|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

lakino, nesmutni, to hezké ještě určitě přijde

Není tady
Kairo,děkuji,ještě musím přežít ty vánoce,nevím zda m.bude s námi,nebo budeme už s dětmi sami a když tu bude,tak budu brečet,že to jsou možná poslední vánoce společné,to seznamování mi pomáhá v tom,že jako ženská ještě jsem pro muže k ohlédnutí,to víš ....
Upravil(a) lakina (3. 3. 2009 13:11)
Není tady
Kiara napsal(a):
lakina napsal(a):
ahoj zdravím vás všechny,zatím jsem v sekci -život po nevěře-ale už se seznamuji po netu a budu štastná až se zamiluji a nebudu na tom svém nevěrném tak závislá fakt to jde Viktorko?
lakino, strašně nerada Ti to říkám, ale napřed se musíš naučit být šťastná sama se sebou
, to je jedna věc - a druhá věc je seznamka přes net. Holčičko, ani netová seznamka není samospasitelná ve chvíli, kdy do ní jdeš s tím, že na první-druhý-třetí-pátý pokus najdeš svého vysněného prince, který ti jakože VYNAHRADÍ všechny trable, které jsi až doteď díky svému nevěrníkovi zažila. Věř mi, že pokud do seznamky přes net jdeš s tímto úmyslem, zažiješ dost krušné chvilky a pokud jsi až dosud měla určité iluze o mužích, může se ti stát, že se s Tebou sejde exemplář, který Tvoje veškeré zbytky iluzí o chlapech totálně pohřbí skoro dvacet metrů pod zem a na dvacet let dopředu
Samozřejmě, že se Ti může stát, že potkáš člověka, se kterým si sednete, přeskočí jiskraa bude noha v nohávě. Nechci se Tě nijak dotknout, ale mě osobně zaráží postoj, se kterým do seznamování do netu jdeš - tzn. že asi očekáváš pozitivní výsledek během velice krátké doby. lakino, takhle to v reálu skutečně nefunguje a i když bych Ti - jako každé ženské tady, co si prožila svoje trápeníčko - přála
a
a
, k vysněnému štěstí nevede příliš lehká cesta, potažmo přes net. V každém případě je to střelba naslepo, což si uvědom
tak nevímkiaro,zda to budeš číst,ale povedlo se....už čtvrt roku mám přítele a jsem štastná,pa
Není tady
I když nejsem Kiara... přeju ti, ať to tak dlouho vydrží ..... třeba až ... do nejdýl ..... 
Není tady
Já taky a Kiaře vyřídím 
Bude mít radost
Není tady

lakino, tak to je moc dobře
Přeji Ti, ať zažíváš s novým
jen vše krásné a dobré 
Není tady