Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 12. 2007 10:46

kety
♥♥♥♥---

Re: syndrom karpálního tunelu

Paní doktoka mi předepsala na SKT na noc léky Timonil300 a Trental a taky beru hořčík v šumivých tabletách.
Na konzultaci do Ostravy se mám objednat na jaře a do té doby se každý večer 10 minut nahřívám ruce biotronovou lampou. Tak jsem zvědavá, jak mi pomůže, protože v Ostravě mi pak znovu budou dělat EMG vyšetření.

Není tady

#27 31. 12. 2007 18:12

Hyny
♥------

Nejsem sice žena, ale SKT mě potkal v mých 24 letech. Neurolog mi na EMG zjistil v levé ruce střední a v pravé ruce těžké potíže. Vzhledem k tomu , že jsem nastoupil začátkem listopadu do nové práce tak jsem si nemohl dovolit  dlouhodobě onemocnět, proto jsem s neurologem zvolil zatím konzervativní řešení, a to rehabilitace a léky: Aescin-Polfa, Secatoxin, Agapurin-retard. 17.ledna mám jít znovu na EMG. Někteří známí prodělali operativní léčbu, ne u všech byl výsledek kladný. Mám z toho strach, chtěl bych používat obě ruce co nejdéle. Teď mi dělá problém když klikám u počítače, jím příborem a jiné práce s prsty. Pořídil jsem si taky PowerBall ( www.ball.cz ), chvíli trvalo než jsem se s tím naučil. Po delší době jsem zjistil, že obě zápěstí se mi stávají ohebnější, ale problém s brněním při prstovýh pracech neustupují. Praktický lékař mě žene do operace, čím dříve tím lépe. Holt postupně všichni degenerujeme s tím naším čím dál tím rychlejším světem.sad

Není tady

#28 5. 3. 2008 11:13

kety
♥♥♥♥---

Včera jsem byla v Ostravě na neurochirurgii, kontrolní EMG mi nedělali, pan doktor mi říkal, že to se bez operace nezlepší, pouze se to bude zhoršovat .
A už v pondělí jdu na operaci pravé ruky, operace bude trvat 1/2 hodiny, za 10 dní se vytahujou stehy a těch deset dní nesmím s tou rukou nic dělat, potom bude následovat rehabilitace. Druhou ruku mi doporučuje operovat až na úpodzim.
Tak až budu moct, tak napíšu, jak to dopadlo.

Není tady

#29 11. 3. 2008 16:51

kety
♥♥♥♥---

Už to mam za sebou, dělali mi pravou ruku, operace jsem se nebála, ale bolelo to.  Ale nechci nikoho strašit, dnes už to je dobré. Byla jsem dnes na převazu a bavila jsem se v nemocnici s paní, které operovali obě ruce, jizva skoro neviditelná, ale hlavně říkala, že už má po problémech.
Včera tam se mnou na operaci čekali samí muži.
Holt člověk vydrží všechno, jen se nebát.
Později napíšu, jak se ruka hojí .

Není tady

#30 11. 3. 2008 18:27

mia
♥♥♥♥♥♥-

Kety,Ty mě děsíš, fakt to bolelo ? I přes umrtvení? Já jsem docela padavka,proto z toho mám strach, ale budu ho muset překonat, na podzim bych to chtěla absolvovat taky. Už totiž v ruce pomalu neudržím zubní kartáček,oloupat brambory nebo nakrájet cokoliv je horor. Sama jsem zvědavá,jestli se k tomu dokopu,nebo strach zvítězí.

Není tady

#31 12. 3. 2008 17:40

kety
♥♥♥♥---

Určitě to neodkládej, čím dřív, tím líp. Samo od sebe se to nezlepší.
Asi ta látka k umrtvení špatně zabrala, nevím. Museli mi během té půlhodinové operace ještě 2x píchnout injekci. Nejsem žádná citlivka, už jsem toho zažila hodně, ale nebylo to tentokrát pro mně příjemné. Předemnou tam byl pán, který vyšel vysmátý a řekl dobré to je, nemáté se čeho bát.
Již ted den po operaci jsem měla procvičovat s prsty, ale měla jsem je ztuhlé a cítila jsem bolest. Ale už druhý den to bylo lepší a dnes už to nebolí.
Po rehabilitaci půjdu znovu na kontrolní EMG a pak se uvidí, kdy půjdu s tou druhou rukou.

Není tady

#32 16. 6. 2009 22:30

escapee
♥------
Místo: Pardubice

mě to doktor teď potvrdil taky, dostala jsem opich a čekáme, jestli to zabere...když to nepomůže, čeká mě taky kudla. Nevím jak u ostatních, ale mámě operace pomohla jen minimálně. Nedávno jsem ale našla na netu jeden receptík, mamka to zkouší a docela to prý zabírá, tak zkuste smile odkaz Vám pošlu do vzkazů

Upravil(a) escapee (16. 6. 2009 22:42)

Rozum a fantazie jsou naše křídla...jde jen o to, chtít se naučit létat...

Není tady

#33 17. 6. 2009 7:40

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Escapee, prosím, pošli mi ten recept. Švagrůvku SKT trápí hodně a teď zrovna porodila, tak asi na operaci, když má malý miminko, nebude moct jít. Díky.

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí