Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 11. 8. 2007 17:01

Jessie
♥♥♥♥♥--

Nehtová kosmetika

Jsem věčný zkoušeč všech možných přípravků na nehty a na ruce a stále nic. Teď jsem objevila dva další výrobky nehtové kosmetika Sally Hansen a Essence. Essence mají u nás v Rosmannu - kosmetika za pár korun - různé zpevňovače, olejíčky, krémy atd. kolem 50 Kč. To určitě zkusím, protože je to pár korun a není mi to tak líto, když to nevyjde. Ale Sally Hansen je o dost dražší a tak se mi to nechce prubnout bez nějakých recenzí. Co na ně říkáte a co i ta Essence? Nebo jiná kosmetika?

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#2 25. 10. 2007 15:04

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

Re: Nehtová kosmetika

Milá Jessie,

já Vás možná trochu zklamu ale nejsem zastáncem kosmetiky ( i když ji nezatracuji) , která je běžně dostupná. Já sama s takovými produkty nepracuji, protože vím, že profesionální přípravky mají svým složeníím mnohem cílenější účinek. Tedy Vaše péče - i o přírodní nehty může vypadat i tak, že jdete jednou za 3 týdny na manikúru ( s masáží, zábalem a perfektním lakem), doma používáte poze olej nebo krém na nehty a ruce a lakování fixujete nadlakem. po deseti dne si zajdete na lakování a je hotovo. Náklad tedy přibližně 600-800 Kč měsíčně. Výsledkem jsou neuvěřitelně krásné nehty - pevné zdravé a kvalitní.  -  i takovou péči může nabídnout kosmetický salon - já sama jsem takovou kúru zažila na "vlastní nehty" a dnes jsem za to ráda.
Chcete?

veronika

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

#3 25. 10. 2007 15:38

Náka
♥♥♥----

No to je teda dost peněz.Řekla bych že bohatě poslouží péče doma s kosmetickými běžnými přípravky.Pokud člověk o nehty dobře pečuje,tak je salon docela zbytečný a vypadají taky velice dobře.Já bych tedy tolik peněz do nehtů nevrazila...

Není tady

#4 25. 10. 2007 15:53

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Od Essence mám Výživné sérum s hedvábím a nemůžu si ho vynachválit. Vyzkoušela jsem už x podobných výrobků, ale jedině u tohoto vidím na svých nehtech viditelné zlepšení. A to cca za 30,- No nekupte to smile

Není tady

#5 25. 10. 2007 18:23

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Kosmetiku z Essence jsem vyzkoušela a musím říci, že je dosti podprůměrná a nekvalitní. Dle mého, je to kosmetika pro slečny (od 14 let...), levná, aby si je mohly dovolit.

Není tady

#6 25. 10. 2007 19:19

x62358
Host

Sally Hansen jsem používala, nemůžu říci křivého slova, i moje papíráky - rozuměj nehty, které se zlomí o můj tenký vlas byly pevné a tvrdé!

#7 25. 10. 2007 22:27

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Káča napsal(a):

Kosmetiku z Essence jsem vyzkoušela a musím říci, že je dosti podprůměrná a nekvalitní. Dle mého, je to kosmetika pro slečny (od 14 let...), levná, aby si je mohly dovolit.

Já jsem si myslela to samé a dost mě překvapilo, že mi přípravky na nehty vyhovují - ať zpevňovače nebo laky (ty světlé mi vydrží naprosto neporušené třeba 5 dní). Ale ostatní věci (např. řasenky) od Essence jsou fakt šmejdy.

Není tady

#8 26. 10. 2007 14:56

Jessie
♥♥♥♥♥--

Tak 600-800 měsíčně utratit jen za nehty a nemít problém to by se mi fakt líbilo.

V současnosti beru Biosil plus a nehty si lakuju jakýmsi výživným zpevňovačem od Essence a trošku se to lepší.
Jinak nic od Essence nemám - testuju jen ty nehtové přípravky

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#9 26. 10. 2007 18:14

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Hlavně si od Essence nekupujte pudr!

Není tady

#10 27. 10. 2007 14:28

host5522
Host

Nemůžu si vynachválit zpevňovač od Sally Hansen Hard as nails. Je perfektní. A ani se mi nezdá moc drahý - 13 ml okolo 130 Kč.

#11 28. 10. 2007 8:25

Jessie
♥♥♥♥♥--

A kde kupujete Sally Hansen - já ji viděla akorát na netu a nebyl tam prakticky žádný popisek, tak alespoň dobrou netovou stránku?

Není tady

#12 28. 10. 2007 10:28

host5522
Host

Jessie napsal(a):

A kde kupujete Sally Hansen - já ji viděla akorát na netu a nebyl tam prakticky žádný popisek, tak alespoň dobrou netovou stránku?

Na www.sephora.cz je seznam jejich prodejen.

Upravil(a) yellow108 (28. 10. 2007 10:28)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí