Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 8. 2007 19:33

samba
♥♥-----

Z dlouhodobých kamarádů milenci?

Může to fungovat? Přeci jenom se už dobře známe, zhruba víme, co od sebe čekat... ale bojím se toho, že kdyby to nevyšlo, tak bych ho ztratila nejen jako partnera, ale i jako kamaráda.... má cenu riskovat přátelství? Máte někdo zkušenost?

Není tady

#2 10. 8. 2007 19:39

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Z dlouhodobých kamarádů milenci?

Z dlhodobých? Nie... ale ja keď som bola zmailovaná, tak som si takéto otázky nekládla. Riskovala som. Nedalo sa inak.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#3 10. 8. 2007 19:51

Nety
♥♥♥♥♥♥♥

Když mohou být milenci z úplně cizích lidí, proč by nemohli z lidí, kteří se dobře znají ? Risk je zisk. A nikdo neříká, že když to nevyjde, tak se tomu prostě třeba jen nezasmějete... wink Vůbec se toho neboj, jestli přeskočila jiskřička z obou stran, může to být úplně super.

http://b2.lilypie.com/b5R4p1/.pnghttp://img150.imageshack.us/img150/7624/beznzvuyw6.jpg

Není tady

#4 10. 8. 2007 20:03

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Zazil som to a dodnes sme kamarati. A znovu zazil som to a sme kamarati smile Zalezi na tom, ako to ukoncite a ako ten koniec obaja zvladnete. Ale mozno po case ani nebudes chciet aby tym kamaratom potom bol big_smile
Sel, mily preklep zmailovana pussa

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#5 10. 8. 2007 21:14

HB
♥♥♥♥♥--

ja bych se toho bala...byli jsme k sobe s kamaradem celkem pritahovani, ale kdyby to nevyslo, tak mam po kamaradovi...jsme si celkem dost blizci, takze jsme se pro jistotu zacali oslovovat "brach, segra" a ted uz by to byl skoro incest...smile oba jsme odolali pokuseni, nikdy (zatim, a doufam, ze to tak zustane) jsme spolu nic nemeli a jsem tomu rada...
mivala jsem jednoho kamarada a pak se s nim vyspala a bylo po pratelstvi...hmm

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#6 10. 8. 2007 21:14

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

No ja jsem to taky zazila a zadny problem ted nemame... Zajdem na pivko, mame o cem porad mluvit, je to bezva.
Ale byli jsme fakt jen milenci, zadny vztah jsme v tom ani jeden nehledali, takze asi tak smile!

cool

Není tady

#7 10. 8. 2007 21:15

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Jo, jde to, ale je dobré odlišovat stále kamarádský a milenecký vztah stolt a hlavně se už dobře znáte lol

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#8 10. 8. 2007 21:26

HB
♥♥♥♥♥--

no, to prave je to, ze s mym "bratrem" by to byl bud vztah (vazne chozeni, velmi riskantni varianta) nebo nic...
a tenkrat jsem take s tim "kamaradem" chtela chodit..hmm pokud jsou obe strany srozumene s ryzi ucelovosti vztahu, tak asi dobry, ale stejne si myslim, ze je to hra s ohnem..(ale ktery vztah neni, ze...rodna )

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#9 10. 8. 2007 23:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Já myslím, že v tomhle je hloupost to plánovat, pitvat a promýšlet. Pokud to má být, přijde to spontánně a ani to nepostřehnete

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#10 11. 8. 2007 10:01

Marie N
♥♥♥♥♥♥-

Hra s ohněm je někdy krásná...... a i kdyby to mělo trvat jen chvíli, být nádherné, tak to za to stojí lol Na stáří alespoň nebudeš muset vzpomínat jen na pracovní úspěchy vissla

S ženou je to jako s obrazem, hlupák nepozná jakou má cenu dokud nezjistí jak mnoho je za ni ochoten dát druhý.

Není tady

#11 11. 8. 2007 11:35

samba
♥♥-----

On se před několka měsíci rozešel se svojí slečnou. Je to moje kamarádka. Je z toho pořád ještě hodně smutná, stále se mě na něj ptá, jestli už má nějakou jinou apod. Cítím se jak mrcha. Vždycky mezi námi bylo trochu něco víc než jenom přátelství, ale oba dva jsme měli partnery a tudíž jsme to ani jeden neřešili. Ale teď jsme se oba dva nezávisle na sobě rozešli a to "něco" se začíná mezi náma projevovat, protože jsme každý sám a může to jít na povrch. Ale já se toho trochu bojim.. Taky kvůli té mojí kamarádce (jeho bývalé). To by byl přece ode mě hroznej podraz!!! Mám jí ráda, nechci o ní přijít. On sám mi taky řikal, že se bojí toho, že když by nám to nevyšlo, tak že posereme i to naše kamarádství. Ale cítím z něj, že by to i přesto zkusil. Dneska spolu jdeme do kina a já mám nervy jak při prvním rande v patnácti letech sad

Není tady

#12 11. 8. 2007 12:12

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Nebyl by to podraz - přece se s ní rozešel proto, že s ní nechtěl být - s tím ty nemáš nic společného. kdyby si nezačal s Tebou, našel by si přece stejně někoho

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#13 11. 8. 2007 12:55

samba
♥♥-----

Jenomže ona mi věří a asi by jí nikdy nenapadlo, že bych se s nim mohla dát dohromady... Ostatně ani já jsem to nijak neplánovala. Je z toho pořád hotová, nechce, aby někoho měl, žárlí. Pořád se mě ptá, jestli už si někoho našel.A co jí mám říct?? Jo, našel. Našel si mě. Kdyby to byla cizí holka, je to něco jinýho. Ale já?? Ona to nepřekousne..

Není tady

#14 11. 8. 2007 12:57

samba
♥♥-----

Když se rozešli, tak jsem byla jedna z těch, kdo jí nejvíc pomáhal a řešil to s ní. Bere mě jako oporu, prostě kamarádka. A já  si teď začnu s klukem, kterýho pořád miluje a chtěla by ho zpátky.. Ale já jsem rozhodně nedělala nic s nekalym úmyslem, tohle všechno přišlo postupem času samo.. ach jo sad

Není tady

#15 11. 8. 2007 16:47

maia
♥♥♥----

ahoj samba,
ja mám osobnú skúsenosť, s mojím terajším priateľom sme boli naozaj dobrí priatelia dlhú dobu a dobre sme sa poznali. Keď som zistila, že je to z mojej strany už čosi viac, musela a chcela som mu to povedať, priznám sa, také, že by nám to zničilo priateľstvo ma ani nenapadlo, pretože bolo z mojej strany neúnosné tváriť sa, že sme stále "len" kamaráti.  Môj priateľ mal však isté obavy podobného rázu, ako máš teraz ty. Preto chvíľu rozmýšľal, ale nakoniec sme to dali dokopy a je to už dva roky! Neviem, či som to správne pochopila, ale ty a tvoj kamarát ste si už vlastne povedali, že k sebe cítite aj iné veci nielen priateľstvo. V tom prípade, keď je to už vonku, by  som už vôbec neotáľala, veď čo by to bolo za priateľstvo, keď by ste sa vlastne  vedome pretvarovali, že akože nič. To by bolo snáď len trápenie, aspoň pre mňa.
No a k tej priateľke, jeho bývalej. Je veľmi pekné, že na ňu berieš ohľady. Myslím, že dievča to musí pochopiť, že sú rozídení. Možno to bude chápať ako podraz z tvojej strany, ktovie. Ak je trochu rozumná a bude jej na vašom priateľstve záležať, mala by to akceptovať. Ak nie, bohužiaľ. On sa s ňou predpokladám nerozišiel kvôli tebe, ale z iných dôvodov, a prečo by ste vy dvaja mali byť teraz nešťastní, keď ona je nešťastná. Budem tvrdá, ale takíto jedinci sú podľa mňa značne nevyrovnaní, ak nedokážu pochopiť, že niečo skončilo a niečo iné začína.
No skrátka, držím palce dnes v kine!! smile

Môžeš stokrát opakovať "teplo", ale pokiaľ neurobíš oheň, teplo nebude.
rómske príslovie

Není tady

#16 12. 8. 2007 16:24

Cihla
♥♥♥----
Místo: Plzeň

No, jde o to, jestli to jeho bývalka to osobně považuje taky za skončené... jestliže ho chce zpátky, tak asi ještě karty nepoložila a od své kamarádky - důvěrnice předpokládá spíš pomoc, aby ho získala zpátky k sobě, a ne aby se ho ta kamarádka "ujala". V takovém případě by to asi brala jako podraz a bylo by po kamarádství.. sad

Není tady

#17 12. 8. 2007 16:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Cihla napsal(a):

No, jde o to, jestli to jeho bývalka to osobně považuje taky za skončené... jestliže ho chce zpátky, tak asi ještě karty nepoložila a od své kamarádky - důvěrnice předpokládá spíš pomoc, aby ho získala zpátky k sobě, a ne aby se ho ta kamarádka "ujala". V takovém případě by to asi brala jako podraz a bylo by po kamarádství.. sad

Já bych to brala jako podraz určitě, ať tak nebo tak.... a vím, že mým kamarádkám by se taky nelíbilo, kdybych si začala s jejich ex....

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#18 12. 8. 2007 19:14

samba
♥♥-----

já vím, já sama bych to taky brala jako podraz...   

Tak jsme byli v kině, pak posedět a pak u něj... a vyspali jsme se spolu. Ale já začínám mít pořád větší a větší pocit, že to byla hovadina. Že to celý je hovadina a že to asi nechci. Mám z toho dost divnej pocit. Jakoby to nemělo být správný. Něco je špatně, něco mi v tom brání. Asi svědomí. Vim, že se teď budu kamarádce vyhýbat obloukem, protože nebudu schopná se jí podívat do očí. I když ono se to koneckonců vyřeší asi samo, protože on za týden odjíždí na půl roku pracovně mimo město. Sice bude jezdit na víkendy domů, ale převážně tu nebude. Jsem za to docela ráda. Až se za půl roku vrátí, tak tenhle náš románek bude už půlroční minulost a můžeme být dál zase jenom kamarádi. Bude to tak asi nejlepší..

Není tady

#19 12. 8. 2007 19:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ty věříš, že budete dál kamarádi va tak o tom silně pochybuju, když se stalo, co se stalo .....

zvláštní mi taky připadá, že to taky bereš jako podraz, ale stejně to uděláš....
a skončit to chceš teď, když jste se spolu vyspali ?
ty nevíš co chceš...nechceš ublížit kamarádce, ale v podstatě ji zradíš...chceš jeho, nemůžeš si pomoci a když ho máš, tak ho už nechceš a chceš zase jen kamarádství a při tom doufáš, že to vše neohrozí tvoje přátelství s ním, ani s kamarádkou....

hraješ si se všema okolo....

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#20 12. 8. 2007 20:23

samba
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

ty věříš, že budete dál kamarádi va tak o tom silně pochybuju, když se stalo, co se stalo .....

zvláštní mi taky připadá, že to taky bereš jako podraz, ale stejně to uděláš....
ty nevíš co chceš...nechceš ublížit kamarádce, ale v podstatě ji zradíš...chceš jeho, nemůžeš si pomoci a když ho máš, tak ho už nechceš a chceš zase jen kamarádství a při tom doufáš, že to vše neohrozí tvoje přátelství s ním, ani s kamarádkou....

Máš pravdu, že nevim, co chci. V tom jsem přebornice, mít ve věcech totální zmatek, neumět  se rozhodnout a pak litovat toho, co jsem udělala. Ale nehraju si, nedělám to schválně..

Není tady

#21 12. 8. 2007 21:06

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

No sambo,mám obavu,že oba dva mít nebudeš a pokud se to provalí před kamarádkou dřív než odjede on pryč,tak nejspíš přijdeš o oba dva.Tady totiž platí to samé jako u pořekadla:"Co je v domě,není pro mě."
A opravdové kamarádství mezi ženou a mužem neexistuje,pokud on není gay a ona lesbička.Nebo pokud Tě nepřitahuje jako muž.A Ty jeho jako žena.

Není tady

#22 12. 8. 2007 21:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

samba napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Máš pravdu, že nevim, co chci. V tom jsem přebornice, mít ve věcech totální zmatek, neumět  se rozhodnout a pak litovat toho, co jsem udělala. Ale nehraju si, nedělám to schválně..

Schválně asi ne, ale už nejsi malá holka, jaké následky to bude mít sis mohla spočítat.....
Souhlasím s Ivčou, oba mít nebudeš, o jednoho z nich přijdeš, nebo možná i o oba....  ale kdo chce kam .... reta já nevím, stálo to za to hmm

Není tady

#23 13. 8. 2007 14:52

samba
♥♥-----

nestálo

Není tady

#24 13. 8. 2007 15:14

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

samba napsal(a):

nestálo

Jako, počkej, chceš říct, že ta šu.kačka nebyla nic moc?
To mi je uprímne líto.

Jinak na otázku odpovím jako Oxi. Ano (3x ano). Jsou to jen zbytečný strachy. Ovšem ty tam máš ještě tu jeho přítelkyni nebo co (nechce se mi to moc číst - ale to je, souhlasím, komplikace - nicméně na odpověd na základní otázku, že z dlouhodobých kamarádů mohou být skvělí milenci a pak zase kamarádi, to nemá až tak kardinální vliv).

Není tady

#25 13. 8. 2007 15:39

samba
♥♥-----

je to jeho bejvalka a jedna z mých dobrých kamarádek.. to je jedno. Já už stejně vím, že z toho nic nevznikne, protože to nechci. Což jsem si bohužel uvědomila trochu pozdě..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí