18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Máte některá zkuenosti se stahovacím pásem po porodu,
jaký a kde jste ho koupili a je dobrý?Dá se nosit přes celý den, zacelí se dříve břicho?
Není tady
mě se objevil rozestup přímých břiních svalů po porodu, pás mi dali u v porodnici. Bylo to příjemné, bříko jsem měla více stáhlé a nehoupala se kůe. Take já doporučuji. Nesledovala jsem ale splasknutí břicha. Jinak a se zahojí poporodní poranění, super jsou těsnějí stahovací kalhotky. Ten pás jsem dostala od zdrav. pojitovny ale stojí kolem 400,- Kč. Nazývá se přímo břiní pás poporodní. Je to na způsob ortézy a je na suchý zip.
Není tady
Ano,
celodenní noení břiního pásu je vhodné, zvlátě při námaze - noení a zvedání miminka, cvičení apod.
Hezký podzim Magdalena Mikulandová soukromá porodní asistentka www.studioprozeny.cz
Není tady
Rada bych obnovila toto tema. Dostala jsem typ na stahovaci pas po porodu (napr. jsem ho nasla tady: http://www.e-tehulka.cz/detail.php?zbozi=717632). Verim, ze nebude zavadny, ale kdy je dobre ho zacit nosit? Kdyz me pusti z porodky, tak zacit? Je prodysny, mekky a bylo mi receno, ze kdyz se nebudu citit, nemusim si ho stahovat a stahnu si to treba za tri dny, kdy se na to citit budu.
Ma nekdo vlastni zkusenosti? Stahlo se brisko?
Není tady
Mefi zrovna dnes jsem prolejzala mmb a na jeden stahovací pás narazila a uloila do záloek,e uvidím a eventuelně pak objednám.Moná jetě před porodem,myslím,e nebude na kodu i pod oblečení
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=31917484&tab=0
Není tady
Me se na tom libi, ze se to tyka jen briska (vim, ze stahovaci kalhotky se nedoporucuji) a muzes si ten pas dat bud hned pod prsa nebo pak treba niz spis pres boky a stahovat podle sebe...
A kdy myslis, ze je dobre zacit? Kvuli zavinovani delohy hned po porodu? Myslis, ze to tomu pomuze?
Jinak diky za odkaz, uz je to take v oblibenych
Není tady
Mefi no..prostě,a se bude cítit se s ním zpěvnit ono to bude i příjemný se stáhnout klidně si myslím,e a příjde domů z porodky.Nevím jak např. po Cs mluvím po přirozeném porodu on bude spí dret ty svaly u sebe,ne zavinovat samotnou dělohu!
Vyzkouíme,uvidíme hm
Není tady
Mahi u toho mýho odkazu jsou nějaké míry v rozmezí od-do tak to bude asi obvod boků????Jetě jsem na to nekoukala,nebo spí nevzala metr do ruky
víc info tam o měření není
Není tady
Taky jsem premyslela o velikosti. Jestli se divat na miry, ktere jsem mela pred otehotnenim nebo si pockat na miry po porodu...
Není tady
A já mám s těmi mírami teď teda dost problém. Máloco jsem si v poslední době koupila úplně správně. Ale o stahovacím pásu taky velice váně uvauju...jen právě nevím, jestli s nákupem nepočkat a po návratu z porodnice.
Není tady
No já asi počkám a po návratu z porodnice, jak se tak dívám, tak nemám tuení, kolik mi na břichu zůstane a zas abych nekoupila zbytečně velký...no dá se to těko odhadnout - ale brala bych takový, kdy si vzpomenu, jak jsem u NIki nosila dvoje trička, aby nebylo vidět to moje povislý břicho, tak přece jen se to pod takový pás dobře schová
Není tady
Taky počkám a po návratu domů ale jsem rozhodnutá ho objednat
ale koukám e s toho mmb zmizel
Upravil(a) Gabu (16. 3. 2010 9:01)
Není tady
Určitě bych počkala po porodu, i kdy pokud budu přítě zas rodit CS, tak ho chci mít u hned po porodu na podporu.
V podolský porodnici ho mají v nemocniční lékárně ve vech velikostech - zeptejte se v té vaí, jestli je tam mají, tak si tam den po porodu můete v klidu dojít a vybrat si.
Není tady
Budu muset zjistit, jestli to neprodavaji i nekde kolem Motola... Ja se uz taky rozhodla to poridit na tuty. Doufam, ze to pak nebudu schanet kdo vi kde
Není tady
Ahoj holky tak co ten pás fungovalo to?? Stáhlo to břicho?? A jak dlouho je ho dobré nosit aby to mělo nějaký výsledek?? Nepovolilo se to břicho zpět po jeho sundání a kdy jste ho přestaly nosit?? Díky za odpovědi.
Není tady
Tak co nikdo mi nenapíe jak dopadl??
Není tady
Přimlouvám se k obnovení diskuze, taky by mě zajímalo, jestli to má smysl :-)
Není tady