po druhej. Pripada mi, ze sam nema jasno co chce, co je pre neho dolezite. Zaroven mi to pride sebecke - mat jeden vztah a zaroven si "odskakovat" niekde inde.
Riesenie nemam ziadne - je to cele o vas. Asi by bolo fajn, povedat si, co je pre vas vo vztahu dolezite a co pre to chcete robit.
Urcite by nebolo stastne prezit zivot(alebo sa pretrapit zivotom) vedla cloveka, ktory ujde k niekomu druhemu vzdy ked sa objavi problem - a tie sa budu urcite objavovat aj dalej. Akokolvek takeho cloveka lubis nebude ti vediet dat lasku spat a bude to trapenie bez konca.
Takze nebudes sa musiet menit len ty ale aj on. Nakoniec, urcite beha po svete este stale vela takych, pre ktorych je vernost(bez vynimky) a laska na prvom mieste. ;-)
Zelam ti, aby si sa dokazala rozhodnut tak, aby si prezila stastny zivot v naplnajucom vztahu a nie len v nejakej nepodarenej imitacii.

Není tady

#71 15. 8. 2007 19:44

Me
♥♥♥♥♥♥-

Quu dawdle napsal(a):

. Nakoniec, urcite beha po svete este stale vela takych, pre ktorych je vernost(bez vynimky) a laska na prvom mieste. ;-)

Určitě?Kdyby jo, tak by to bylo skvělé, já v to v poslední době přestávám věřit, jak tak pozoruju vztahy lidí kolem sebe... pár takových fajn věrných lidí je, ale nemám pocit, že by jich bylo"vela".

Jinak se s názorem Quu dawdle docela ztotožňuji , pěkně napsáno tummenupp

Není tady

#72 15. 8. 2007 19:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mno, ja práve nekladiem rovnítko medzi lásku a fyzickú vernosť...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#73 16. 8. 2007 7:49

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

No, napsáno je to sice pěkně - asi by to tak "mělo" vypadat - ale jinak si myslím, že je to pěkná utopie.
Ale, když to někomu výjde - přeji mu to. Také jsem v té utopii pár let žila.
Můj názor je ten, že se mohu "zamilovat" i když miluju.... protože to jsou dvě rozdílné věci. Podle mě! Člověk je tvor milující, ale také chybující ...
Jo, kdyby bylo všechno takto jednoduché - on ten život ale píše ..... tak nějak po různu.

Není tady

#74 16. 8. 2007 8:47

mona123
♥♥-----

Zdravím v novém dni, tak jsme si včera s "přítelem" několikrát volali, několikrát se mě ptal, jestli si myslím, že to dokážu překousnout a dokážu mu věřit, ale když jsem o tom ted tak sama přemýšlela, tak asi jo. Oba jsme hodně chybovali, já že jsem se nepoučila s věcí které jsem mu naslibovala a pak stejně udělala znova a on že s tou dotyčnou měl sex ještě před tím, než se se mnou rozešel. I když podotýkám, že to chtěl udělat, řekl mi to vše hned v počátku - já jsem se pak hodně snažila si ho udržet a proto jsme myslím spolu dál, dokázala jsem mu, že na sobě chci moc zapracovat a on na základě toho řekl, že jsem báječná a že mi zase věří a chce nám moc dát šanci. No a pak když mi řekl o tom že s ní spal, tak se mi to zhroutilo... Bude to ještě dlouho bolet, ale snad to přebolí. Nemyslím si, že je typ chlapa, který by mě podváděl úmyslně, byl z toho taky dost špatný. Tak uvidíme.
Feurie, tys to dokázala a moc ti fandím, doufám, že nám to dopadne stejně. Ráda bych se o tobě dozvěděla ještě něco víc smile

Není tady

#75 16. 8. 2007 9:16

Feuria
♥♥♥♥♥♥♥

Mono - já nevím, co jsem dokázala ? Možná tak si pěkně zkomplikovat život wink ... každopádně můj příběh je tady všude na babinetu... ale není o co stát smile
Uvidíš, jak to půjde, každopádně vám oběma držím palečky smile vztah je běh na dlouhou trať.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí