Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 11. 8. 2007 15:27

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 17. 4. 2006
Příspěvky: 1935
Web

Re: Romantika jako z filmu

Helča napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Me napsal(a):


Přesně,souhlasím, jako bych to psala já tummenupp. Já jsem mu to spíš řekla, aby vůbec věděl, protože dlouhou dobu jsem ho nechala, a jemu prostě nedošlo, co po něm chci, a já byla vystresovaná a on vlastně ani nevěděl proč. Pak jsem četla, že chlapům tyhle věci nedocházejí, tak jsem si řekla, že je to sice trapné, ale pokud mu to pak nějak docvakne, tak mu to řeknu polopatě:Tozn."V té a té situaci mi zavolej, potřebuji to!" "Teď mě prosím obejmi, potřebuji to"...atd. Zkouším to pro začátek, s tím, že spoléhám, že to pak začne dělat sám...
Kdyby mi občas dal nějaký menší dárek, nebo kytku, nebo zařídil nějaký romantický večer a vyznal mi lásku, tak bych taky byla šastná, ale tohle mu říkat nechci, tohle opravdu musí vyjít z něj.
Ale mám pocit, že on vlastně ani pořádně neví, o co mi jde, jen si stěžuje, že pořád kazím nᚠvztah tím, že se mi pořád něco nelíbí/na něm/, pořád si stěžuju atd. Už fakt nevímroll

Mám jinou povahu, mně by se nelíbilo objímání na povel.

Sorráč Ivano, ale mě můj muž taky obejme, když mu o to řeknu, protože to třeba fakticky potřebuju. Tobě se nestalo, že je ti zle, jsi na dně a mᚠdepku a že řekneš svému partnerovi s pláčem: Prosím obejmi mě, mě je smutno a jsem v háji!

Ne, bohužel , bud to pozná a obejme mne sám, protože on si na tyto projevy více potrpí  nebo ne a já bych si o to nikdy neřekla. Ale já nejsem typický vzorek , jen se snažím naznačit , jak se asi chová člověk , který má projevování citů potlačené , protože předpokládám, že je nás více takových, že snad nejsem jediná.yikes

Není tady

 

#27 11. 8. 2007 15:31

Helča
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 8. 2007
Příspěvky: 229

Re: Romantika jako z filmu

Me napsal(a):

Helča napsal(a):

Nevím odkud by ti měl sms psát, nebo volat... z práce doufám ne.
...Každej si neseme do vztahu zvyky ze své vlastní rodinky a když třeba tatík tvého přítele mamince kytičky nekupoval, tak to asi těžko můžeš chtít, nebo předpokládat u něj

Z práce ne,myslím spíš, když je na dovolené s kámošema,a já jsem doma, tak by mi mohl párkrát za den zavolat nebo napsat. Jestli se ke mě bude chovat jako jeho otec k jeho matce, tak to potěš smile yikes

No - na tom bych vztah docela budovala....rodina v které vyrůstal tvoří základ vztahu. Tomu věř. A holka zlatá, on jezdí na dovču s kamarády??????
Tož to ho nakopni a a letí hodně daleko - za těmi kamarády. Neříkám, že partner nemůže mít kamarády, a je má, a si s nimi semtam vyjde - někam, ale na DO-VO-LE-NOU ?????
Tak to ti musím natvrdo napsat....kdoví, co se na těch dovolených děje. Rozhodně mu není smutno a má nabitej program. Je mi to líto. Ale přesto  doufám, že se mýlím. Nebuď nešastná, když vám to nevyjde, však na tebe někde někdo čeká. Neboj, sama nebudeš.

Upravil(a) Helča (11. 8. 2007 15:33)


Pravá cesta je ta nejt잚í.

Není tady

 

#28 11. 8. 2007 15:39

Helča
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 8. 2007
Příspěvky: 229

Re: Romantika jako z filmu

Me, promiň, nechtěla bych ti svým názorem ublížit. Řiď se svým srdíčkem a uvidíš sama, ono ti napoví....


Pravá cesta je ta nejt잚í.

Není tady

 

#29 11. 8. 2007 15:48

Me
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 1041

Re: Romantika jako z filmu

Tak mi se to taky nelíbí, že jezdí s kamarády, ale vím, že někteří chlapi to dělají a ti, co tam jsou s ním, tak taky mají partnerky a neberou je s sebou. Co tam dělají - kvůli přemýšlení nad tímto jsem už zažila spoustu bezesných nocí. Já bych taky byla radši, kdybych jela s ním a ti jeho kámoši taky vzali své polovičky a mohli bychom se pobavit všichni společně, ale oni tak jezdí už dlouho - jen chlapi, říká mi, že tam nedělají nic nepřístojného, jen si chtějí odpočinout a probrat "chlapské záležitosti"./Prý se nejedná jen o očumování a rozebírání ženských u vody, jak si to představuju já, že se prostě baví o autech, hudbě,hrajou fotbal, karty a tak./Jednou za rok se to snažím skousnout, letos to bylo ale docela drsné a na úkor naší společné dovolené, což mě vytočilo a začala jsem zvažovat rozchod.

Upravil(a) Me (11. 8. 2007 15:50)

Není tady

 

#30 11. 8. 2007 15:53

Helča
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 8. 2007
Příspěvky: 229

Re: Romantika jako z filmu

No - ale když jede na dovču ženáč po dlouholetém vztahu, navíc po dovolené se svou rodinou, tak bych to opravdu pochopila. Proč ne, spousta manželů jezdí na dovolené společně, a pak si třeba vyrazí každej zvl᚝, jen si tak odpočinout, od vztahu, od věčně se hádajících dětí, od stereotypu. Ale pokud jezdí mladej boreček na dovču raději ! s kamarády, tak mi to příjde více než podivné.

Upravil(a) Helča (11. 8. 2007 16:03)


Pravá cesta je ta nejt잚í.

Není tady

 

#31 11. 8. 2007 15:56

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: Romantika jako z filmu

A mě to divné nepřijde .

Není tady

 

#32 11. 8. 2007 15:59

Helča
♥♥♥----
Registrovaný: 5. 8. 2007
Příspěvky: 229

Re: Romantika jako z filmu

aprill napsal(a):

A mě to divné nepřijde .

No, však proč by mělo? Když třeba neřešíš žádnej problém.


Pravá cesta je ta nejt잚í.

Není tady

 

#33 11. 8. 2007 17:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 1. 3. 2007
Příspěvky: 28044

Re: Romantika jako z filmu

Me, vždycky to tak není, jen ve 20 má člověk málo zkušeností na to aby věděl, co ve vztahu upřednostňovat, na čem vztah stavět, tak, aby byl plnohodnotný i po 10 letech.

Peo, ty jsi prostě skvělej smilepussavissla


Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

 

#34 12. 8. 2007 0:25

Abil
♥♥-----
Registrovaný: 7. 8. 2006
Příspěvky: 40

Re: Romantika jako z filmu

Někteří chlapi opravdu neumí projevovat své city naplno,ale to neznamená,že nemilují. Zkus hledat jinde - v gestech, v něčem co udělal tzv.navíc,než kdy jindy. Já tomu říkám,číst mezi řádky. A to,že z dovolené nenapíše smsku,zkus to zaobalit,aby to nevypadalo jako,že ho uhání stihomanka,ale řekni mu,že mᚠo něho starost a chceš,aby Ti alespoň podal zprávu,jak dorazili,např. Pak uvidíš,že možná připíše i něco více.smile

Není tady

 

#35 12. 8. 2007 17:57

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno
Registrovaný: 16. 7. 2007
Příspěvky: 216

Re: Romantika jako z filmu

Když tu tak pročítám tuto diskusi, tak si říkám, jestli by se taky romantické filmy neměly zakázat a nebo alespoň vysílat s varováním, že se v žádném případě nejedná o zobrazení tzv. běžných vztahů a že pro romantické ženské duše může být jejich sledování dokonce škodlivé roll

Me, píšeš, že Ti hrozně chybí láska, romantika, okouzlení, motýlci v břiše atd...Mohu Tě ujistit, že kdyby ty romantické filmy měly pokračování, tak by se i vztahy těch dvou romantických hrdinů časem změnily - jak ty říkᚠ"zvrtly". Teď budu možná trochu didaktická, ale každý vztah má různé fáze ... a fáze zamilovanosti (ta s těmi motýli v břiše) zákonitě jednou skončí. Po ní následuje:
a) vystřízlivění z ideálů o partnerovi = rozchod;
b) fáze budování silnějšího partnerského svazku založeného na zralé lásce a přátelství, znalosti toho druhého, schopnosti kompromisů atd. =  šance, že jsme nalezli toho pravého/tu pravou (jakkoliv to zní jako klišé).

Me, já bych pro Tebe měla asi dvě rady:
a) Přestaň se dívat na romantické filmy a raději pozoruj reálné vztahy v okolí. K romantice mají sice daleko, ale jsou skutečné, tudíž se z nich mnohé dozvíš o vztazích mezi lidmi.
b) Nikdy se nesnaž partnera předělávat dumbom Na některých věcech je samozřejmě možné se domluvit, ale povahu člověka nezměníš.

Já samozřejmě nevím, jak to mezi vámi skutečně chodí, ale pokud nejsi ve vztahu spokojená a cítíš se v něm osamělá, tak je možná na čase poohlédnout se po nějakém jiném vztahu, ale již bez přehnaných romantických očekávání. Já vím, každou z nás potěší, když nám chlap koupí kytku a zašeptá nám do ouška, co chceme slyšet, ale i s tou romantikou by se to nemělo přehánět. A taky si myslím, jak už tu jednou bylo napsáno, že ta sladká slovíčka mohou být někdy hodně falešná hmm Více o druhém napoví jeho činy.

Me, držím Ti pěsti, a Tvá cesta od romantických filmů směrem k životní realitě není příliš dlouhá a bolestná ... stolt

Není tady

 

#36 12. 8. 2007 18:13

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Registrovaný: 1. 12. 2006
Příspěvky: 3175

Re: Romantika jako z filmu

Hanka1 napsal(a):

Když tu tak pročítám tuto diskusi, tak si říkám, jestli by se taky romantické filmy neměly zakázat a nebo alespoň vysílat s varováním, že se v žádném případě nejedná o zobrazení tzv. běžných vztahů a že pro romantické ženské duše může být jejich sledování dokonce škodlivé roll.........

tummenupptummenupptummenupp naprostý souhlas

Není tady

 

#37 12. 8. 2007 18:28

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB
Registrovaný: 9. 4. 2006
Příspěvky: 5296

Re: Romantika jako z filmu

Me, do hlavy ti nikdo nevidí, natož pak muž. Když po něm chceš řešení, tak ti ho nabídne, pokud se mu chceš jen vypovídat, tak mu to taky musíš říct. Oni prostě chlapi fungujou jinak.

Myslím, že mᚠdocela nereálná očekávání. Toužíš po romantice, po trvalé zamilovanosti, ale to nefunguje. Možná první dva tři měsíce, kdy se nám hormony zblázní , ale pak tohle poblouznění vyprchává a reálný život je prostě jinde.


Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

 

#38 12. 8. 2007 18:40

Tia
♥♥♥♥---
Registrovaný: 6. 3. 2007
Příspěvky: 292

Re: Romantika jako z filmu

PavlaH napsal(a):

Me, do hlavy ti nikdo nevidí, natož pak muž. Když po něm chceš řešení, tak ti ho nabídne, pokud se mu chceš jen vypovídat, tak mu to taky musíš říct. Oni prostě chlapi fungujou jinak.

Myslím, že mᚠdocela nereálná očekávání. Toužíš po romantice, po trvalé zamilovanosti, ale to nefunguje. Možná první dva tři měsíce, kdy se nám hormony zblázní , ale pak tohle poblouznění vyprchává a reálný život je prostě jinde.

Souhlasim, ze zamilovanost neni trvala, ale take nemusi trvat pouhe dva tri mesice, jak pises. Muze trvat i nekolik let, tedy ja to tak citim. Je to treba trochu jine nez na zacatku, ale .... o to lepsi a silnejsi... wink a stejne blaznive hjarta

Není tady

 

#39 12. 8. 2007 18:42

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Romantika jako z filmu

Milá Me, chápu Tě. Věř mi, že není všem dnům zdaleka konec. Zkus být pohodovější, uvolněnější, nezávislejší a odvážnější. Pak to hezké přijde. A s tím láska, romantika, všechno, co ti chybí. Taky bych tomu nevěřila -  ono to funguje. Když si to zasloužíš, když tomu jdeš naproti, když se o to pokusíš, když dᚠnajevo, že na to čekᚠa že to opětuješ. Jednou mi dᚠza pravdu.

Zkus se na to koukat odjinud a zkus to řešit jiným způsobem! Neupínej se na současný vztah, když cítíš, že tam není vše, jak má být. Jdi si svou cestou. Někdy je lépe být nějakou dobu sama. Lidi to ale oddalují, jak nejdál to jde. Být sám - do toho se nikomu nechce. A to je chyba. Když nezměníš směr, nedojdeš, kam potřebuješ, Me.
Je snazší být ve dvou. A právě ta schůdnější cesta není tou nejsprávnější. Člověk nechce být iniciátorem rozchodu, čeká, že se to zlepší, že to rozetne ten druhý. A čas utíká! Jít kus cesty sama není zrovna příjemné. A přitom je to moc potřebné. zkus jít sama, Me. Uvidíš, že si nepohoršíš. Uvidíš, že to je to nejlepší, co jsi mohla pro sebe udělat. že tě to posílí, i když jsi přesvědčena o opaku. Že by Tě to zlomilo, kdyby ses ho vzdala a šla do nejistoty.
Když je ale člověk pak postaven před hotovou věc, je nucený tu situaci zvládnout a nakonec si řekne:dopadlo to líp, než jsem čekal a kdybych to věděl, šel jsem do toho dřív.
Tak šastnou cestu, Me!

Není tady

 

#40 12. 8. 2007 21:02

Me
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 1041

Re: Romantika jako z filmu

Děkuji všem, tak já teda odjíždím ;)Nerozešla jsem se s partnerem, jen jsem mu prostě řekla, že jedu pryč, za rodinou, kamarádkami, na delší dobu, ještě nevím na jak dlouhou přesně. Docela jsem se divila, že najednou mi začal říkat, že je to škoda, že by chtěl být se mnou ... úplně jsem cítila, že mu budu chybět, předtím to byl spíš on, kdo utíkal a dal přednost kamarádům, ted se situace obrátila a vypadá to, že on je z toho jaksi nervozní...asi je někdy lepší vzít nohy na ramena a dát si trochu "voraz". Ale nějak cítím, že na rozchod nejsem připravená...nevím, prostě to tak cítím... no budu nějakou dobu sama a uvidím...

Není tady

 

#41 12. 8. 2007 21:26

Hanka1
♥♥♥----
Místo: Brno
Registrovaný: 16. 7. 2007
Příspěvky: 216

Re: Romantika jako z filmu

Me napsal(a):

Děkuji všem, tak já teda odjíždím ;)Nerozešla jsem se s partnerem, jen jsem mu prostě řekla, že jedu pryč, za rodinou, kamarádkami, na delší dobu, ještě nevím na jak dlouhou přesně. Docela jsem se divila, že najednou mi začal říkat, že je to škoda, že by chtěl být se mnou ... úplně jsem cítila, že mu budu chybět, předtím to byl spíš on, kdo utíkal a dal přednost kamarádům, ted se situace obrátila a vypadá to, že on je z toho jaksi nervozní...asi je někdy lepší vzít nohy na ramena a dát si trochu "voraz". Ale nějak cítím, že na rozchod nejsem připravená...nevím, prostě to tak cítím... no budu nějakou dobu sama a uvidím...

Me, gratuluji k Tvému rozhodnutí na cestě k samostatnosti, vyrovnanosti a poznávání skutečné životní reality stolt

Není tady

 

#42 12. 8. 2007 22:37

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Romantika jako z filmu

Aha, hoch Tě už nemá tak jistou, jak byl zvyklý a otáčí...! Výborně, Me. Tak je to správné. Může-li on mít tolik volného času na své aktivity, mᚠstejné právo i Ty. Takže si to užij a písni nám, jaké to bylo, když ses vypravila do světa na zkušenou...! Hezky zdrav starší lidi, před nikým se neponižuj, nad nikým se nepovyšuj...a ozvi se!

Není tady

 

#43 13. 8. 2007 9:28

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 2752
Web

Re: Romantika jako z filmu

Me napsal(a):

Holky já jsem se včera dívala na jeden romantický film na Primě - nevím název- takový průměrný film pro ženy, nic extra zvláštního, ale uvědomila jsem si u něj, že mi strašně chybí láska, romantika, takové to okouzlení, motýlci v břiše atd. Jak to mám s tím mojím jsem tady už psala v tématu Zmařená dovolená, už jsme se kvůli tomu sešli, zatím jsme to ustáli a nerozešli se, ale já nevím...hrozně mi chybí taková ta zamilovanost, chtěla bych přítele, co nedává přede mnou přednost kamarádům, co jsem pro něj na prvním místě... ptala jsem se toho mojeho, proč se mnou je, říkal, že mě má rád, že se mu líbím, ale na druhou stranu uznal, že v některých věcech si prostě nesedíme, často se hádáme apod. Mi hrozně chybí někdo, kdo by mě obdivoval, miloval celým srdcem, a kde bych cítila spoustu lásky... ve svém okolí ale nemám muže, který by toto splňoval-a zároveň  by se mi líbil. V poslední době to ale cítím jako velký deficit - cítím se tak nějak nenaplněná - jsem ještě mladá, cítím, že mám v sobě spoustu lásky, kterou chci dávat i brát... Přítel na tohle vůbec není, nikdy nebyl na nějaká romantická vyznání lásky apod., často mi v těhle věcech připadne spíš jako cynik a vůbec nechápe, co po něm vlastně chci...

Párkrát jsem toto i zažila při nějakých letních románcích apod., ale teď už dlouho ne, vlastně už tak 3 roky... yikes Chtěla bych nějak "přitáhnout"podobně naladěného jedince mužského pohlaví - uvažuju, jestli platí takové ty zákony přitažlivosti, že když někoho takového hledám, tak ho k sobě přitáhnu... Ačkoli mám vztah,cítím se dost osamělá...

Asi si říkáte, že tady plácám blbosti hmm, ale já jsem z toho v posledné době docela smutná a chybí mi to, tak jsem ráda, že to můžu napsat alespon tady a třeba o tom pokecat s někým z vás...

Milá moje,

1. nejdříve jsem chtěl napsat, že jsi fakt hloupoučká. Ale nebylo by to uplně fér. Respektuji tvoji poblouzněnost romantickými filmy a nenaplněnost.

2. Pokud hledᚠsvé štěstí a naplněnost vně sebe - tzn. u nějakého bájného muže s naprosto protichudnými vlastnostmi, nezbyde ti ovšem nic jiného než časem procitnout. A k tomu ti dopomáhej Bůh a odpovědi třeba Hanky, Selimy a ostatních. Nemám sílu to psát znovu.

3. Nemᚠv sobě spoustu lásky, ale pouze romantické představy zamilovanosti, která ti ted chybí. PS: považ, znᚠjediného muže v tvém okolí, který by se rozplýval nad romantickými filmy? Přiznej si pravdu...takový neexistuje - tedy možná ano, ale jen proto, aby si s tebou zašukal. Zákon vzájemné přitažlivosti v tomto bohužel funguje poněkud zvráceně a ne na principu "pan dokonalý až do konce života".

4. Přečti si celý můj názor na romantiku a vlastně stejné téma zde:
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=11001&p=2#p247994

5. I přesto přesevšechno chápu tvoji touhu být pro muže jedinečná, aby miloval jen tebe, aby přítel nikdy nedával přednost kamarádům před tebou, aby te obdivoval, abys cítila tu obrovskou spoustu lásky, aby ti romanticky vyznával lásku. I když si myslím, že je to o něčem jiném. Už tu píšeš vlastně třetí téma: dovolená, málem rozchod a ted romantické představy.

Připadá mi to jako loučení s nynějším partnerem a utěšování sama sebe, že hledᚠa najdeš něco vysněného, co bude snad nádherné a naplní tvé romantické představy.

At je to jakkoli, tak držím palce. K tomu, abys opět zažila motýlky v břiše (k tomu stačí pořádný sexuální chtíč :-) ) a k tomu, abys vystřízlivěla a zároveň si uchovala své sny.

Není tady

 

#44 13. 8. 2007 11:41

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Romantika jako z filmu

Neřekla bych, že je hloupoučká. Vnímá prostě jinak, snad citlivěji.
Myslíš, že ženu  uspokojuje, když jí muž  řekne, ahoj, mamino, co máme dobrýho, a pak si lehne k televizi a je  to tak denně? Když žena ví, že každý víkend půjde ten její se sousedem na ryby a každej čtvrtek je s chlapama na pivu? Když žena ví, že kdyby se přetrhla, nedokope ho k výletu ve dvou, k veřernímu posezení ve vinárně, k nějakému oživení v sexu...? Nemusí to být problém jen v dlouhodobějších vztazích,  ten stereotyp můžou pociovat už i mladé holky   v  počátcích známostí. Některé třeba stačí náznak. Gesto. Maličkosti. Aby si tu romantiku uvědomila. Jiná potřebuje kytku připíchnutou na polštáři. No a pro jinou aby jeden Romea odrecitoval. Proto máme být špatné? Máme od vás chtít konzumní formu sexu? Uspokojit se s kýmkoli a neřešit city? Uvědomuješ si, Nicolasi, že bez nás by se vám na světě přece jen líbilo možná trochu míň? No, některým asi ne. Měli by pokoj od problémků s námi a byli denně na fotbale, na rybách, v hospodě, v herně. A sex by taky vyřešili za pár minut. K čemu nějaké ty obštrukce, žejo?

Není tady

 

#45 13. 8. 2007 11:51

Me
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 1041

Re: Romantika jako z filmu

kalupinko, díky wink Není to o rozumu, ale o citech. Já vím, že romantické filmy apod.jsou často hloupé a nereálné. Ale když ono je to táák krásné hjarta Asi něco obdobného, jako když se chlapi dívají na po*no - rozumově vzato jsou to neuvěřitelně stupidní a pokleslé filmy, ale koukají na to i celkem inteligentní chlapi, protože se jim to líbí a vzrušuje je to.
Hloupoučká opravdu nejsem - ale Nicolas to určitě tak nemyslí wink, tohle je prostě jeho forma vyjadřování tongue
Jinak si jeho názorů velice vážím .
Díky všem za podporu, taky mám pocit, že jsem si ted oddechla a nějak mi to moje rozhodnutí odjet pryč zvedlo sebevědomí wink

Upravil(a) Me (13. 8. 2007 11:51)

Není tady

 

#46 13. 8. 2007 12:42

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 2752
Web

Re: Romantika jako z filmu

kalupinka napsal(a):

Neřekla bych, že je hloupoučká. Vnímá prostě jinak, snad citlivěji.
Myslíš, že ženu  uspokojuje, když jí muž  řekne, ahoj, mamino, co máme dobrýho, a pak si lehne k televizi a je  to tak denně? Když žena ví, že každý víkend půjde ten její se sousedem na ryby a každej čtvrtek je s chlapama na pivu? Když žena ví, že kdyby se přetrhla, nedokope ho k výletu ve dvou, k veřernímu posezení ve vinárně, k nějakému oživení v sexu...? Nemusí to být problém jen v dlouhodobějších vztazích,  ten stereotyp můžou pociovat už i mladé holky   v  počátcích známostí. Některé třeba stačí náznak. Gesto. Maličkosti. Aby si tu romantiku uvědomila. Jiná potřebuje kytku připíchnutou na polštáři. No a pro jinou aby jeden Romea odrecitoval. Proto máme být špatné? Máme od vás chtít konzumní formu sexu? Uspokojit se s kýmkoli a neřešit city? Uvědomuješ si, Nicolasi, že bez nás by se vám na světě přece jen líbilo možná trochu míň? No, některým asi ne. Měli by pokoj od problémků s námi a byli denně na fotbale, na rybách, v hospodě, v herně. A sex by taky vyřešili za pár minut. K čemu nějaké ty obštrukce, žejo?

Kalupo,

já bych taky neřekl, že je hloupoučká - jen jsem napsal, že jsem měl chut to napsat. Ale NENAPSAL.
Naopak jsem napsal, že mám pro ni pochopení, pro její vnímání světa a že respektuji její poblouznění romantickými filmy.
A už vůbec jsem nenapsal, že bych všechny ženy světa vnímal jako špatné (za to, že mají romantické představy).

Psal jsem o tom, že tyhle filmy a představy jsou jen velmi obtížně realizovatelné - v našem středoevropském prostoru s našimi muži.
Osobně nevidim zadné pozitivum na tom, abys ses ty nebo Me uspokojila s "kýmkoli". Naopak, držím palce, aby se našel partner či partnerka, která naplní všechny představy a sny bezezbytku - v tomto případě alespon ty romantické.

PS: velice dobře si uvědomuju, že bez vás (žen) by se nám mužům libilo na světě o trochu míň. Proto máme rády holky pohodářky, nekonfliktní, které už vědí, co chtějí a zároveň nás nechají na fotbálek, vychovávají naše děti, jsou skvělé v posteli a tak. Naprosto s tebou souhlasím.

Není tady

 

#47 13. 8. 2007 12:51

zuzzik22
♥♥♥----
Místo: Plzeň
Registrovaný: 16. 1. 2006
Příspěvky: 148

Re: Romantika jako z filmu

Me napsal(a):

Helča:Já bych ho to chtěla naučit, jenže jeho to štve, řekl mi vyloženě:"Jsem takový, jaký jsem, jestli nejsi spokojená, tak bohužel"a tohle řekl když už byl naštvaný, že se ho snažím nějak"předělat", aby mi více psal,když spolu nejsme, více se mnou komunikoval...mi je to líto, mám pocit, jako by ho to otravovalo,přitom by se tak měl chovat automaticky...

covece nechodis s mym ted uz bejvalym?

Není tady

 

#48 13. 8. 2007 12:58

Me
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 1041

Re: Romantika jako z filmu

zuzzik22 napsal(a):

covece nechodis s mym ted uz bejvalym?

Možná, že jo,svět je malý big_smile

Není tady

 

#49 13. 8. 2007 15:30

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 28. 4. 2006
Příspěvky: 1367

Re: Romantika jako z filmu

S některými muži je to opravdu těžko realizovatelné a tou střední Evropou to  zřejmě nebude...Bude to tím, co mají někteří pánové zakódováno v sobě tak hluboko, že nám dá práci vykřesat z nich aspoň trochu té citovosti a schopnosti prožitku ven....
Pohodářky ale určitě  jsme každá druhá a na Babinetu jistě téměř každá!
P.s. Neříkej mi kalupo! Takový ošklivý přízvisko! Musela bych ti říkat Nikolo! A tu to máme. Romantik by si řekl...Kalupinka...to musí být stvořeníčko. Očka jako korálky, zástěrku, plech s borůvkovým koláčem...a on /chce se mi napsat cynicky/  Kalupo. to vidím babku se šátkem na hlavě, jak řve na děti, co jí trhají na zahradě hrušky...

Není tady

 

#50 13. 8. 2007 15:54

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 2752
Web

Re: Romantika jako z filmu

kalupinka napsal(a):

S některými muži je to opravdu těžko realizovatelné a tou střední Evropou to  zřejmě nebude...Bude to tím, co mají někteří pánové zakódováno v sobě tak hluboko, že nám dá práci vykřesat z nich aspoň trochu té citovosti a schopnosti prožitku ven....
Pohodářky ale určitě  jsme každá druhá a na Babinetu jistě téměř každá!
P.s. Neříkej mi kalupo! Takový ošklivý přízvisko! Musela bych ti říkat Nikolo! A tu to máme. Romantik by si řekl...Kalupinka...to musí být stvořeníčko. Očka jako korálky, zástěrku, plech s borůvkovým koláčem...a on /chce se mi napsat cynicky/  Kalupo. to vidím babku se šátkem na hlavě, jak řve na děti, co jí trhají na zahradě hrušky...

Tak konec špičkování :-)
Rikej mi klidně Nikolo Suhaji Loupežníku. Což je mnohem lepší než Nikolko, že jo?
Zlatíčko, jsem často esence romantiky, ale jen pokud mám náladu. A pokud servíruješ borůvkový koláč v milé zásteře (pod níž rafinovane chybějí kalhotky.. :-) ), tak jsi určite k sezrání! :-)

Pokud to není střední Evropou a kulturně-sociáním vzorcem vštěpovaným zdejším mládencům od kolébky (jak říkᚠ"zakodovano hluboko"), tak tedy čím??
Milá, zlatá, ja preci vím, že ty jsi pohodářka největší a tuším jsme si už psali soukromé zprávy, kde jsme si naše postoje vysvetlili.

PS: nikterak nesnizuji význam, skvělost či argumentační vytříbenost tvých názorů a příspěvků. Naopak. Rad te ctu.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů