Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 25. 11. 2007 23:03

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Ještě lepší začátek

lakino, nesmutni, to hezké ještě určitě přijde pussa stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#27 29. 11. 2007 23:48

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Kairo,děkuji,ještě musím přežít ty vánoce,nevím zda m.bude s námi,nebo budeme už s dětmi sami a když tu bude,tak budu brečet,že to jsou možná poslední vánoce společné,to seznamování mi pomáhá v tom,že jako ženská ještě jsem pro muže k ohlédnutí,to víš ....

Upravil(a) lakina (3. 3. 2009 13:11)

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#28 3. 3. 2009 13:13

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

Kiara napsal(a):

lakina napsal(a):

ahoj zdravím vás všechny,zatím jsem v sekci -život po nevěře-ale už se seznamuji po netu a budu štastná až se zamiluji a nebudu na tom svém nevěrném tak závislá fakt to jde Viktorko?hjarta

lakino, strašně nerada Ti to říkám, ale napřed se musíš naučit být šťastná sama se sebou pussa, to je jedna věc - a druhá věc je seznamka přes net. Holčičko, ani netová seznamka není samospasitelná ve chvíli, kdy do ní jdeš s tím, že na první-druhý-třetí-pátý pokus najdeš svého vysněného prince, který ti jakože VYNAHRADÍ všechny trable, které jsi až doteď díky svému nevěrníkovi zažila. Věř mi, že pokud do seznamky přes net jdeš s tímto úmyslem, zažiješ dost krušné chvilky a pokud jsi až dosud měla určité iluze o mužích, může se ti stát, že se s Tebou sejde exemplář, který Tvoje veškeré zbytky iluzí o chlapech totálně pohřbí skoro dvacet metrů pod zem a na dvacet let dopředu lol
Samozřejmě, že se Ti může stát, že potkáš člověka, se kterým si sednete, přeskočí jiskra par a bude noha v nohávě. Nechci se Tě nijak dotknout, ale mě osobně zaráží postoj, se kterým do seznamování do netu jdeš - tzn. že asi očekáváš pozitivní výsledek během velice krátké doby. lakino, takhle to v reálu skutečně nefunguje a i když bych Ti - jako každé ženské tady, co si prožila svoje trápeníčko - přála hjarta a pussa a par, k vysněnému štěstí nevede příliš lehká cesta, potažmo přes net. V každém případě je to střelba naslepo, což si uvědom stolt

tak nevímkiaro,zda to budeš číst,ale povedlo se....už čtvrt roku mám přítele a jsem štastná,pa

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#29 13. 3. 2009 14:13

BB
♥♥♥♥♥♥-

I když nejsem Kiara... přeju ti, ať  to tak dlouho vydrží .....   třeba až ... do nejdýl .....   hjarta

BB

Není tady

#30 13. 3. 2009 14:19

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Já taky a Kiaře vyřídím smile
Bude mít radost

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#31 15. 3. 2009 13:23

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

lakino, tak to je moc dobře pussa
Přeji Ti, ať zažíváš s novým hjarta jen vše krásné a dobré stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí