3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
lakino, nesmutni, to hezké jetě určitě přijde
Není tady
Kairo,děkuji,jetě musím přeít ty vánoce,nevím zda m.bude s námi,nebo budeme u s dětmi sami a kdy tu bude,tak budu brečet,e to jsou moná poslední vánoce společné,to seznamování mi pomáhá v tom,e jako enská jetě jsem pro mue k ohlédnutí,to ví ....
Upravil(a) lakina (3. 3. 2009 13:11)
Není tady
Kiara napsal(a):
lakina napsal(a):
ahoj zdravím vás vechny,zatím jsem v sekci -ivot po nevěře-ale u se seznamuji po netu a budu tastná a se zamiluji a nebudu na tom svém nevěrném tak závislá fakt to jde Viktorko?
lakino, straně nerada Ti to říkám, ale napřed se musí naučit být astná sama se sebou
, to je jedna věc - a druhá věc je seznamka přes net. Holčičko, ani netová seznamka není samospasitelná ve chvíli, kdy do ní jde s tím, e na první-druhý-třetí-pátý pokus najde svého vysněného prince, který ti jakoe VYNAHRADÍ vechny trable, které jsi a doteď díky svému nevěrníkovi zaila. Věř mi, e pokud do seznamky přes net jde s tímto úmyslem, zaije dost kruné chvilky a pokud jsi a dosud měla určité iluze o muích, můe se ti stát, e se s Tebou sejde exemplář, který Tvoje vekeré zbytky iluzí o chlapech totálně pohřbí skoro dvacet metrů pod zem a na dvacet let dopředu
Samozřejmě, e se Ti můe stát, e potká člověka, se kterým si sednete, přeskočí jiskraa bude noha v nohávě. Nechci se Tě nijak dotknout, ale mě osobně zaráí postoj, se kterým do seznamování do netu jde - tzn. e asi očekává pozitivní výsledek během velice krátké doby. lakino, takhle to v reálu skutečně nefunguje a i kdy bych Ti - jako kadé enské tady, co si proila svoje trápeníčko - přála
a
a
, k vysněnému těstí nevede příli lehká cesta, potamo přes net. V kadém případě je to střelba naslepo, co si uvědom
tak nevímkiaro,zda to bude číst,ale povedlo se....u čtvrt roku mám přítele a jsem tastná,pa
Není tady
I kdy nejsem Kiara... přeju ti, a to tak dlouho vydrí ..... třeba a ... do nejdýl .....
Není tady
Já taky a Kiaře vyřídím
Bude mít radost
Není tady
lakino, tak to je moc dobře
Přeji Ti, a zaívá s novým jen ve krásné a dobré
Není tady